Svadba v hoteli Golden Eagle, Levice. Máte skúsenosti?

Ahojte, chcem sa spytat na Vase nazory a skusenosti s tymto hotelom. V Leviciach vraj nefunguje dlho a uz sme si tam rezervovali termin svadby, ale nepocula som ziadne nazory ake to tam je v skutocnosti. Na prvy pohlad to tam vyzera super, chceli by sme mat obrad vonku v zahrade, maju tam postaveny taky altanok. Takze, ak ste tam mali oslavu, svadbu alebo cokolvek ine, budem Vam velmi velmi vdacna za kazdu skusenost.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dakujem velmi pekne. Keby si mi mohla par fotiek poslat, bola by som velmi rada. Uplne stacia nahlady, len aby sme s priatelom videli, ako to tam vyzera:-) Pravda je, ze fotografa zatial nemame, takze uvidime:-) Pytam sa aj preto, lebo som dnes volala na matriku do Levic, ze chceme mat svadbu a teda aj obrad v tomto hoteli a teta len zahikala, ze aby sme si to este rozmysleli. Vraj tam mali obrad a vobec to nebolo dobre, ozvucenie bolo strasne a jedini, kto z toho celeho nieco mali boli len nevesta so zenichom. Takze ako vidim, asi to dost prehanala:-) Ak mozes, posli mi prosim fotky na beatamrazova@centrum.sk Budem velmi rada.
Odpovedať
ahojky, kedze ja v Goldene pracujem (recepcia) ;-) tak by som sa do tohoto rozhovoru nemala montovat, ale neda mi, uz "par" svadieb sme mali a naozaj zatial vsetci boli u nas spokojni... pozri album Ester - levicanka, ktora mala u nas svadbu, myslim, ze vsetci boli spokojny, to su ludia o ktorych to viem osobne, tak verim, ze si aj ty bola spokojna, kedze uz to mas asi za sebou...tak nech vam to s manzelom vide... :-D vsetko dobre, pa pa
Odpovedať
no ta pani na urade, to asi naozaj prehnala, ozvucenie zabezpecuju zenich s nevestou, neverim, ze by nasa prevadzkarka objednala niekoho nedobreho! Ako hovorim zatial su u nas v Goldene vsetci spokojni!
Odpovedať
jeej teraz pozerám, že ty máš až v máji 08 svadbu...som ta vydala skor... :-N
Odpovedať
Ahoj mrazovab, mne osobne sa tiez velmi paci levicky Golden Eagle a tiez by som ta rada mala svadobnu oslavu. :-) Kedze nepoznam nikoho, kto tam mal svadbu, tak som zvedava, ci si uz zistila nieco nove ohladne ich ponuky a sluzieb.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nevesticky - pripajam sa do debatky, hoc som z MT.. ale saty som mala zo salonu v LV -*-salon Sophie, je to hned vedla tohoto krasneho hotelika. ked som bola vratit saty po svadbe, v tomto hoteli sme sa boli aj s drahym naobedovat. Obedik aj obsluha boli na urovni, rovnako aj prostredie, velmi sa nam tam pacilo i napriek vyssim cenam :-N ja by som to riskla a podla mna svadba v takom peknom prostredi by stala za to
Odpovedať
Ahojte, vopred sa ospravedlnujem, ze pisem az po takom dlhom case, ale prave dnes sme sa vratili z dovolenky. Som rada, ze ste napisali:-) No svetielko, zistovala som nejake info o hoteli aj sme tam boli osobne, takze ti viem toho povedat asi dost. Manazerka je strasne zlata, splni vsetko, na co si spomenies. Uplne super je, ze nechcu nic za prenajom. Budeme mat k dispozicii zahradu, zimnu zahradu aj taku vnutornu miestnost, kde by mal byt parket a nechce za to nic. Menu nam budu robit oni, napoje aj zakusky nam dodaju bud oni alebo si ich mozeme zohnat my. Vyzdobu nam bude robit jedna pani z Levic, na tu nam dala kontakt ta manazerka a jej vyzdoba sa mi naozaj paci. Okrem toho som videla aj fotky z jednej svadby, ktora tam bola a vyzeralo to celkom v pohode. Mame tiez zajednanu matriku, bez problemov pridu aj do hotela, takze nemusime mat obrad na matrike. Neviem, co ta este zaujima, ale kludne sa pytaj a ked budem vediet, urcite ti poviem. V kazdom pripade si myslim, ze ked tam chces mat svadbu, zbehni sa tam aspon pozriet a porozpravat s tou manazerkou, uvidis, ako na teba zaposobi... No a xlea, ako si bola spokojna so satami? Viem kde to je, lebo tiez budem mat odtial saty. Uz som si ich bola vybrat aj som ich objednala, no pridu mi az v decembri alebo januari. Ta pani bola strasne zlata, normalne som bola prekvapena, oproti spravaniu sa v Bratislave. To sa neda porovnat. Kde si mala svadbu ty?
Odpovedať
Profilova fotka
mrazovab, nebude vám tú výzdobu robiť náhodou pani Kičková z Natur Decoru?
Odpovedať
Hej bude. Vies o nej nieco? Ja som na nu dostala kontakt v hoteli a citala som aj nejake referencie, ze je dobra. Bola som sa pozriet v tom obchode, co ma v Leviciach a prave chystala vyzdobu na jednu svadbu. Ukazala mi pierka a kyticu, ktore robila a fakt sa mi to pacilo. No nemam ju dohodnutu na sto percent, lebo je este relativne skoro. Zapisala si nas termin a dohodli sme sa, ze sa napevno stretneme zaciatkom buduceho roka, ked si povieme aj predstavu a tak. Inak nikoho ineho v Leviciach nepoznam...
Odpovedať
marazovab: ja si myslim ... urobila si dobre, ze si si ju vybrala. oni su na trhu uz 10 rokov a pocula som samu chvalu, mne bude tiez robit kyticu na svadbu. ale co sa tyka vyzdoby saly, pocula som, ze je dost draha. ale zase na druhej sto ludi sto chuti, ako sa hovori. niekomu sa moze zdat draha, ale pokial je dobra, tak preco by si to nedala zaplatit?
Odpovedať
No jasne, ze nechcem, aby ma svadba vysla pol miliona, ako mi dali rozpocet v Bratislave :-| Ale poviem pravdu neviem presne kolko si vypyta, lebo o sume sme sa zatial nebavili. No snad to nebude taka katastrofa, uvidime. V kazdom pripade vzdy si mozem dat robit vyzdobu aj niekomu inemu, aj ked sa mi velmi nechce zistovat, kto v Leviciach by mi ju este urobil..Na druhej strane je dobre, ze uz v tomto hoteli vyzdobu robila, takze s nim ma skusenosti vie co je dobre a co nie. No uvidime. A dadussh kedy budes mat svadbu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja budem mat svadbu 22.9. . Ked si das mysku ja moju akoze fotku, tak sa ti tam zobrazi datum svadby :-). u kazdeho
Odpovedať
kazdopadne p. Kickova ma aj fotky kytic a vyzdob, ktore robila. neviem, ci ti ukazovala albumy, ja som ich videla a pacili sa mi
Odpovedať
vidis, ta fotka ma nenapadla:-) ukazovala mi aj albumy a fotky boli fakt super. Urcite ma skusenosti, tak mi aj poradi co a ako, lebo absolutne sa neviem rozhodnut, akej farby by mala byt vyzdoba. Takze to bude musiet urobit za mna niekto iny. Inak pozerala som si tvoj album a budete to mat v peknych priestoroch. Kde to je? A mas uz vybrate saty?
Odpovedať
Profilova fotka
mrazovab- no my uz mame svadbicku za sebou, ja som ju mala tu u nas v krasnom prostredi Jasenskej doliny v jednom utulnom penzione Jarabina. Vyzdobu som si robila vlastnorucne ja s pomocou kamaratky a kvetinarky v jednej osobke. Vyzdoba sa vsetkym svadobcanom a dokonca aj majitelom penzionu pacila :-) mna bavi robit taketo tvorive cinnosti, tak som sa pri tom vyzivala a som rada, ze to hostia ocenili ;-) prajem Vam krasnu svadbu a tesim sa na foto :-)
Odpovedať
Super, blahozelam Vam, boli ste zlati. Aj tie saty si mala uplne nadherne. Chcela som, aj skusala som si v Sophie podobne, ale korzetove mi akosi nesadli, tak som si nakoniec vybrala ine, ale myslim, ze tiez pekne. :-) Vdaka. snad nam to vyjde. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
korzetove saty, hoc sa daju krasne upravit na kazdu postavu mne osobne ako nesedeli, preto som volila tieto v celku... a volba to bola myslim velmi dobra, citila som sa v nich super, dokonca som v nich pretancovala skoro 4 hodiny a to je na mna tanecne drevo co povedat 8-) som rada, ze som si ich vybrala prave v Sophie, bo taky super pristup som k zakaznikom nezazila ani v MT ani v ZA...
Odpovedať
Hovor mi nieco. Ja som si isla do Nicole v Bratislave vybrat len spolocenske saty, kedze sme isli na svadbu jednemu kamaratovi. Ta zenska bola uplne priserna. Este som jej ani nepovedala co chcem a uz mi povedala, ze na mna saty nemaju (mam cislo 34). Potom som presla este asi dva salony tiez v BA a bohvieco to nebolo. Nakoniec som si ich kupila a svadobne som si isla rezervovat do Levic. Fakt sa tam oplati cestovat, ta teta je super. Z toho tancovania si nic nerob, styri hodiny su este fak dobre. Naozaj mam hrozu z toho aj ja, mam asi tak dlhu vlecku ako si mala ty, da sa sice vypnut, ale mala som co robit uz len ked som ich mala na sebe. :-)
Odpovedať
mrazovab : Ahojko, som velmi rada ze si sa ozvala. V Golden eagle som bola, ale zial nestretla som sa s prevadzkarkou, lebo tam nebola, ale volala som s nou, aj mailovala a bola naozaj fajn. Slubila mi poslat predbeznu cenovu ponuku aj ponuku menu, zatial teda cakam. Pri najblizsej navsteve levic sa s nou urcite chcem stretnut. Termin zatial presne vybraty nemam, ale predbezne april alebo maj, zial oba moje povodne vybrate terminy su uz rezervovane {3.5. aj 10.5. :-) } Mozem sa opytat, ake budete mat menu vy? A pre kolko hosti planujete svdobnu hostinu? A vopred dekujem, :-)
Odpovedať
mrazovab: my budeme mat svadbu v Tilii. co sa tyka zladenia interieru, ja to budem robit podla farby kytice. budem ju mat asi taku staroruzovo-fialkovu so zelenym a presne taku vyzdobu si dam urobit.
Odpovedať
Tak vyzera to tak, ze som ti asi ukradla datum :-( Co sa tya hosti, zatial to nemame este uplne iste, ale vyzera to tak, ze okolo 50. Nechceme mat velku svadbu, takze uvidime, mozno to este zredukujeme. Menu zatial nemame, ale rozpravali sme sa s prevadzkarkou a povedala, ze je len na nas, co si vyberieme. Samozrejme nebudeme vymyslat nieco extra a vyberieme si z ich ponuky. Ked nam ukazovala menu, mali tam uplne vsetko. Rozmyslame ale nad svedskymi stolmi a uvidime podla pocasia. Keby bolo pekne, chceli by sme neskor v noci podavat nieco grilovane. V zahrade je totiz postaveny velky gril, takze by s tym nebol problem. A ked sa mozem spytat, odkial si?
Odpovedať
Ale nie, neukradla :-) Ja som povodom z levic, ale uz nejaky ten cas zijem na severe Slovenska. V leviciach sa mi najviac pacil prave golden eagle a velmi by som si zelala, aby nam tam ta nasa svadba vysla. Ty si tiez z levic? Bola by si taka zlata a poslala mi nejake fotky z golden eagle, pokial mas? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mrazovab- k tym satockam... fakt sa neboj, dalo sa v nich normalne zit ;-) ja som si povodne vybrala v Sophie ine, boli celosatenove aaa oproti tymto boli o 100 pro tazsie... aj preto som si ix nezobrala, i ked som tam sla hlavne kvoli nim :-) nakoniec som vyber vooobec nelutovala, tie satocky boli prekrasne :-) jedine co mi robilo problem, tak bolo chodit v nich hore schodmi :-) ked ma oco viedol na matriku, skoro som sa strepala zo schodov, tak som si ich pristupila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som mala svadbu v tomto hotely 7.7.2007.Prevádzka je super dá sa s nou dohodnúť na všetkom. a aj obrad som mala v tomto hotely ako prvá a velmi sa mi to páčilo a aj svadobný hostia ho chválili. robili sme si aj ozvučenie ale pár minut pred obradom nám tam ludia z mestkého prišli niečo prehodiť na sybtetizátore a naše mikrofoni nejako odpísali a nebol čas to spraviť. ale obrad bol čarovný aspon pre mna.výzdoba p.Kicková splnila všetky moje predstavy.celá svadba bolo ružovo-biela.žiadne zelené lístky. zatial nemám album ale určite ho čoskoro spravím. záver celá svadba dopadla na 100percent môžem hotel a aranžérku len odporúčať.
Odpovedať
Ahoj oslik, dakujem za dalsie info a tesim sa na foto zo svadby. Kolko ste mali hosti a ake menu? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať svadbu v hoteli Atóm a výzdobu nám bude robiť pani Kičková. Robí úžasné veci. Vymyslela som si bledučko fialkovú výzdobu a bola nadšená, že konečne taká farba. Práve dnes za ňou ideme. Je pravda, že je trochu drahšia, ale ak si povieš limit, vie sa do neho zmestiť a vyčariť úžasnú výzdobu. Dokonca myslím, že aj spolupracuje s Hotelom Golden Eagle a zdobí aj mladomanželský apartmán ;-) Nám tá výzdoba vyšla predbežne na 8 tisíc, ale bude robiť výzdobu sály, auta, kyticu a pierka. Veľkú položku robia hlavne návleky na stoličky, lebo jeden vyjde 55 sk.
Odpovedať
mrazovab: saty uz mam vybrane, ale z NR, salon Maria. velmi pekne a jednoduche. Bola som aj v Sophie, no ziadne mi tam nesedeli. ja som troska plnsej posavy a nemozem si dovolit to, co stihle nevesty :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj svetielko, my sme mali 50hostí. stolovanie bolo v zimnej záhrade formou hilton style. menu sme mali polievku mäsovú , plnené prsia s ryžou a americkými zemiakmi a zeleninová príloha-velká porcia. od 22hod. švédske stoly teplé a studené, boli velmi pestré a chutné.napr.:panenka na hríbikoch,klobásky malé,rezníky malé,americké zemiaky,ryža,mäsové a syrové misy ,chlieb, kiebata, bageta, gresingy,dva zeleninové šaláty ,ovocný šalát v melone. a o 23hod. zmrzlinový pohár
Odpovedať
svetielko-zial fotky z hotela nemam, len tie, ktore maju aj oni na stranke www.goldeneagle.sk, aj ked to tam nic moc nie je. Ale vidno tam zahradu s altankom, ten zahradny gril aj restauraciu.Povodom som tiez z levic, ale byvam s priatelom v Bratislave. No rodicov mam stale nedaleko Levic, takze obcas tam chodievame. Ja som sa o goldene dozvedela az z internetu a vlastne ani neviem, kedy ho otvorili, No je to tam super. A kolko by ste chceli mat hosti? xlea-no ja som povodne tiez chcela v sophie uplne ine, ale
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?