Svadba v Hoteli Gazdovský dvor Trenčianska Turná? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte, nemáte niekto recenziu na tento hotel? Je vraj novy a z fotiek co som videla, usporiadali celkom peknu svadbu...
Odpovedať
1
2
no zasa sa stretavame ;-) no ja so sa pokusala tiez nejaky nazor ziskat od bab..prvy bol ze jedna nevesticka pocula ze tem je zla akustika a dalsia ze jej znamy hovoria ze tam zla varia..no ale moja kamaratka tam mala svadbu asi pred 2-3 tyzdnami a ze bola maximalne spokojna..tak neviem.ja si asi spravim svoj vlastny nazor.pojdem sa tam napapat a uvidim aka tam je kuchyna. a co som videla fotky tak je fakt pekny,novy a aj priestory uzasne a hlavne ze sa tam da aj pespat ;-) pisala som tam maila ake tam maju podmienky pri svadbach a cenu ubytovnia ale zatial mi nikto neodpisal..tak este cakam ;-) ;-) ked budem cosi vedet,tak napisem,lebo tento hotel je zatial moj favorit tak sa uvidi..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Iliaska, ja som tam vcera bola, hovorila ze cena na osbu je cca 1000 Sk ale to ti povedia vsade, rozdiel je len v tom, co si mozes doniest(alko,nealko). Tam ti vsetko zaobstaraju, co nas moze vyjst draho...takze neviem. Co sa tyka ubytka, tak oni nemaju ubytovanie, zatial, ale vraj to do leta asi nestihnu, takze si treba zohnat inde noclah...co je nevyhoda.Spominala ze maju poblizku penzion-neviem nazov. Vy uz mate vybranu miestnost? Ja uvazujem bud tento Gazd. dvor alebo Brezina, lebo tam ti daju aj zlavu na ubytko.
Odpovedať
no prave ja som si myslela ze si do toho gazdovskeho dvora mozes doniest alko-nealko,lebo co som videla na fotkach a tak tak tam vsetci mali alko nealko svoje,tak si ma teraz trosku prekvapila..ja by som chcela tam,alebo tiez ta bezina...inak ma nic nenapada..potrebovala by som nieco s ubytkom.vsak pridem domov a ideme obkukavat..pokial sa nedohodneme s tym gazdovskym na tom alko a nealku tak ich vyskravam zo zoznamu :-| :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial by ti povolili doniest alko aj nealko tak daj prosim vediet, lebo potom by to bolo nefer, ze jednym povolia doniest napoje a druhym nie-to je neseriozne!!!
Odpovedať
Ten penzión v okolí bude Penzión Bonas v Trenčianskych Stankovciach, tam je to krásne tiež.
Odpovedať
Ahojte, ja mám už zajednaný Gazdovský dvor na máj, a čo sa týka toho čo si môžeš doniesť, tak sme sa dohodli, že my si donesieme tvrdý alkohol a on nám dá víno, alebo naopak, ale nealko musíme odoberať od nich, aj zákusky aj ovocie a dokonca aj slané si môžeme doniesť samy.... je to na dohode, ako sa s ním dohodnete, mne zatiaľ vyšli vo všetkom v ústrety. A cena sa pohybuje do 1000 Sk za osobu, ale povedal, že čím viac ľudí tým menej peniažkov, aj výzdobu mi zabezpečia, akukoľvek si vyberiem..... Maximálna kapacita je do 90 ľudí.... boli veľmi ochotní, dokonca mi dohodili aj kameramana a fotografa.. Na Brezine neodporúčam, je tam drahý prenájom sály a strašne sa tam kradne....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj scweppes :-) . A kedy si bola zajednavat ten gazdovsky dvor? Mimochodom aj ja sa vydavam 10.maja v TN ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Schweppes, ja mam svadbu na Brezine, viem, ze ma kazdy svoju pravdu, na Brezine sa kradlo raz a odvtedy sa tam strasne kradne :-) a cena ma vyjde okolo 800 - 900,- Sk na osobu aj s prenajmom saly. Tak to nie je take strasne. Citam, ze mas svadbu 10.5. rovnako ako ja. Kde mas sobas?
Odpovedať
Profilova fotka
Lupienka aj ty? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, ahoj sue...tak nas je tu na Trencin uz dost :-) ja som sa bala, ze budem sama...kde mas svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Na mestko urade je sobas a salu mam zatial zajednanu v Piano clube pod sokolicami. Ako dlho mas uz tu brezinu zajednanu? Mna moj v piatok estelen poziadal o ruku a zistujem ze mame co robi do maja ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj, ja mam Brezinu od septembra...ale tento datum az od oktobra, lebo sme trochu posuvali termin. Ale v Piane to budes mat tiez fajn. Kolko mas ludi? Ak by si potrebovala nejake info, kludne sa pytaj :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ešte v decembri som platila 2000 zálohu
Odpovedať
A sobáš budem mať na Juhu, lebo odtiaľ pochádzam,už dlhšie bývam v DCA, ale predsa len musím ísť odtiaľ, kde som vyrastala, my už máme skoro všetko pripravené, chýbajú len drobnosti.... ako doplnky k šatom, a hlavne popolnočné šaty a topánky, to má čas ešte.... dnes idem na oznamká a na poháre, tu v DCA je tiež niečo podobné ako v TN - V siedmom nebi, ale tu je to centrum Valentíny, vrelo odporúčam, majú tu krásne šatečky, keby som bola vedela skôr že to tu je, tak si v TN ani žiadne nevyberiem a počkala by som na tieto....
Odpovedať
Profilova fotka
A kde si si v Trencine vybrala satocky? Takze ty si z Juhu? O kolkej mas sobas? Ja pojdem tiez z Juhu, ale sobas mam vo farskom kostole... tak sa mozno uvidime :-)
Odpovedať
Na juhu mám sobáš o 14.hod.... a šatečky mám zo salonu Leontine, šiju sa mi presne na mieru od značky Maggie Sottero z Ameriky....
Odpovedať
A prečo si si nedal sobáš na Juhu, sa ti nový kostol nepáči? ja to mám tak blízko, lebo rodičia mi bývajú hned oproti kostolu, ten prvý ružový barák, tak len po chodníku 150 metrov prejdem... :-)
Odpovedať
ak chceš kuknúť šatečky, ja som si ich vybrala z netu,ukázala som jej obrázok, ktoré by som chcela a ona mi ich dala ušiť, je to spolužiačka zo strednej, tak mi vyšla v ústrety, požičania stojí 10 tis aj s doplnkami, a ked ich chceš nové tak od 13 tis hore, skús pozrieť www.maggiesottero.com ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky, tak aj ja sa pridám do debatky :-) ked sme sa tu takto zišli.... NO my budeme mať pravedpodobne svadbu tiež na Brezine, ale ked počúvam o tom Gazdovskom dvore tak váham :o))) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Saty su kraaasne...len ukazali sa mi troje. Ktore budes mat ty? Tie prve su uplne uzasne...Ja viem o salone Leontine, uz som si aj pisala s tou kockou, len mam to teraz komplikovane v robote, nestihla som sa tam zastavit, ale pozriet pojdem urcite. Len mam trochu strach dat si sit saty, nie vsetky, co som si skusala mi sadli, tak by som sa asi trochu bala.
Odpovedať
Je to na každom ako sa rozhodne, my sme sa mali minulý rok už brať, a mali sme to mať na Brezine, ale náhle úmrtie v rodine zmenilo plány, a nakoniec sme našli tento Gazdovský dvor a je to super, tak sme sa rozhodli radšej tam.... aj stoličky pekne vyzdobia s mašlami, všetko dodajú podľa vkusu zákazníka, a je to tam také príjemné prostriedie.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Schweppes, ako sa vlastne volas? Aby som ta oslovovala menom :-) Ja som Lubica. Co sa kostola tyka, tak ja mam na fare z dvocho dovodov, ja uz na Juhu nebyvam, ale tiez pojdem odtial od rodicov a druhy je ten, ze som chcela svadbu v starom kostole, nie v modernom a vyhral ten na fare. Chodis uz aj na nauky?
Odpovedať
No musíš si hore kliknúť na collection a dať si dalej all, a tam sú úplne všetky satečky, moje pošlem odkazom...
Odpovedať
Profilova fotka
O.K. posli, Juli, idem poslat IP.
Odpovedať
Aj ja som sa bála, ale riskla som to,lebo som tam už jedny na sebe mala a perfektne mi sadli, a dokonca sú ešte aj také obetavé, že mi ich pomôžu prispôsobiť, tie čo som si objednala budem mať presne na seba 36, ale nekúpim si ich, zostanú tam, aj keď ich kvôli mne dávajú šiť, skús sa tam pozrieť, všetky šatečky čo tam má sú šité z tejto stránky, už podľa toho uvidíš, že je to dobre odvedená robotka.
Odpovedať
http://www.sotteroandmidgley.com/dres... tak tieto sú to
Odpovedať
ešte si skús pozrieť centrumvalentiny to je veľmi pekné svadobné centrum v DCA, a tu majú krásne poľské šatečky.... odporúčam... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No kraaasne. Musis mat aj dobru postavicku na ne...ved velkost 36 :-) A to meno neprezradis? Inak ked uz to mame spolu toho 10.5., co mas vsetko vybavene? Ci som moc pozadu...
Odpovedať
Ako myslíš moje meno, Maťa.... ale ja tu už v TN tri roky nebývam, cestovala som a teraz bývam v DCA.... a vybavené mám šaty, spodné prádlo, zákusky, sálu,hudbu, kameramana, fotografa, DJ, spodné prádlo, pierka, obrúčky, dnes idem na poháre a na oznamká, no skoro všetko dá sa povedať a ty ako? a vlastne už aj kaderníčku a kozmetičku mám zajednanú.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mata, tesi ma. :-) No nie som moc pozadu :-) mam fotografa, salu, kameramana, zakusky, torty, oznamka su uz doma :-) hudbu, kadernicku, kozmeticku takisto...co mi vlastne zostava je obliect zenicha, vybrat obrucky, pierka tiez este nemam...a mam aj popolnocne saty, ale spekulujem nad inymi, lebo po nasej svadbe ideme este na dalsie dve, tak by som vyuzila aj dvoje. Draheho mas z Trencina, ci z DCA, ked tam byvas...? A akeho mas fotografa? To je teraz totiz u nas hlavna tema, lebo dalsie 2 pary vybavuju svadbu, tak stale volaju kvoli fotografom :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?