Svadba v hoteli Diamant, Dunakility

Profilova fotka
Ahojte, má niektorá z vás skúsenosť s hotelom Diamant v Dunakility? Prípadne chystá tam niektora svadbu? Ja rozmýšlam nad týmto miestom lebo tam maju relatívne nižšie ceny ako v kaštieloch Tomašov atď. Ak máte nejaké info napíšte :-) Budem veľmi rada.
Odpovedať
Ahoj, my sme mali v Sari csarde krst, teda hostinu po krste, bolo to v auguste tohto roku. Boli sme velmi spokojni so sluzbami, s personalom a o jedle pisat netreba, to uz urcite vsetci vedia, ze je perfektne. Videli sme tam svadby, priamo obrad pri vode. Bolo to krasne. Sari Csarda a Diamant hotel vlastni ta ista pani, treba zbehnut na recepciu hotela a opytat sa. Vedia tam po slovensky, dali nam kontakt na pana Gombaia, ktory tiez hovori po slovensky a cez neho sme vsetko vybavovali. Neporadil vemi s vyberom jedla, to by ste si mali vybehnut sami okostovat. Chodime sa sem-tam kupat do Diamantu a videla som, ako serviruju a ako sa sprava personal. Vsetko vyzeralo na vysokej urovni. Urcite odporucam vybehnut tam a porozpravat sa s nimi o tom, co mozu ponuknut a aku zlavu daju:)) My sme mali tiez svadbu v Madarsku, ale v Bezenye, naposlednu chvilu, lebo v Bratislave nam mesiac pred svadbou zmenili v restauracii podmienky. Nelutujem, za tu cenu, co sme dostali, sme si mohli dovolit objednat aj konickovy odvoz na hostinu:) Dufam, ze som ti trosku pomohla, drzim palce:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam mali svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
@elipri Ahoj, veľmi pekne ti dakujem za informácie :-) Tak sa veľmi teším z pozitívneho ohlasu.. Keď sa môžem opýtať - obrad si mala po slovensky, aj keď si mala svadbu v Maďarsku? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 Ahoj Evka, aaaano takže už máš po svadbe? Tak gratulujeeem :-) A kde ste mali svadbu v jednej z reštaurácii alebo v stane? Ako sa ti páčilo? Bola si spokojna? Da sa tam kontaktovať niekoho slovensky hovoriaceho? Ďakujem za info.
Odpovedať
mignone1, obrad sme mali v BA, len hostinu v HU.
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme v stane, kuk moj svadobny album....s wedding planerom sme rozpravali po madarsky a po anglicky, neviem ci tam niekto vie po slovensky...inak vsetkým sa velmi pacilo, hoci jedlo sa mi zdalo trosku horsie ako bezne varia v carde... inak splnia vsetko co je v ich silach... ked zatnem zuby z osobnych dovodov :-| , moze, ich len odporucit... :-) @mignone1
Odpovedať
Profilova fotka
@elipri hmm to si aj myslím, že keď by som mala obrad tam, tak jedine v Maďarčine.. No musím zistiť.. Tak ďakujem ešte raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 Veľmi krááásne fotky, pekna nevestička si bola :-) a aj výzdobu si mala krásnu.. hmm lebo teraz maju aj reklamu v rádiu, že rozprávaju aj po slovensky.. tak dufam, že na to stretnutie príde niekto kto vie po slovensky, lebo po maďarsky neviem nič.. ;-) aa keď sa môžem opýtať za stan sa niečo platí? Nevidela som cenník na internete.. Bolo len napísané, že stan je vhodny pre 80 a viac ľudí.. Ja zatiaľ planujem okolo 60, ty si mala koľko? myslíš, že daju do prenajmu aj keď bude menej ľudí? Ďakujem ti za odpoveď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 za prenajom stanu sa neplati, a 60 ludi je minimum do stanu, ja som mala 60 ludi a ledva som si vybojovala stan, inak napr.Priamo v hoteli pod izbami :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, neviete, či sa dá prenajať samotná csarda na svadbu? dik za info
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, ja idem na stretnutie budúci týždeň, chcela by som tam mať aj obrad, neviete náhodou či sa to dá vybaviť aby nás oddávali Slováci a aby nebol obrad v maďarčine? ďalej by ma zaujímalo, či si tam môžem doniesť aj vlastný alkohol a ešte že či si musím vybrať presne to menu tak ako je v ponuke alebo či by sa to dalo aj skombinovať, niečo sa mi páči z jedného menu, iné zas z iného. ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@elipri a kde v Bezenye si mala svadbu? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kristinkasavydava My sme mali v pizzerii, myslim, ze sa vola La Grande alebo nieco take, je pri odbocke na Hegyesalom. Je to uz 5 rokov dozadu, tak sluzby uz neviem zarucit. Ale vtedy nam vysli uplne v ustrety, mali sme pecene prasiatko, urcite si to chodte pozriet, tancovali sme vonku, co bolo super, lebo bol august a dnu bol hic, urobili my vyzdobu vo farbe, v akej som chcela. Majitel hned ponukol domace vinko, a je to aj penzion, takze dve - tri izby vie poskytnut. No, dufam, ze som trosku pomohla.
Odpovedať
Profilova fotka
Fakt, tam? S priatelom tam chodievame na pizzu, robia senzačnú a je tam pekne :)) Som netušila, že aj svadba je tam možná... Ďakujem, velmi si mi pomohla..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@babajko1 ahoj, prosim Ta, budes mat teda nakoniec svadbu v hoteli Dunakility? A da sa tam urobit slovensky civilny sobas? :-) ja nad nimi veeelmi uvazujem..
Odpovedať
Profilova fotka
@milliondollarbaby nie, nakoniec budem mať svadbu v Bašte Pajštún v Borinke. je to mega krásne miesto, a nemusím vybavovať veci v maďarčine. vraj tam po slovensky nevedia v tom Dunakiliti, po madarsky síce viem, ale nie na takej úrovni aby som riešila všetky veci okolo svadby. nehovoriac o komplikáciách čo sa týka obradu atd...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?