Svadba v Hoteli Carmin v Pezinku. Máte skúsenosť?

Dala som si tento hotel do vyhľadávača a nič mi nenašlo o tomto hotely. Je možná svadba aj u nich vonku. Mal niekto svadbu v tomto hotely? ďakujem za info :-)
Odpovedať
Je to bývalý areál Kamzík, Micabo. Carmin sa to volá zhruba od septembra minulého roku po zmene majiteľov. Mali sme tam svadbu, mozem doporucit, len treba vela trpezlivosti pri dojednavani podrobnosti - na vsetko maju casu a casu... ale kuchyňa je skvela a prostredie krasne, obsluha prijemna, v konecnom dosledku sme boli spokojni... Pozri napr. album Nsoci. ahojky
Odpovedať
Ahojky micabo, souhlasim se zuzzka1, my jsme tam meli svadbu pred 3 tydny a vse dopadlo super, jen ta komunikace vazla, coz nekdy muze zpusobit pekne nervy :-o Jinak svatbu jsme meli uvnitr v restauraci.
Odpovedať
ano, ze to je tam velmi fajn. kolegyna zenila syna teraz a boli velmi velmi spokojni, aj s obsluhou, aj s jedlom aj s ubytkom...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
viete mi niekto poradit ake su tam ceny?
Odpovedať
prostredie je krasne a restika vyzera ok, inak neviem posudit 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Hotel Carmin vobec neodporucam. Zmenili sa tam majitelia, menia sa manazeri, sucasna manazerka ma totalne nezakaznicky orientovane arogantne spravanie. Svadobnu hostinu sme tam museli zrusit par tyzdnov pred konanim sa svadby, vobec neodporucam! Tolko stresu, co nam sposobili, nezelam nikomu!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ani ja neodporucam tento hotel spravaju sa tam k vam jak keby vy ste od nich neviem aku laskavost chceli bola som dohodnuta s manazerkou hotela namiesto nej ma tam cakala iba recepcna ktora o tom prd vedela na nejaky smirak si napisala co by som ja chcela. Manazerka sa mi ani neospravedlnila ze nepride a ani mi dodatocne nezavolala. Restauracia - smrdelo to tam velmi jedlom izby ok inak Tak mi slubila ze mi poslu rozpocet do stredy (boli sme tam v nedelu) v stredu vecer som im pisala mail ze halooo kde mam rozpocet ja u vas chcem nehat minimalne 5tisic everybadyyy a do dnesneho dna mi neodpisali chapete to?? a ze kriza ludia nemaju robotu hehehhe no som sa s takymto pristupom nikde nestretla teda inde kde sme dosli nam aj rit vylizali aj dezert zadarmo dali :)
Odpovedať
ahojte. to sa presne stalo aj nam. dosli sme, nikto sa dokopy s nami nebavil. potom sme chceli poslat ponuku a volali sme a volali sme- "manazerka" non stop sa tam vymiena. Poslali nam cenovu ponuku uz ked sme mali Technopol- cca po 3 mesiacoch...
Odpovedať
super je Rozalka !!! http://www.vip.sk/sk/rozalka/ubytovan...
Odpovedať
Profilova fotka
@kahunka A už bola v tej rozálke svadba? My sme sa tam boli pýtať, ale teda 0 bodov. Ešte tam nemali pred cca mesiacom svadbu nikto. Nevedeli nám povedať ani približnú cenu menu, či sa platí za prenájom reštaurácie, čo sa môže priniesť....skrátka nič. Priestor je tam veľmi pekný, aj by som tam rada mala, ale teda riskovať tú neskúsenosť so svadbou, žiadny prehľad, ....no asi nie. Možno sa za ten rok nejako posunú ďalej a naberú skúsenosti, ale ja osobne to riskovať nebudem. Možno tak o dva roky to bude fajn.
Odpovedať
no hej,vtedy to bolo len mesiac otvorene, preto to tak bolo, nebol ani komplet personal,nebol ani poriadny listok,,ani zabehnuty system , vsetko bolo narýchlo,no tento mesiac tam bolo uz niekolko akcii aj svadba a dopadli vsetky užastne, možem to potvrdit nielen preto ,že som tam manager ale aj podla spokojnosti hosti a ohlasy , baby sptavili krasne stoly, prisla aj aranžerka, doniest si možete hocico to je vsetko o dohode :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@kabo ahoj ja jednoznacne odporucam penzion Rozalka!!!!! Tento vikend tam mala sestra svadbu a mozem povedat , ze vsetko dopadlo nad nase ocakavanie, vynikajuci pristup, skvela pani prevadzkarka Zuzka , pre ktoru nebolo nic ako problem, vynikajuce jedlo, vyborna obsluha, priestor, kvalita, krasne ubytovanie, proste vsetko dokonale, takze este raz dakujem vsetkym v Rozalke za krasny zazitok!!!! Maximalna spokojnost!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kabo mozem potom poslat foto:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kahunka na svadbu pre kolko ludi su tam vhodne priestory? Mne sa zda ta restauracia tak pre max 50 ludi podla fotiek, my by sme mali mat okolo 70 (mozno aj viac), tak neviem, ci by sa to tam vsetko pomestilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak vam to pomoze, takto vyzerala svadba, teda vyzdoba saly hotela Camin, ked som tam bol ako fotograf ...viac fotiek mozem zaslat mailom ;-)
Odpovedať
V peknom prostredi je Horsky hotel Eva vo Svatom Jure. Mala som tam svadbu a plna spokojnost :)
Odpovedať
Tento hotel absolútne neodporúčam. Mala som tam takmer trištvrte roka zarezervovaný termín. Za ten čas sa tam vystriedali traja manažéri, každý mal iné podmienky, nič čo bolo predtým dohodnuté už naplatilo a pod. Po stretnutí s treťou manažérkou a jej arogantnom prístupe, sme sa rozhodli svadbu v tomto hoteli zrušiť, 3 mesiace pred svadbou. Našťastie sa nám podarilo nájsť iné miesto. Takého nervy neželám nikomu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Pripajam sa k prispevku vyssie, hotel Carmin absolutne neodporucam, otrasne jednanie a striedanie personalu kazde dva mesiace. Urcite si najdite ine miesto na svadbu ak nechcete prist o nervy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?