Svadba v hoteli Baronka

Ahojte babenky..chcela by som sa spytat na vase skusenosti s hotelom Baronka v BA..diky 😊😊
Odpovedať
Ahoj, môj brat tam mal pred rokom stužkovú. Na stužkovú fajn ale svadbu si tam neviem predstaviť. Minulý týždeň som bola na plese v Dancehause, a veľmi sa mi tam páčilo a uvažujem, že v roku 2018 budem práve toto miesto preferovať ja. Ak by si chcela mám aj kontakt (0911 815 359) sú na kramároch. Potom daj vedieť či si sa vôbec bola pozrieť a aké bolo jednanie. Prajem pekný deň a ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sme mali nedavno svadbu v hoteli Baronka a boli sme velmi spokojni :-) Vyhoda je, ak mate civilny sobas, kedze hned oproti hotelu sa nachadza miestny urad Raca so sobasnou sienou. Bolo to pre nas prakticke riesenie kedze sme nemuseli riesit presuny hosti z obradu na hostinu. V hoteli nam vysli vo vsetkom v ustrety, su skveli, najma pan Eichler s ktorym sme komunikovali pred svadbou. Hostinu sme mali v kongresovej sale a vyzdobu nam spravili priamo ich zamestnanci. Kvety nam zasa pripravila mila pani kvetinarka v kvetinarstve A-flowers, ktora sidli priamo v budove hotela. Dali nam tip aj na super DJ-a Roba Majlinga, ktory u nich hrava uz roky a co je tiez podstatne, maju velke chladiace priestory, takze bez problemov sme priniesli vsetky zakusky a tortu den vopred. Hostia aj my sme boli velmi spokojni s priestormi, prijemnym personalom, ako aj jedlom, urcite odporucam, pomer cena a kvalita tiez na vybornu :-) Jedina nevyhoda je mozno absencia vyhovujucejsieho exterieru na spolocne fotenie po obrade, kedze hotel lezi v zastavanej casti, ale da sa to zvladnut. Keby sme mali svadbu neskor a vinic v nedalekych vinohradoch by bol viac rozrasteny, viem si to predstavit aj ako vhodne miesto na fotenie, cim by sa dal usetrit cas na presunoch na fotenie v meste..
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka8757 Ahoj, ako si sa rozhodla? Budete mat svadbu v hoteli Baronka?. Hotel je super :). Mala som tam svadbu v roku 2013.
Odpovedať
@mausik2504 Ano, budeme tam mat svadbu..:) v septambri...Ako ste boli spokojni?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, napisala som Vam spravu :) @lienocka8757
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?