Svadba v hoteli Baronka v Bratislave

ahojte nevesticky, prave si citam ponuku z Baronky a v cene na osobu mam prvy, druhy a treti chod (ak som to dobre pochopila ze je to v tej cene cca 35€ za osobu)a moznost doobjednat polnocnu kapustnicu, naskyta sa mi otazka, neviem si to realne predstavit okolkej budu podavat napr druhy a treti chod ked este mozem doobejdnat aj kapustnicu, ak mam napr. obrad o 15 tej tak okolkej budu podavat jednotlive chody? a ak druhy a treti chod pisu ze studeny a teply bufet, kolko tam toho daju, to tym myslia svedske stoly?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my máme obrad o 16tej, tým pádom sa začne s predjedlom okolo 18,00-18,30... 2. večera bude okolo 20:30-21:00, čo budú rautové stoly, takže snád všetko hned nezmizne :) tiež teplé aj studené.. a kapustnica + rôzne misy po polnoci. keď máš obrad o 15tej, začnete asi skôr.. a je dôležité, aby hostia neboli hladní, takže 3 chody sú akurát podľa mňa :) a vyrátané to bude určite podľa počtu osôb, samozrejme aj s prílohami..
Odpovedať
majcu, asi najlepsie by bolo prebrat toto s hotelom Baronka. Lebo my tu mozme sice uvazovat kedy to budu podavat, ale skutocnost moze byt ina.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?