Svadba v hoteli Apollo, Bratislava - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, chcem Vás poprosiť o rady a skúsenosti so Svadbou v Hotely Apollo. Celkom sa nám páčia priestory, menu, ceny atď, ale recenzie, ktoré som našla neboli veľmi priaznivé. Sú však z roku 2010 a menej tak ak by ste mali nejaké čerstvé - potešia :) Ď
Odpovedať
Profilova fotka
@nellush ahoj , ak myslis hotel apollo na dulovom namesti , tak my tam budeme mat svadbu 14.5 tak ti viem dat recenzie jedine potom :) ale tak isto ako pises sa nam velmi pacil interier restauracie, kvalita jedla, financna ponuka a dost vela vyhod nam ponukli tak sme nemali preco vahat :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím, a najnovšie referencie čo mám od p. ktorá mala svadbu minulý rok tak boli veľmi spokojní! že naozaj nemali čo vytknúť tak sa nato celkom teším :)) výzdobu si robíš sama?
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa velmi tesim :) vyzdobu si robim sama pretoze som kvetinarka :-D a aj ked to bude casovo narocnejsie tak som si to chcela urobit podla seba a hlavne aj usetrim :) ale navleky, obrusy atd vsetko vlastne prichysta hotel takze ja uz naozaj len dekoracie-kvety na stol a nejake svietnicky a tak . to bude brnkacka :)
Odpovedať
Profilova fotka
jéééj tak to máš teda velikánsku výhodu :)) šikulka :) ja zatiaľ ani poriadne neviem čo chcem, zatiaľ budem rada keď konečne rezervujeme miesto :DDD pani z Apolla nám má ešte dnes poslať nejaké dodatočné info čo sme zisťovali a na základe toho by sme sa už chceli rozhodnúť.
Odpovedať
Ahojte baby, aj my máme svadbu v Apollo 17.09.2016, tiež budem veľmi rada za akékoľvek recenzie. Som veľmi zvedavá, že ako budú umiestnené stoly, neplánujete náhodou nejakú svetelnú stenu? Alebo tie stĺpiky čo tam sú? Ja nie som vôbec kreatívny tvor, tak rozmýšľam nad agentúrou, ktorá sa mi o všetko postará. Tak Vám držím palce, nech to všetko klapne:))
Odpovedať
Profilova fotka
@bertolina no mne sa to uz blizi takze o dva mesiace ti dam vediet :) ja budem mat stoly do tvaru T , je tam este moznost okruhlych stolov ale to sa mi nepaci z hladiska rozdelenia hosti , som za to aby sme boli pekne pokope , a svetelnu stenu mat nebudeme , ale mozno by to tam bolo pekne :) ja v podstate chystam len vyzdobu stolov , kvetinove aranzmany a svietniky , ale ja som skor premyslala nad zakrytim alebo zvesenim tych jelenov a medvedov , na to sa chcem este opytat ci by to vedeli dat koli mne na ten jeden den prec :) aj ja ti drzim palce :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@bertolina @nellush .... caute baby tak mam po svadbe a mozem povedat len samu chvalu na hotel apollo :) svadba bola uzasna , jedlo perfektne vsetci hostia nenormalne chvalili , naozaj vsetkym chutilo , casnici su tiez vemi prijemní a milí velmi ustretoví vo vsetkom , nestretla som sa naozaj s nicim negativnym a tento hotel len doporucujem lebo v bratislave sa malokde vidi tak super ponuka a cena v jednom :) fotky z hostiny budem mat cca o tyzden tak potom mozte kuknut album a pozret si aj ako som poriesila vyzdobu a stoly . tak vam drzim palce aby vam to vyslo rovnako super a boli ste rovnako spokojne :)
Odpovedať
Ahojte, super, tak to sa teším, že Vám to na 1vyšlo. Ja som to nakoniec minulý týždeň zrušila, pretože ma zaskočili, že hostinu môžeme mať do 04.00, tak som zostala zarazená. Nakoniec sme si vybrali hotel Crowne Plaza, nebol tam velký rozdiel v cene, síce hotel apollo vyzerá honosnejšie, ale zasa ani Crowne Plaza nie je až taký zlý. a z kostola to prejdeme pešo:)))
Odpovedať
Profilova fotka
@bertolina aha jasne chapem, poviem ti tak ze na zaciatku to aj mne troska prekazalo ze preco len do 4:00 ale po prekonani celeho svadobneho dna mozem usudit ze to bohate stacilo :) a hostia tiez odchadzali postupne podla mna malokto vydrzi do 6:00 ale jasne kazdy podla svojho zvazenia a priorit , tak drzim palce aj tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcikyna supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tak ti gratulujem z celeho srdiecka! :) som rada ze svadbu ste mali podla predstav aj ze tu predstavu pomohol splnit hotel Apollo :) tesim sa na fotky ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@bertolina mohla by ste mi poslat nejaku kalkulaciu aku vam ponukli? tiez by som tam chcela mat svadbu ! dakujem Mozte aj na jjoanna88 ( zavinac) gmail.com
Odpovedať
Ahoj, nakoniec sme sa rozhodli pre iný hotel, lebo apollo nam stanovili čas, že tam môžeme byt do 4rána. Ale čo si pamatam, menu vychádzalo na 44eur a to bolo to najdrahšie menu + korkovne, to bolo Tiež za rozumnu cenu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?