Svadba v hoteli Agatka (Kamila) - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevesty, chcela som sa opytat, ci ste niektorá nemala svadbu v Agatke pri Bratislave. Hladame nieco mile ale zaroven nie drahe pre asi 30 ludi. Nechceme uplne tradicnu hostinu skor taku svadobnu party pre mladsie rocniky. Vyzdobu si chceme robit samy aj kolace a hudbu ide nam v podstate o priestor menu. Velmi ma potesi akakolvek reakcia/recenzia :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
No my sme tam boli. Pani veľmi milá, ale odradilo nás veľa veci: - nutne zaplatiť za 10 izieb na strane kde je záhrada, lebo inak to nepredajú - rezervácia exteriéru 900€ Svadba na bratislavskom hrade oproti tomuto je oveľa prijateľnejšia a krajšia a hlavne cenovo, prekvapivo, prijateľnejšia. Samozrejme pre nás :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zu_zie aka je kapacita Ba hradu, mate nejake foto realizacii svadobnych hostin k dispozicii? to by mi ani nenapadlo, ze cenovo je to dostupne
Odpovedať
@abeyance Kapacitu nemame zistenu, co sa tyka vnutornych priestorov, kedze vyuzivame iba terasu. Tam je nas do 50 ale myslim, ze by sa tam do 80 ludi hravo vmestilo. Co sa vnutra tyka, tam podla fotiek co som videla odhadujem okolo 100, pripadne 120 ludi, ale to Ti najskor povedia tam, mozem sa mylit. Interier vyzobeny agenturou najdes aj tu napirklad http://www.restauraciahrad.sk/sk/svadby Cenovo je to naozaj velmi prijemne. Mame do tych 50 hosti a mame tam hostinu s pripitkom a zakuskami (mame aj nejake svoje) + obsluha a prenajom a vychadza nam to okolo 2000€ :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?