Svadba v Hotel Aquatermal Dolná Strehová

Nevesticky, mali ste niektora svadbu v tomto hotely? Vyzera to tam ozaj pekne, sme z Lučenca a hladame nejake ozaj pekne miesto na svadbu. Kedze my v okoli a priamo v LC nic nemame aspon o niecom neviem. Pocitame cca 80 ludi. Ak mate nejake tipy sem s nimi :-)
Odpovedať
@bianka... Dostali ste prosím ťa nejaký nápad potom? lebo jedno je pravda že v Lc a okolí toho ozaj veľa nie je:/
Odpovedať
@sikovnamarienka ano dostali sme, uz mame aj miesto a aj datum. Svadba bude v kostole LC ( za ty sme si este nesli) a svadobna hostina Paladium Divin 8.8.2015. My pocitame tak 80 ludi ( aj s hudbou) nic me nenasli v LC, co pozname to sa nam nepaci. A nieco nove tu nic nieje... kedy mas svadbu?
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď presný termín ešte nemáme, ale koniec júna prípadne júl, závisí od tej sály neviem absolut kde hľadať, a to Paladium máš nejaké foto ako to t am vyzerá, skade si mala odporúčanie, či len tak ste sa rozhodli? Zaujíma ma ma hlavne aký je tam prístup k tej reštaurácii alebo čo to je a či sa tam aj pekné fotky dajú spraviť. Díkes
Odpovedať
baby a Biela labuť tam sa svadby nerobia?
Odpovedať
@monka635 ano robia. Nechuti mi tam a nepaci sa mi tam. Obrovska nevyhoda su otvoreny aj pre verejnost. V lete je tam cele mesto.
Odpovedať
jaaaj tak nič potom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
poznate niekoho,kto tam mal svadbu? bola som tam na vikend,super spokojna aj s personalom a aj jedlom,len neviem kolko ludi sa tam zmesti neviet???
Odpovedať
@lucifer1000 max 90, ale optimalne je podla mna do 80. my sme tam tiez chceli svadbu, siroko daleko jednoznacne najlepsie sluzby, ale mimo nasho rozpoctu
Odpovedať
Profilova fotka
@jakub227 aha a nevies ci by mi tam urobili aj obrad na tej hotelovej terase??? ci to by som uz chcela vela? :D no my sme to uz zredukovali z 90 na 72 :) tak uvidime:) a vy kde budete mat svadbu?
Odpovedať
@lucifer1000 uf, tak to neviem veru :D My budeme mat v bielej labuti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?