Svadba v Holiday inn v Bratislave

ahojte nevesticky, mali ste/planujete mat svadbu v tomto hoteli? uvitala by som aj pripadne foto :) vopred vdaka
Odpovedať
:-|
Odpovedať
Treba popozerat vo fore, ja som hned na prvy sup nasla toto: http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... Ale je dost mozne, ze nic novsie na tuto temu nenajdes:( Ten hotel na mna posobi draho, tak mozno tam az tak vela svadieb nebyva...
Odpovedať
Mozem len pochvalit personal a celkovu spolupracu s Holiday inn, pridala som zopar fotiek, nie je to sice zo svadby, ale mozno ti to pomoze :-)
Odpovedať
@derek dakujem :) tento tyzden idem zaplatit zalohu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu ahoj, tiež zvažujeme.... pre koľko ľudí plánuješ?
Odpovedať
@krehuliatko86 cca 50, ale chceme to v tej velkej kongreske, vraj aj tam robili pre 50 ludi, lebo ta mala galery sa mi neapic, a ty pre kolko ludi??
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu veď to! Vieš, my chceme takú altánkovú, pretože máme svoje krásne záhradne priestory pri rodinnom dome, ale svokrovci a celá priateľova rodina sú z BA. Troška vyslovili želanie, že by chceli svadbu tam. S mojim priateľom sme boli minulý rok na svadbe kamoške z našej partie práve v Holiday inn. Boli veľmi spokojní a nám sa tam tiež páčilo. Preto zvažujeme túto alternatívu. Chceme svadbu koncom augusta, prípadne začiatkom septembra (vtedy je ešte krásne) a už treba mať niečo poriešené. Podľa toho zvolíme kapacitu ľudí. Ináč viac ako 60-70 ľudí nechceme.
Odpovedať
@krehuliatko86 ano a aj pani prevadzkarka je velmi mila a ochotna, plni mi co mi na ociach vidi, fakt je zlata noooo inak ten september ta sklamem, ja som brala tusim posledny volny termin (7.9.) 14.9 a 21.9 je urcite obsadene, to si pamatam este mozno 28.9 je volne to neviem, nepamatam sa na tento datum, augustove terminy tiez neviem,
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu ajejej, to treba tak dopredu? Budeme musieť tieto možnosti doriešiť, len keby bolo viacej času. Musíme zorganizovať bojovú rodinnú poradu :-) . Ďakujem Majcu, si zlatá.
Odpovedať
@krehuliatko86 nooo ja som tam bola tusim dva alebo tri tyzdne dozadu a uz boli plny vo vela terminoch, ale hovorim skus im zavolat na ten termin 28.9 alebo august.... napis mi spravu, mozem ti dat kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu teraz cez sviatky zorganizujem stretko a nech sa aj naši rodičia dohodnú, či altánok, alebo Holiday inn. Po sviatkoch sa ti ozvem. Budem rada za ten kontakt, ešte raz dik za ochotu.
Odpovedať
ahoj. a teda kolko tam vychadza konzumne na osobu ? a da sa teda alkonealko sami doniest? + parkovne? ja mam zatial v zalohe Baronku, ale hladam ci nezozeniem nahodou nieco lacnejsie ako 35e+nealko na osobu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@helk na osobu 37€ aj s bufetmi ale mozme doniest aj vlastne alko aj nealko, co v Baronke vlastne nealko nedovolili kedy mate svadbu a kolko planujete ludi?
Odpovedať
25.5. cca 50, skrelo ma to nealko presne..a tak bude sa povinne alkohol pit asi :)
Odpovedať
ja uz som bola dnes zaplatit zalohu, tak uz mam konecne pokoj od rozmyslania, porovnavania a pod ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?