Svadba v Grand hoteli Spiš v Spišskej Novej Vsi

Dievcata, jednoducho, svadbu tu (Grand hotel Spis, byvala Flora) pod vedenim noveho majitela, neodporucam. Novy majitel je tam od januara 2016 a kym tam bude odporucam si vsetko poistit a dohodnut. Sluzby su viac ako podpriemerne, casnicky nasrate, pri dohodach nic nie je problem, po svadbe je vsetko problem, ubytovanie je spivane, izby socialisticke, jedlo nezodpoveda 3*, slavnostne svadobne menu podavane na jedalenskych tanieroch zo zakladnej skoly, male porcie a vysoke ceny s nejakou zvlastnou vysokohorskou prirazkou. Navyse komunikacia je chaoticka a vysledky nezodpovedaju dohodnutym veciam. Naozaj neodporucam.
Odpovedať
@julisaka prosim ta ty si tam mala teraz niekedy svadbu? mozem sa spytat s cim konkretne boli problemy? co nebolo tak ako bolo dohodnute? mame tam mat svadbu teraz v septembri a po tvojom prispevku som mierne vystrasena
Odpovedať
@apple248 nebud vystrasena, iba si vsetko presne dohodni dopredu, aby pri vyuctovani a na svadbe nedoslo k prekvapeniam. Vsetko maj bud mailovo alebo zmluvne podchytene, vsetko do detailu. Inak nova terasa a vyhlad su krasne, to nemozem povedat. Ale sluzby mizerne :(
Odpovedať
@Julisaka mala si možnosť byť tam na svadbe, alebo to bola tvoja svadba? my sme tiež uvažovali nad Grand hotel Spiš a stale sa rozhodujeme... boli sme si to tam obzrieť, celkom pekne to tam vyzeralo, no tie vrchne priestory, kde sa už svadby konali skor, mi pridu dost zanedbane, wc ani neravim, no dole (nova miestnost) to vyzeralo fajn, strava trosku menej dochutena, no kedze to boli minutky , tak sme si vraveli, ze mozno svadobne menu bude viac premakane, ... dost vela minusov som uz pocula i na personal i na jedlo, sluzby... tak neviem, ak budete niektora mat este nejake info piiiiiste prosim :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mala som v tomto krasnom hoteli svadbu pred mesiacom a s urcitostou mozem povedat, ze lepsie miesto sme si na Nas den "D" vybrat nemohli :) aranzerka, sefkuchar, cely personal sa postaral o to, aby sme boli maximalne spokojni :) majitel a čašníčky su profesionali, vsetko na com sme sa vopred dohodli bolo splnene (od pripitku, cez jedlo az po samotne "zbalenie zvyskov" :)) ... bolo o Nas pekne postarane, nemala som pocas celeho vecera a noci pocit, zeby Nam nieco chybalo... Jedlo na 1*, obsluha na 1*, proste VSETKO AKO MA BYT..zo zaciatku som mala trosku obavy, pretoze koluju aj zle aj dobre reci, ale nakolko som pracovala v hotelierstve a, mam za sebou mnozstvo odrobenych svadieb a mozem s urcitostou vyslovit jedno velke DAKUJEM a este jedno vacsie ODPORUCANIE :)
Odpovedať
Profilova fotka
Diamond Band - Cimbalovka Hudobná produkcia na zlatý klúč Kvalitná hudba na firemné akcie, rodinné oslavy, svadby a plesy. Organizovanie kultúrnych podujatí. Naštívte si našu stranku na mojasvadba.sk - Diamond Band Tešíme sa na spoluprácu, Váš Diamond Band.
Odpovedať
Ahojte dievcata. Ja som sa tento tyzden zucastnila az na dvoch akciach v grand hoteli spis. (Najlepsia kamaratka mala svadbu a mali sme rodinu oslavu) Zijeme sice mimo slovenska a pracujeme aj ja aj moj priatel ako casnici v holandsku. Mozem za nas povedat ze po prvej akcii (svadbe) sme si s priatelom povedali ze tu chceme mat svoj den D . Jedlo bolo skvele a skladame klobuk dolu pred kucharom. Obsluha uplne uzasna a ochotna... Kamoske som s jej svadbou pomahala od a po z a mozem len povedat co si dohodla to dostala a v standarte v ktorom by sa nemuseli habit ani na zapade!!! Nevestam odporucam aj novomanzelsky apartman bol pripraveny krasne decentne a vkusne. My a nasa cela rodina zo srdca dakujeme. JANKA T.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, aj my sme boli pozrieť v hoteli. Dolná sála sa nám páči, ale odrádza nás múr medzi stolmi a tanečným parketom. Ak ste tam niektorá boli, napíšte skúsenosti. Poprosím čím skôr.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Velke sklamanie mali sme svadbu pred par tyzdnami cely personal a strava jedna katastrofa prve sklamanie zacalo ked sme na taniery zbadali polotovar v polievke mrazene pecenove halusky druhe jedlo mali byt opekane zemiaky a namiesto toho dali polotovar americke zemiaky polievka bola tepla druhy chod asi na osviezenie zimne.po jedle mali podavat kavu ta sa nepodavala ked sme sli za personalom odpoved znela prepacte zabudni sme.Za celu svadbu ani raz nezbierali zo stolov prazdne flase plechovky od piv atd.Vsetky flase sme davali na zem pod okno.Podla recenzii sme pocitali do coho ideme no niet krajsej saly ako maju oni s vyhladom na krasne zelene prostredie a peknou vonkajsou terasou ktora ide priamo zo saly.Este sa vratim k jedlu moja mala druzicka veceru nepapala to mali automaticky zabalit samozrejme po jedne ani stopy.V bufetovych stoloch mali pirohy dokladat nedali 100ks naraz aby sa nezlepili zial vobec neboli dolozene a samozrejme ani v kuchyni stopy po pirohach :) jednym slovom povedane cely personal a jedlo na bode mrazu. ;-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Svadbu v Grand hoteli spis neodporúčam !!!! Oslavovali sme tam nás deň miesto Huberta na prípitok ktorý stal 1,65 za 100 ml nám naliali nejakú lacnú žbrndu, v žbane s vodou sme našli už zhnitú mätu 😡 jedno ako so školskej jedálne jednoducho pod priemerne žiadny nápad malé porcie! Maly sme na svadbe program ktorý nám neustále svojim načumovanym rušili opitý majitelia ktorý si dokonca dovolili vojsť do sály aj so svojimi kamarátmi a začali tancovať ! Načo sme ich upozornili že nie sú naša rodina tak aby odišli a oni na to že oni sú naša rodina....???? Absolútne neslušne načo sa nahneval už môj manžel a požiadal ich opäť aby odišli a začali byt na neho neslušný! Proste nám to pokazili cely koniec večera. A o cenách za tieto služby ani nehovorím strašne predražené ! Takáto je moja experience v tomto hotely. Nikdy viac !!!!
Odpovedať
Rada by som tento príspevok napísala aj na FB page “grand” hotela spis ale majú zablokované recenzie hmm kto vie prečo.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?