Svadba v Golden Royal, Košice. Máte nejaké fotky?

Prosím, mala z vás niektorá svadbu v zimnej záhrade reštauracie Golden Royal? Rada by som si pozrela nejaké fotky, ak by ste mali niečo v albumoch. Objednala som si to tam a mám mierne obavy. Dakujem
Odpovedať
skus tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
nejak som ziadne fotky nenasla..
Odpovedať
Nikde ste nanašli fotky z Golden Royalu? A nejaké referencie nemáte?
Odpovedať
Profilova fotka
janka, sisula tam mala svadbu, tak jej napis ;-)
Odpovedať
ďakujem kacenocka za tip
Odpovedať
Prosím, mala z vás niektorá svadbu v zimnej záhrade reštauracie Golden Royal? Rada by som si pozrela nejaké fotky, ak by ste mali niečo v albumoch.
Odpovedať
Profilova fotka
jankaego,moja kolegyňa tam mala svadbu a na DVD to vyzeralo skvele aj tam tak vraj bolo.Ja som tam chcela svadbu ale keď mi priniesla cenník,tak som sa toho vzdala.na mňa trochu vela.
Odpovedať
wal Tak to si ma potesila. My budeme mat malu svadbu, tak to hadam nejako zvladneme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vela šťastia,určite to bude krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,my mame tiez svadbu v tej zimnej zahrade a velmi sa tesim.Bude tam aj obrad pod kvetinovou branou. Paci sa mi to tam aj kvoli tomu,ze som mala husiu kozu s kĺasickych sal..A jedla z ponuky tiez vyborne!Najviac sa tesim na sparglovy krem,svokru vystrie,ze nebude vyvar :-D A co som videla fotky a video odtial..nemam najmensie obavy.
Odpovedať
Profilova fotka
klikni na fotogaléria zimná záhrada: ved to je pekný priestor pre svad. hostinu, preco más obavy?? http://www.goldenroyal.sk/sk/restaura...
Odpovedať
Profilova fotka
kongresová sála je velmi pekná, preco nie tam?? je to svetlá miestnost a dá sa super dekorovat!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
stanka04 Chutnala som sparglovy krem a robia ho vynikajuci, naozaj...
Odpovedať
ahmon11 1.nemame vela ludi 2.su tam velmi malilinke okienka 3.nepacila sa mojmu vladkovi, ze je to take dusne a ta zimne zahrada ze je taka vzdusna
Odpovedať
Jankageo: Mas pravdu ta kongresova sala na mna posobi strasne...Ja budem mat svadbu v zimnej zahrade, velmi sa mi tam paci , je tam vela zelene a tiez mam iba zopar ludi aj to polovica z nich su spanieli...tak ste ma s tym sparglovym kremom nadchli...svokrovci i tak nemaju tusenia co sa tu na svadbach jedava tak mozem objednat cokolvek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka: ta co som pipi?? ved na webke je kongresovka supeeer!!?? no, ale ved vy viete lepsie....ja som tam totiz nikdy nebola os. len som si tie KE-cké IN-priestory omrkala na webkách...takze, chápem vás. lucero: tak urcite nie ich span. delikatesky ako: cerrano (hoci je to mnaaaam), olivas o tapas y paella.....to nech si "kostujú" doma, tu im priprav nieco super slovenské...ale ziadne bryndzáky, lebo sa vám na svadbe.... :-S ]-( im to nevonia velmi dobre!! (to len ako rada!) ;-)
Odpovedať
Ja netvrdim ze ta kongresova hala nie je pekna...ale mne osobne sa nepaci...posobi na mna fobicky...teda mam z nej fobiu :-) je velikanska a pritom na mna posobi stiesnujuco...a okrem ineho je to sala pre 100 ludi...a ja budem mat 20. Mas pravdu...serrano a tapas maju doma, no ved este uvidime...mesiac pred svadbou vyberiem manu...
Odpovedať
lucero- hm, 9. augusta uz budeme mat davno po svadbe, tak tu dam potom nejake fotky a mozes si to pozriet aj inak vyzdobene. Ozaj, tuto sobotu je tam svadba, len neviem, ci budem mat cestu, aby som sa tam stavila pozriet. Kazdopadne verim, ze to vsetko dobre dopadne. A z tej kongresovej saly mame rovnaky pocit aj my. Vysoka, obrovska,a zbytocne velka aj pre nasich 35 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky, my sme mali v Golden Roayli zasnuby a mozem povedat, ze dopadli na vyyyybornu :-D Odporucila mi to kolegynka, ktora tam mala tiez zasnuby svojho syna a boli tiez nadseni. Cela nasa rodinka bola spokojna, obsluha bola vynikajuca, jedlo este lepsie, zimna zahrada fantasticka. Vedia to krasne pripravit. Ked si vezmem, ake sluzby a na akej urovni tam su, tak to nie je ani drahe. Drzim palceky, urcite budete spokojne so svadbou v GR ;-)
Odpovedať
stanka 04 Ahoj, uz ste si boli robit jedalny listok? Ako bude vyzerat??? Nech naberiem nejake inspiracie :-)
Odpovedať
my najnovsie zvazujeme tu kongresovku.. budeme mat asi 75 ludi (hruza.. ale nevieme to nijak skresat) v pondelok tam ideme pozriet..
Odpovedať
straja tak my budeme mat tak 35 - 40, takze sa tam zmestime v pohode :-) Daj vediet, ako ste sa rozhodli ..
Odpovedať
jankageo- vy to ale budete mat v zimnej zahrade, nie? ja uz som fakt zufala..sala pre tolko ludi je v kosiciach strasne komplikovana vec..
Odpovedať
kocky, mam este jednu otazki.. mi hovorila prevadzkarka golden royalu, ze parket v kongresovke je taky isty( velkostne) ako parket v zimnej zahrade.. moze taky parket stacit pre taky velky pocet ludi ako budeme mat? by som rada aby si hostia aj zatancovali..
Odpovedať
straja pozrela si si ich webovu stranku? Maju tam aj nejake fotky aj z kongresovky.. Skus pozriet.. NO na druhej strane, nikdy netancuju vsetci hostia naraz, no nie? Kedy budete at svadbu, uz mate datum? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to pekna restauracia. Bratranec tam mal pred 3 rokmi svadbu a velmi sa mi tam pacilo. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
fidela86 • Dnes o 14:21 Ahojte vsetky buduce nevesty...a najma tie, ktore mate svoj velky den uz za sebou...ako ste boli spokojni so sluzbami Golden Royalu? Vazne premyslam nad tym, ze si to tam vyerieme na nas velky den...dkaujem za vsetky postrehy
Odpovedať
janocka, my sme mali svadbu min. rok na jar a mali sme ju nakoniec v golden royal v kongresovej sale, bolo to naaaaaaaaaaaaaaaaadherne ... najprv sme sa nevedeli rozhodnut, ci zimna zahrada alebo kongreska, ale najma pre pocet osob zvitazila kongreska. Podla mna v golden royal maju najkrajsiu vyzdobu v meste, davaju do vyzdoby zive kvety, este aj vo vazach s dekorovanymi kvetmi sme mali farebnu gelovu vodu a v tom sklenene gulky, obrusky sme mali zabalene v kvetinkovych prstencoch, maju krasne navleky na stolickach, obrusy, stoly, dali milion sviecok, svietnikov .... no nenormalne sa vyhrali s detailami a neviem ako inym nevestam, ale mne velmi zalezalo na tom, aby moja svadba bola nadherne vyzdobena a pritom nie gycova !!!! Ked som porovnavala ceny v restikach rovnakej urovne, napr. bankov, rokoko, zlaty dukat (inak otras) tak ceny boli veeeelmi podobne, velke rozdiely neboli. A bola som aj tento rok pozriet z nostalgie vystavu svadba a napr. som sa pytala na ceny v hiltone a manazerka hovorila ze od 50 do 80 eur / os.... a teda mna ten priestor nenadchol. V goldene nas vyslo zakladne menu na 40 eur. A o jedle myslim nemusim hovorit, taku domacu slepaciu polievku sme nerobili ani doma, akoze fakt jedlo bolo uzasneeeee !!! Ak chcete prihodim aj nejake fotos ...
Odpovedať
jej a my budeme mat svadbu v golden royal, tiez v kongresovke, teda my sme si to vymysleli tak, ze obrad bude na zahrade a hostina v kongresovej, ja uz sa neviem dockat, je to tam naozaj velmi krasne, aj manazerky su perfektne, poradili mi uplne so vsetkym a co je super su to mlade moderne baby, takze maju aj vkus, no ja sa tak tesim, uz o tom snivam kazdy den a som rada mahuliena, ze sa ti tam pacilo, lebo ja som tiez zatazena na vyzdobu a co som sa bola pozriet na akcie co tam robili - nejaka 50tka, no ... fakt je to krasne a my co sme dojednavali menu, tak zatial nas vyslo cca 37euro a teraz aj na vystave maju akciu ze svadobnu toru davaju gratis a aj noc v svadobnom apartmane pre mladomanzelov gratis ...
Odpovedať
mahu a nemozes teda dat nejake svoje fotky ??? Som zvedava ako si to mala ty ?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?