Svadba v Gloria Palace Košice. Máte niekto skúsenosti?

Ahojte, nema niekto skusenosti so svadbou v Glaria Palace v Kosiciach? Mala som tam stuzkovu a bolo tam super, len to bolo pred par rokmi a vela sa mohlo zmenit.
Odpovedať
Profilova fotka
nikiu - v tychto temach sa spomina gloria palace : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
nikiu mas IP :-)
Odpovedať
Ahojte Kocky, Dominka ja mam presne taku istu tazku ako Nikiu ale tieto linky so dost stare z roku 2005 -08 vrada by som pocula od niekoho kto bol v Glorri na svadbe nedavno...odporucali by ste tuto miestnost?
Odpovedať
Takze ja som sa rozhodla pre Gloriu, momentalne maju asi najlepsie podmienky v KE, co sa tyka pomeru cena a kvalita. Svetluska: Ak chces mat svadbu v Glorii ponahlaj sa, lebo terminy uz velmi nie su volne na dalsi rok. Ak chces nejake info ohladom ceny, podmienok a podobne, kludne mi napis IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiez sme sa rozhodli pre Gloriu - boli sme tam na svadbe toto leto a bolo perfektne. Pozerali sme vela sal, ale ani jedna sa Glorii nevyrovnala, hlavne co sa tyka kapacity. Este maju zopar volnych terminov na 2010, ale nie je ich vela...
Odpovedať
Prosim nejake blizsie info co sa tyka glorie ako menu, kapacita, vyzdoba, cena, hudba...Vdaka
Odpovedať
Aj ja by som chcela blizsie info..napiste prosim :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kapacitu maju 150 ludi, vyzdoba vratane potahov na stolicky je v cene za salu (cca 4.5 za osobu, do 3:00 rano). Menu perfektne, velmi dobry vyber. Pacilo sa mi ze 2. a 3. chod nepodavali kazdemu zvlast, ale doniesli misy na stoly, takze zabava sa neprerusila. Maju troch vlastnych DJov, vlastneho si myslim nemozte zavolat, ale kapelu ano (za poplatok).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Ahojte, nejake aktualnejsie info? referenice? aky je pristup, obsluha, jedlo dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?