Svadba v Gloria Palace, Košice. Aké máte skúsenosti?

baby, mali ste niektora svadbu v glorii palace alebo sa chystate mat? v pondelok mame stretko s manazerkou, zatial mame zakladne info o cene a kapacite, no 150 ludi je podla mna dost nadsadene.planujeme tak 110 ludi, viac nie. miest na sedenie vychadza byt dost, ale napr. parket je dostatocne velky? este ziva hudba z neho kusok " zoberie". co myslite? pripadne ine postrehy k tomuto hotelu.. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,my mame svadbu v Glorii 02.07.,mame okolo 88 hosti tak snad sa pomestime aj na parkete. Tiez mame zivu hudbu,hned pri vstupne je taky "schodik" tam moze byt cast skupiny a zvysok bude predpokladam zasahovat do parketu,uvidime.... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte dievcata ake boli vase pocity po svadbe v Glorii? Ja sa vydavam v auguste a budeme mat cca 100 ludi. Mestili ste sa tam v pohode? A klima bola dostatocna?? ..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaslniecko my sme tam mali svadbu uz skoro pred dvoma rokmi, snad sa to nejako nepomenilo - klimu som si ani neuvedomovala, ale zas ani vonku nebolo horuco. Pomestili sme sa krasne, parket bol urcite dost velky, mali sme okolo 80 hosti a este boli dost velke rezervy - aj na sedenie, aj na parkete. Celkovo velka spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, moja sestra tam mala svadbu pred par rokmi, asi 100-110 ludi a bolo to uuuplne v pohodicke, clovek vobec nemal pocit stiesnenosti a tlacenky, krasny velky parket, nemam co vytknut, takze urcite odporucam:-)
Odpovedať
Dakujem. My to uz mame aj rezervovane, len mi napadlo ci sa pri tancovani nebudeme tlacit. Tak dakujem pekne, uz nemam ziadne obavy ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@ katkaslniecko ako je to tam cenovo ?
Odpovedať
Profilova fotka
vraj je to len trocha drahsie ako inde ale málo priestoru na tanec
Odpovedať
Profilova fotka
@miskanasa @ivanka849 aj podla mna je tam parket dost velky (v porovnani s inymi) takze toho by som sa naozaj neobavala 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a cenovo na osobu ako to tam vyzera
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte, nejake aktualnejsie info? referenice? aky je pristup, obsluha, jedlo dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?