Svadba v exterieri v okolí BA

Profilova fotka
Mozete mi prosim poradit pekne miesta v okoli BA, kde sa da usporiadat svadba vonku, ale v pripade zlého pocasia maju priestory aj vnutri. A ak by sa tam dali aj ubytovat hostia, bolo by to uplne idealne.
Odpovedať
podľa toho koľko budeš mať hostí a akú máš predstavu o svadbe, resp. finančný limit, čo tak tomášov, studené alebo napr. aj v aucafe sa dá urobiť hostina von :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hladam to pre dobru kamaratku...tvoje tipy jej preposlem, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka hosti asi 70 ale nechce nic na typ kaštieľa, skor nieco typu ako "mrva a stanko" alebo to miesto kde sa teraz tocia divoke kone
Odpovedať
tak obvolajte vinohrady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli pozriet este v lete toto https://www.facebook.com/svadbavstodo... a keby sme uz nemali svadbu za sebou, urcite by sme do toho sli. To miesto je uplne carovne a ma svoju atmosferu. Maju tam aj velky stan, ak nie je pocasie uplne idealne. Ale ubytko asi jedine pohladat niekde v okoli (to neviem)
Odpovedať
Profilova fotka
@mininasvadbu dakujem za tip, kamoske sa velmi paci, presne nieco take hlada ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabi24 Tak to som rad. Su to velmi sikovni a kreativni ludia... a robia to pre to, ze ich to bavi. Takze ak som pomohol, ci uz im, alebo kamoske najst krasny priestor... som len rad :)
Odpovedať
@gabi24 Aj my sme tam mali svadbu a môžeme odporúčať všetkými "dvadsiatimi" :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka_a_palko a vyslo vam pocasie? Kamoske sa to paci, ale boji sa, ako by to vyzeralo, keby im nevyslo pocasie
Odpovedať
@gabi24 Počasie našťastie vyšlo, aj keď celý týždeň predtým pršalo, v našu sobotu bolo pekne. Večer, ak je chladno, vám vedia požičať ohrievače a je to super. V prípade dažďa to je asi horšie (steny stanu sa spustia a do jedla vám neprší, ale všade je tráva...), je to risk, to čaro tohto priestoru je naozaj v tom, že je to vonku. Držíme palce, svadba tam bola dokonalá a miliónkrát by sme si to zopakovali :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?