Svadba v Elesko Wine park, Modra. Aké to tam je?

Máte niektorá skúsenosť? Volala som tam, svadby organizujú, ale ešte som tam nebola. Neviem, aký majú prístup, aké ceny. Ale šéfkuchára robí p. Židek, takže by to mohlo byť aj fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam boli v januari na pracovnej veceri a bolo tam fakt super... hlavne, ak mate radi tradicnu kuchynu... tu ja prave moc nemusim, ale napriek tomu som si vedela vybrat, lebo hoci su to tradicne jedla, su urobene modernym sposobom :-) co sa tyka obsluhy, tak to je bez debaty, vedeli poradit, boli usluzni, ale zas nie tak, ze stoja za chrbtom a dolievaju vodu kazdych 5 minut... a sommelierku tam robi taka sympaticka pani, s ktorou sme dost dlho debatili... takze velmi dobre... co sa tyka cien, tak nie su najnizsie, ale zas mas istotu, ze za svoje peniaze dostanes aj kvalitu... inak, ten priestor je nadherny a myslim, ze na svadbu sa skvele hodi... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam tiez bola, hoci "len" na Warholovej vystave (maju najvacsiu expoziciu jeho diel sirokodaleko :) ) a do restiky som len nakukla, ale je to zaujimavy priestor. Vyhral aj cenu za architekturu a ta poloha medzi vinicami pod horami je krasna. Skoda, ze to mne nenapadlo, tiez by to bol favorit. Len akurat asi tie ceny asi naozaj nebudu najnizsie :-|
Odpovedať
@laleeta ďakujem :-) presne, chcem niečo moderné, niečo minimalistické, ale zároveň špecifické. včera som sa bola kuknúť v dubnici - chateau mignon, ale ostala som trošku sklamaná. a večer mi napadlo toto miesto. určite zájdeme aspoň na večeru a nejaký "debat" s manažérkou. po telefóne boli veľmi milí a ochotní. Ešte ma napadlo, reštaurácia v meste, v bývalom Alizé. Hovorí Ti to niečo?
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski ano, aj tam som bola, ale este pred rekonstrukciou, resp, kym to to este nebol Dom zabavy, ale dole bol obchod a hore nad tym restika s terasou... jedlo a obsluha super, ale vtedy tie priestory boli podla mna na svadbu trochu male... ale teraz "po novom" fakt neviem, ako to vyzera a ci to maju ti isti majitelia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?