Svadba v Château Rubáň - skúsenosti

Nejaké skúsenosti alebo už niekto bol tam na nejakej svadbe? Je to príjemné miesto na svadobnú hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tam boli akurát včera na svadbe. :-) Absolútne čarovný stan a okolie, z ktorého sa podľa mňa dá vyčarovať niečo dokonale. Stan je veľky a hlavne vysoký,takže všetky tie krásne výzdoby,ktoré v bežný h stanoch nejdú spraviť,tu podľa mňa pôjdu. Okolie tiež veľmi v pohode. Posedenie na gaucoch pred stanom tiež super. Jediná nevýhoda,nie je to bezbariérové a super drevená podlaha, kam sa však baby s ultra spicatymi lodičkami môžu zapadavat. Ubytovanie top. Asi by som to odporúčala pre svadby 70+ ludi. Obrad pod platanom tiež pekný. Pre hosťa určite príjemný zážitok. :)
Odpovedať
@naposledygeskovka Ďakujem za odpoveď, aj mne sa ten stan veľmi páčil. :-) Ubytovanie bolo pre koľko ľudí cca?
Odpovedať
Profilova fotka
Fu, to neviem. Ale my sme mali napr izbu 27. Takze si viem realne predstavit, ze tam ubytujes aj nejakych 50-60 ludi. Urcite im napis. :)
Odpovedať
Profilova fotka
V aprili som tam hral na jednej z prvych svadieb, odkedy to otvorili. Vyborny priestor, hlavne pre tzv vintage svadbicky. Ideal pocet ludi okolo 70-90. Jedlo a obsluha na velmi vysokej urovni :) Tu je aj zostrih zo spominanej svadby: https://www.facebook.com/svadobnyfilm...
Odpovedať
@naposledygeskovka Prosím Vás, neviete, či mali aj požiadavku na bezbariérové prístupy? Lebo my sme boli na obhliadke a vyjadrili sa, že nie je problém zabezpečiť bezbariérové rampy na prístup do stanu.
Odpovedať
To neviem, ale podla mňa by to vedeli spraviť. Žiaľ nevyšlo nám to lebo sú moc drahí.. Takže sme sa toho miesta museli vzdať. ;-( Ale ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
@buducazienka mozes sa spytat kolko cca to tam vychadza (mozete do ip), dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Prekrásne miesto a fantasticky stan pre všetky svadobné témy... najkrajší stan ktorý sme videli ❤️🌸🌿
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@buducazienka dobrý deň, môžem aj ja poprosiť približnú cenu a počet osôb, ktoré Vám nacenili? Ďakujem pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@buducazienka takisto sa mi miesto neskutočne páčilo ale museli sme odmietnuť kvôli pre nás neskutočne vysokej cene...a komunikácia s ich manažérkou tiež nič moc :-/
Odpovedať
Nám pre 80 ľudí dali cenu skoro 12 000€!!! Takže neskutočne drahé
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
my tam planujeme svadbu tento rok, komunikacia s manazerkou super, prostredie naozaj krasne. co sa tyka ceny tak 2500e prenajom stanu so vsetkym, ziadne poplatky po polnoci ako to byva casto inde, kornovne 3e, jedlo okolo 64 za veceru bufet a popolnocne.. neviem, nie je to najlacnejsie urcite, ked to clovek porovna s restikami ci hotelmi tak samozrejme ale v podstate akekolvek aspon trosku "vynimocnejsie" miesto stoji rovnako ak nie podstatne viac (vid wiegerova vila).. takze zalezi od poctu ludi a rozpoctu, my ideme do toho. paci sa nam ze si mozme priniest slane/sladke/alkohol, zatial nebol problem snad s nicim co sme mali ako poziadavku.. tak uvidime :) @lynettee my mame cenu na 100 ludi a k 12tisicom sa ani nepriblizujeme, tak neviem, ci isli cenami dole alebo v com je rozdiel..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Mali sme tam svadbu. Zhrniem: jedlo neuveritelné. stavím sa, že široko ďaleko lepšieho niet.. predjedlo na úrovni, nie ako všade.. melon a šunka.. alebo mozzarela a rajcina.. penzion - izby - stan: topka.. topka topka...máte pocit, že máte svadbu v Miláne v luxusnej štvrti služby a servis.. detto.. potom prišla druhá večera, a konfitovaná kačka mi odtrhla dekel :).. doslova prebudenie na na čvirik na vtáčikov je na nezaplatenie. o nočnej oblohe počas prechádzky chotárom.. nehovoriac.. odporucam, odporucam..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Pozdravujem vsetkych, rada by som znovu otvorila tuto temu...chcem sa spytat ci nemate aktualne info ohladom ceny ubytovania a svadby celkovo v chateau Ruban....da sa riesit vyzdoba samostatne.... A ak by som nechcela tam mat obrad, kolko vyjde cena stanu... Dakujem za kazde info...
Odpovedať
@jasomnu Fuuuu no tak neviem ale mňa tá cena brutálne zaskočila...najviac bolo jedlo+konzumné a ubytovanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?