Svadba v Červenom kláštore

Ahoj! chystáme svadbu v červenom kláštore, no keďže ani ja ani priateľ nie sme z tohto kraja, nemám poňatia kde je najlepšie kvetinárstvo, hudba, cukrár a podobne. Viete mi prosim niekto poradiť? Vopred veľká vďaka za každý tip! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som z dedinky od vedla.... :) skusim poradit
Odpovedať
Profilova fotka
kvetinarstvo je v Spisskej Starej Vsi blizunko cerveneho klastora ale neviem ake je....dobre kvetinarstvo je Clivia v Starej Lubovni napriklad..... hudba neviem ake mas predstavy ziva hudba? napriklad Rolland, Soul,alebo Index...a cukrarka napriklad v Starek Lubovni u pani Vysovskej.... hm a kde sa uskutocni svadba?
Odpovedať
Tak to ma teší, že sa tu našla osoba priamo odtiaľ. My sme našli dunajec Village. Zapáčili sa mi už tým, že odpísali do hodiny a tak výstižne, že som sa už nemusela vypytovať na detaily. A to som sa iba zaujímala, ako to tam vyzerá. Tu Cliviu som našla, len neviem, či sú príjemní, alebo nie sú príliš drahí. Hudbu by sme chceli skôr Jazz - Frank Sinatra a podobne. Ešte sa ťa chcem spýtať, či pani Vysovská pečie chutné koláče, lebo my moc nechcem maslové, jedine ak špic, kávové zrno, inak skôr grilážku a nejaké suché pečivo. Ďakujem ešte raz že si sa ozvala! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:))) no ja som ucitelka ale cez leto som robila v Dunajec Village ako casnicka a vela svadieb som aj obsluhovala...tak to je bomba:) :) obcas ma este na nejaku svadbu volaju ak maju vela...tak ta mozno budem obsluhovat:) personal je velmi mili, snazia sa vyjst v ustrety a aj majitelia su prijemní ludia---:) v okoli je dunajec village myslim na urovni ...takze to mas fajn.... a pekne prostredie:) cez leto maju kazdy tyzden nejaku svadbu a co som tam bola minuly rok kazdy odisiel spokojni...a pacilo sa im tam... Clivia moja skusenost velmi prijemne damy tam robia a cenovo je to ako u inych klasika ceny...no hudbu ti moc neporadim lebo neviem ci tu nieco v tom zanre je...nemam potuchy... pani vysovska pecie velmi chutne kolace,...niesu maslove, su mnam a nie moc velke a ani drobunke take akurat do úst.....po vacsine co poznam ludi aj moj brat ked sa zenil mamka brala kolace od nich a kazdemu chutili....takze urcite odporucam kolace u Vysovskej...
Odpovedať
Profilova fotka
@maria200981 dunajec village, to je vlastne chemko?? :-)
Odpovedať
ja neviem. majú tam chatky a aj reštiku =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pajocka, boli sme na svadbe v Dunajci a nemalo to chybu. Bývali sme v chatkách hneď vedľa, takže maximálny komfort. . . určite nebudete ľutovať, podla mňa skvelý výber:)
Odpovedať
maria200881 - jej, tak to je prima! možno sa nakoniec spoznáme aj osobne! Ďakujem že si ma uistila vo výbere. My sme pôvodne chceli svadbu v Magura Village na Liptove, lebo sme tam boli na dovolenke a bolo tam fajn, ale síce sú ochotní urobiť tam svadbu, nemajú nato ešte skúsenosti a tak sme hľadali ďalej a našli sme Dunajec a tak som rada, že ma utvrdíš vo výbere. Skúsim teda pozrieť tú Cliviu a ochutnať koláče od pani Vysovskej. A jej meno je teda Mária Vyšovská? lebo iba to som našla na internete.
Odpovedať
ivanka 849 - ak sa ťa môžem opýtať na vybavenie chatky, čo som pozerala na internete, tak sú vybavené jednoducho ale novo. Ešte to tam stále tak vyzerá? Dík, že si ma uistila vo výbere. Už som sa zľakla, keď si napísala, že či je to chemko :-. Tie staré názvy nie sú moc atraktívne. :-)
Odpovedať
ivanka 849 - jaj, pardon, ty si nepísala o tom chemku. :-x Každopádne som rada, že som našla osobu, ktorá tam zažila svadbu ako hosť! 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pajocka, @ivanka849, paulita23 dievcence ..kedy si sa to volalo chemko a potom to odkupil novy majitel prerabal pristavoval a nazval to dunajec villag..obyvatelia okolia to vela krat volaju chemku uz zo zvyku ...takze chemko je vlastne dunajec village.... a ano vedla su chatky.....niie su neviem ako prepichove , ale su nove , je tam pohodlne, pekne, takze si myslim ze su fajn... so svadbami maju stovky skusenosti takze sa obavat nemusis.... a ano curkarka sa vola Maria Vysovska a cukrarenska vyroba sa vola MARIANNA...:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam zazila asi 3 krat svadbu ako host a 20 krat som ku oprganizovala takze kludne sa pytajte:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pajocka, tak ako pise maria200981, chatky su vybavene jednoducho, ale vsetko je pekne nove, takze naozaj ziadny problem, my sme sa tam citili velmi prijemne. aj personal bol velmi ochotny, krasna sala. . .naozaj nie je co vytknut, tak drzim palce:)
Odpovedať
Profilova fotka
kedy ste mali svadbu mna si nahodou nepamatas? @ivanka849
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuu my sme tam boli na svadbe tusim v maji, Pali K. a Slavka P. :) aj ty? :)
Odpovedať
Profilova fotka
no v maji som akurat zacinala....ale svadba bola prva tusim az v juni:)
Odpovedať
Ďakujej vám za odpoveď! Veľmi ste mi tým pomohli!a maria 200981 - do skorého videnia! 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria200981 a tu novu velku budovu co nedaleko pristavili, kedy uvedu do prevadzky?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to budu liecebne kupele ...s doktormi, fyzioterapeuti, maseri...atd.... plus obytovanie na vyssej urovni ako chatky.... kozne choroby, pohybovy apparat a reumy a rozne veci sa tam budu liecit..malo to byt uz v dcembri....ale resunuli to na januar ...ale stale to nieje iste kedy sa to otvori ..ale vraj v january....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@pajocka nemas za co....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria200981 jaaaaj :-)...ja, ze ci zas nejaka nova svadobna sala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maria200981 akurat tu mam foto zo svadby, tak 14.5.2011 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no moja prva svadba bola az v juni ...takze sme sa tesne minuli..._:))
Odpovedať
Profilova fotka
@maria200981 a ty z ktorej dediny, ak smiem vediet??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.My sme mali svadbu v Cervenom Kláštore.Bolo super.A kvetinárstvo vrelo odporučam v Spišskej Starej Vsi poznám ho velmi dobre pochádzam stamadial.
Odpovedať
ahoj anka_jaro, ako sa prosím ťa volá to kvetinárstvo?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak kvetinárstvo má Ludmila Kanukova ale na internete ho nenájdeš.
Odpovedať
to nevadi.ked budeme na slovensku urcite tam zbehneme zistit situaciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Tak ja som so Starej Vsi 6 km od Klastora rada poradim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?