Svadba v Castel Mierovo - skúsenosti

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti so svadbou v Castel Mierovo? Nikdy som tam na svadbe nebola, ale veľmi sa mi to miesto páči a cena je tiež relatívne dobrá. Budem vďačná za každú Vašu skúsenosť a pripomienku... Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Majú tu aj profil Profesionála http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... a tam nájdeš aj odporúčania priamo od neviest z Mojej svadby, ktoré tam mali svoju svadbu :) niektoré majú aj albumy s fotkami priamo zo svadby, skús si to preklikať, možno osloviť priamo tie nevesty a snáď zistíš, čo potrebuješ :)
Odpovedať
@janamartish Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme tam mali tiež svadbu, všetko bolo úplne tip top, miesto čarovné. Pre menšiu svadbu určite skvelý výber
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte baby, prosim Vas mi sme sa tiez rozhodli pre Castel Mierovo. Mozem Vas poprosit, co ste tam uz mali svadbu info kolko Vas u nich svadba vysla? My budeme mat 65 hosti. Mali ste zakusky a vyzdobu od nich? Za kazde info Vam budem moc vdacna.
Odpovedať
@skippy21 napíš im, cenovú ponuku ti pošlú okamžite a cena sa po svadbe určite nemení, platí to, na čom ste sa dohodli a podpísali
Odpovedať
Profilova fotka
@skippy21 urcite im napis ako pise abaska, komunikuju rychlo :) my sme tiez uvazovali nad Castelom, cenovo su podla mna fajn a to mieso je nadherne :) ale vonku mozes byt len do 22.00 potom sa musis stahovat dnu a pri 65 ludi asi budes musiet niekoho posadit aj do salonika. a ak chces mat civilny obrad, tak musis mat fejkovy, lebo matrika z Mierova odmieta sobasit inde ako u nich v sale. a musis skoncit svadbu (tusim) o 4.00 proste dlhsie ta nenechaju. tymto ta nechcem samozrejme odradit, len nez sa rozhodnes je podla mna dolezite zobrat toto vsetko do uvahy :)
Odpovedať
Ja uz ich cennik mam. Len si neviem predstavit dokopy co to bude stat. Preto ma zaujimala cena uz zrealizovanej svadby. Aspon priblizne, aby som vedela ci sa zmestim do rozpoctu ak by som vyuzila sluzby v Castel alebo si mam hladat pomimo lacnejsie 😣 konkretnu ponuku robia az cca 3 mesiace pred terminom svadby
Odpovedať
Profilova fotka
@skippy21 mne pri osobnom stretnuti pani ukazala uz zrealizovanu svadbu v podobnom pocte ludi ako budem mat ja aj s celkovou sumou. bohuzial ti tu sumu ale nepoviem, lebo si ju nepamatam.
Odpovedať
Tak nam teda nie a to sme tam boli uz 3 x
Odpovedať
@sayre a mozem sa spytat pre ake priestory ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
My tam meme svadbu o tri mesiace a som zatiaľ veľmi spokoná. Ako vraveli baby, hneď na prvom stretnutí sme si vypýtali reálny rozpočet svadby, kde bolo toľko ľudí ako budeme mať my a teraz už máme svoj rozpočet a je to takmer rovnako, čiže nijaké zlé prekvapko pre mňa. Beriem od nich aj koláče, výzdobu, mikrobus, ubytko ... prosto všetko :-) Pani majiteľka vie ale pomôcť so všetkým - hudba, fotograf, vizáž...čokoľvek Vás napadne. Zatiaľ môžem len odporúčať
Odpovedať
Profilova fotka
@skippy21 vybrali sme nakoniec Hotel Agatka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sayre agatka by uz potrebovala trochu investicie... to, co maju cez cestu, vyzera dost neudrziavane....
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik to, co maju cez cestu ma nezaujima, budem to mat vonku v stane. Agatka bola od zaciatku mojho snubenca favorit a casom sa stala aj mojim. a manazerka je absolutne uzasna, ma super pristup a je velmi ochotna.. takze ja som skalopevne rozhodnuta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sayre ja vas neodhovaram, iba konstatujem, ze tie priestory neboli velmi vabne. ak budete vzadu v stane, tak by to malo byt v pohode. a ano, manazerka je naozaj uzasna a pozdravujem ju :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@barborax1986 ahoj :) môžeš mi prosím napisat do správy na koľko vás svadba vyšla? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@barborax1986 Mohla by som ťa aj ja poprosiť celkovú sumu? Čítam, že bereiš od nich asi všetko... Už som ich prvýkrát oslovila, pozrieť sme tam ešte neboli a zaslali mi nejaké podklady, no je to trošku ťažšie dať si to celé dokopy... :-D Plánujeme svadbu do 40 ľudí, budúci rok. Asi to tam pôjdeme aj omrknúť :-) Ďakujem ti.
Odpovedať
Tak my sme toto miesto zamietli... Nepáči sa nám ako je to s ,, obradom" priamo na mieste a keďže chceme mať obrad aj hostinu na jednom mieste, hľadáme ďalej :-N Prajem Vám krásne svadby :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?