Svadba v Bratislave

Ahojte, som tu nova, listovala som si tu a nasla par info ale aj tak som sa rozhodla zalozit novu diskusiu....svadbu planujeme o rok, niekedy v prvej 8-) polke septembra (pravdepodobne 7.9.2013). Bola by som rada keby to bolo v BA alebo okoli a predstava je taka, najst jedno miesto, kde by mohol byt aj obrad (idealne vonku) aj hostina a aj zabava do rana....ludi cca 50. Zatial som nasla akurat Kamilu, ktora sa mi sice velmi paci a chystame sa tam v najblizsich dnoch pozriet a ziskat cenovu kalkulaciu, ale samozrejme by som rada vedela aj o dalsich moznostiach....moj snubenec si mysli, ze plasim, ked to riesim rok vopred, ale rada by som si vybrala a nie mala to, co ostalo alebo sa prisposobovala terminom... este nejake napady na miesto? jo ubytovat by sme radi cca 10 ludi, idealne tam alebo v okoli....ak ste mali niekto podobnu svadbu, kolko vas to cele vyslo? Za reakcie moc dakujem :)
Odpovedať
ja som tiez hladala v okoli BA podobne priestory a pozriet sme sa boli v casteli v mierove, v baste pajstun pred borinkou a v tomasove - arthotel kastiel, plus som este oslovovala RVS Studene a Gaudium v Limbachu,, vsetko je to vzdialene tak do pol hodiny od BA plus/minus,, vsetko aj s ubytovanim
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, pozri si aj Royal Pegas, my sme tam organizovali jednu akciu, je to prakticky v Ba, je tam vyhodne ubytko, ak by ste chceli mat obrad a hostinu vonku, maju tam stan, a moze tam ist hudba a zabava vonku az do rana, co inde byva po 22hod casto problem ;-)
Odpovedať
@yukiki ak chces nejake lepsie miesto, mas najvyssi cas na zarezervovanie terminu... vacsina vychytenych lokalit ma terminy plne aj rok a viac dopredu :-)
Odpovedať
@barbulik @yukiki royal pegas v ZIADNOM pripade neodporucam..vyhni sa im veeeelkym oblukom:)
Odpovedať
@elucka ja som tiez na pegas nepocula velmi dobre referencie, ale kedze som to osobne nezazila, tak som tisko :-) Ale suhlasim s tebou :-)
Odpovedať
@yukiki inak mozno pomockou by ti mohlo byt stanovenie si rozpoctoveho limitu na hostinu a mozno Ti budeme vediet pomoct :-) My sme na rok 2010 (ked sme mali mat povodne svadbu) mali v kamile rozpocet na 60 ludi aj s ubytkom asi pre 20 - nejakych 3600€. Ale tobolo daaaaaavno pradaaaavno :-)
Odpovedať
@elucka royal pegas je to iste ako galloper klub?pred par rokmi som tam bola na svadbe kamaratke a posobilo to mna velmi prijemne....v com je problem?mas zle skusenosti?
Odpovedať
@yukiki hej, je to to iste.. my sme tam mali svadbu..mozno pred par rokmi to bolo fajn, no teraz v ziadnom pripade..:)
Odpovedať
@swarovski to pomaly zacinam zistovat, ze to nebude take jednoduche :-) len moj drahy na mna kuka, ako ze co plasim, ved len pred tyzdnom ma poziadal o ruku a ja uz vyberam miesto :-S no jo, chlap :-D
Odpovedať
@yukiki ahaaa, cize este nemate termin?
Odpovedať
@swarovski no my by sme najradsej o rok, v prvejh polke septembra....ale ak sa nepodari, tak to nebudeme nasilu tlacit a este rok pockame, ale ten september by sme radi, kedze 10.9. mame vyrocie zoznamenia, 11.9. vyrocie zasnub :-D
Odpovedať
@yukiki Ahojcek, my sme mali celu svadbu v hoteli Kamila, maximalna spokojnost. Ak by si potrebovala info daj vediet. Hosti sme vsak priamo v hoteli Kamila nemali ubytovanych, ale v hoteli v Ruzinove, odkial ich priviezol autobus.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janie7 a mali ste tam aj obras aj hostinu aj vecrnu zabavu?Pre kolko ludi a kolko ta to vyslo?
Odpovedať
Ak mozem poradit cca 50 osob odborucam Penzion Helios v DNV kuchar velmi kreativny... poznam osobne personal tiez su 100% ....kedze my budeme mat okolo osemdesiat tak to tam nemozeme mat...
Odpovedať
@yukiki Mali sme tam komplet celu svadbu aj s nafotením profilovych fotiek cez vyzdobu, prenajom koca a obradom von az po hostinu, ohnostroj a popolnocnu zabavu. Mali sme 65 hosti a vyslo to cca 4200 EUR s tym ze hostia neboli ubytovaní v hoteli Kamila a my sme mali manzelsky apartman gratis. Kludne mrkni nase fotky pre inspiraciu. ;-)
Odpovedať
@janie7 to znie dost prijatelne, dnes som tam pisala a ak sa neozvu, tak zajtra volam, chceme tam co najskor skocit s niekym odtial to cele predebatit :-p
Odpovedať
my máme zarezervovanú Baštu pajštún pri Borinke, ponúkajú aj obrad vonku, v cene máš kompletnú výzdobu a ešte k tomu máš rezervovaný areál len pre seba :) len neviem či tam ešte na budúci rok nájdeš voľný termín
Odpovedať
@yukiki nato ze je to 4. hviezdickovy hotel to bola dost prijatelna cena, povodne nam dal pan Svoboda (hotelovy manazer) vyssiu sumu, ale to pretoze nam tam nahadzal tolko jedal, ze by to nezvladol ani regiment vojska :-) takze sme skrtali. Inac da sa s nim dohodnut na cokolvek, my sme mali aj specialne menu pre celiatikov a veganov. Drzim palce a ak by si potrebovala nieake info, kludne sa ozvi.
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki my budeme mať v Redute, v Starom meste. Je tam krásne, príjemní čašníci, len s riaditeľkou sa ťažšie dohaduje, lebo má veľa aktivít.
Odpovedať
@veronka31 super podla netu to nevyzera zle, urcite sa popytame aj tam ;-) diky
Odpovedať
My sme mali v Baste Pajstun v Stupave - velka spokojnost so vsetkym, nemali sme ziadny zadrhel a hostia si pochvalovali. Obrad + hostina na jednom mieste + ubytko pre hosti. K tomu vyborne jedlo, vyzdoba v cene, fotenie priamo v areali a velmi ludsky pristup. Ak chces viac info, posli mi spravu.
Odpovedať
@janie7 Ahoj :-) rada by som sa ta blizsie popytala na svadbu v hoteli Kamila, kedze nas to tam tiez taha kvoli krasnemu prostrediu :-) chceli by sme mat obrad vonku, aj hostinu....ty si tu spominala sumu 4200,- Eur, pre 65 ludi....my mame len 30, ale chceli by sme tam aj ubytko.....mohla by si mi prosim napisat, co bolo v tej sume? obrad, koc, jedlo? A veci ako fotograf, kameraman, a torta bola zvlast? Ozaj...a pises, ze ste mali ohnostroj....to su schopny zorganizovat oni, alebo vam to robil niekto iny? velmi pekne dakujem za informaciu :-)
Odpovedať
@deniska_petko Ahoj, ako to prosim vychadza cenovo? A budete mat Cafe reduta alebo restauraciu? A posledna otazka..:-)..kde budete mat obrad? Vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
Pridám sa k príspevku od stankav, tiež môžem odporučiť Helios v DNV, len kapacitne je to naozaj na max. 50 ľudí, čo bolo aj pre nás nereálne. Preto sme sa rozhodli pre W Hotel tiež v DNV, ceny primerané, okolie krásne, personál bezproblémový, tak pevne verím, že konečný výsledok tiež bude na 1 :-)
Odpovedať
@veronka31 Basta Pajstun uz ma volne terminy len take, ktore nechceme alebo potom piatok, ale to musime este hodne premyslat, ci pojdeme do svadby v piatok :-(
Odpovedať
@yukiki no som si aj myslela, že to tak bude, je to veľmi vychytené miesto... my sme kvôli ním dali svadbu až na budúci rok, lebo už tento rok nemali dobré termíny voľné :)
Odpovedať
@veronka31 zacinam byt z toho nestastna, to je fakt taky problem za rok zorganizovat svadbu?to je strasne... :-S
Odpovedať
@yukiki vieš čo my sme boli na Bašte tento rok v apríli s tým, že by sme chceli svadbu ešte tento rok, ale už sa nedalo, ale v tom čase sme si mohli voľne vybrať termín na celý budúci rok, lebo ešte väčšinu mali voľných, tak sme si vybrali 1.6.2013, takže v okolí Bratislavy je podľa mňa dosť veľký problém s miestom :)
Odpovedať
@veronka31 to hej :( s bastou som komunikovala vcera a na buduci rok je volne januar-marec a okto-dec ale my chceme september :-( dufam, ze neskoncime tak, ze to bud budeme musiet o rok odlozit (cize az sept 2014) alebo to urobit v piatok
Odpovedať
@yukiki tak nám piatok zatrhli rodičia, ktorým sa ten nápad nepáčil, takže my sme boli nútení presunúť to o rok :-) ale teraz som aj rada, že mám na všetko čas si pekne naplánovať a nemusím sa nikde naháňať
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?