Svadba v Bojniciach

Kto bude mat svadbu v Bojniciach v roku 2015? My budeme mat 10.10.2015 o 16,00 hodine :)
Odpovedať
1
2
Ja & on = my ;) 14 August @ 15.00 zapísané na matrike & zámku..vďaka mamine ;) my tam budeme mat iba obrad, kedže Hunadyho sála mi nejde s výzdobou..nakoniec sme sa rozhodli pre niečo co nielen ladí s decor ale je to iba minútu od zámku a Bojníc, kde poväčšina ostane ;) a co vy?
Odpovedať
@evesuk tiez tam budeme mat len obrad, a oslavu v banketke 2 min peso od zamku :) Hunadyho sala je pre nas prilis velka a stlpova sien sa nam na hostinu nepaci :) kde bude vasa hostina?
Odpovedať
@jankajames My sme tiez začali s Hunadyho sálou no ten ich červený koberec mi nejde s výzdobou..Stlpovu sme chceli na Welcome drinks pokial sa budeme my fotiť no je to príliš drahé na dve hodiny! A tak som nad mieru spokojná ze to nakoniec mame na Bojnickom Dvore ;) ten ich dedinský štýl bufu tie slnečnice milovat ;) kde to máte recepciu ešte raz? A tak isto máte prekladateľa alebo ti to prekladá niekto známi..
Odpovedať
@evesuk Slavia Banketka "D" :-) Bude nam to prekladat bratranec. Nastastie skoro vsetci bratranci hovoria plynule anglicky a takisto sestra, ale kedze ta bude svedok a prva druzica tak to necham na jedneho z chalanov. Inak ten Bojnicky dvor je super napad, je to tam krasne!
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať 13. júna Hotel Belassi a obrad bude v hotelovej záhrade.....už sa veľmi tešíme... :-D
Odpovedať
@jankajames Oh uz viem..vyzerá to to veľmi pekne! Volis aj tu farbu alebo ste sa rozhodli pre niečo Ine? Tiez som rozmýšľala ze poverim kamarátku no potom by bolo viac o "robote" ako o zábave..ak vieš co myslím :)
Odpovedať
@evesuk chceme zlato-maslovu vyzdobu, aby sa hodila k zavesom :-D a kvety svetlo ruzove a svetlo fialkove (oblubene farby mojej starkej ktora nas bohuzial v maji tohto roku opustila)
Odpovedať
krásne miesto ste si vybrali veru :)
Odpovedať
@macik13 boli sme tam tiez pozriet, budete mat krasnu svadbu :-)
Odpovedať
a bude to svadba vonku ci vnutri? kto vam zabezpeci catering? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte my budete mat svadbu 10.10.2015 na zamku o 15.30. zacinam trochu panikarit, ked vidim kolko toho mate vybavene rok dopredu a my mame iba rezervovany termin na obrad :D
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mat svadbu na zamku 4.7.2015 o 16 tej hodine uz sa neviem dockat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sykorka_uhliarka ahoj :) tak to je super, vy budete mat svadbu pred nami :) my mame sobas o 16.00 :) :) :) a neboj, vsetko vybavite ;)
Odpovedať
Ahojky koľko stojí obrad na zámku? Robia aj civilný? Koľko vprred treba objednať termín? My chceme len my dvaja dcérka a svedkovia.že si urobíme výlet a vezmeme sa tam.prípadne kde rezervovať termín?
Odpovedať
@jankajames si neviem predstavit ako to bude 10.10. urcite aj pred nami budu mat o 15.00 potom vy po nas :D tolko neviest tak sa mozno aj uvidime :D nam sa podarilo za mesiac vybavit vsetko :D budeme vo vinnom dome aj fotografku mame aj saty mam :)
Odpovedať
@radacak Na zamku robia len civilny obrad :) ono ta cena zalezi z kadial si no ak mimo Bojnic je to 300+ Zavolaj si na mestský v Bojniciach - moja mamina nam to zajednavala no viem ze musela i do zámkom potvrdiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
len civilný? čo viem, tak cirkevný obrad na zámku sa robili kaplnke, sama som tam bola na obrade, ale je pravda, že je to pár rokov dozadu.... je to tam nááádherné, ale predražené, spravili si z toho poriadny biznis :-S
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať 6.6. v Belassi :-) ale len hostinu...
Odpovedať
@salsape Cirkevny je od 2009 zakazany preto mame I my Iba civilny v Zlatej sale..Bojnicky farar zamietol sobase v kaplnke..
Odpovedať
Profilova fotka
@evesuk fuuha, tak to som nevedela. odkedy to tak je? prečo?
Odpovedať
@salsape Biznis si z toho urcite ze robia..k cene prenájmu za sálu na obrad si prirátaj este nejaké ďalšie Eura pokial partner je cudzinec plus fotenie no vyjde to viac než dosť ;) keby viem ze bude slunecno a teplúčko radšej by som obrad mala vonku..no kde je istota ci nebude pršať..plus to bude zážitok pre cudzincov :) co sa tyka kaplnky tak to neviem len nam v svadobnej agentúre povedali od 2009 zrušené sobáše..musí to mat nieco spoločne s kostolom v Bojniciach..
Odpovedať
Dakujem uz som nasla na nete.no my niesme z bojnic.sme daleko od nich a kedze my sme chceli svadbu o dvoch svedkochh a dcerka..vyslo by nas to pekne draho asi.obrad.cesta + sme chcel ze by sme tam prespali ze by sme sli na vikend..143 km to mame cize to mozme rovno aj vecsiu svadbu spravit..neviete o zamku kastieli kde to je lacnejsie ako 300 eur? nasla som zvolensky zamok 170 eur.co je ties dost..betliar kastiel ties 300-500 zalezi kde..boze to su sumy..neviete o niecom lacnejsom?
Odpovedať
@salsape nas sa pytali ze ked na zamku, tak aky chceme, civilny alebo cirkevny. treba sa opytat, mozno uz zase robia aj cirkevny :) a mozno ked sa spytate ineho farara...
Odpovedať
@jankajames Oni museli mysliet na sobas v kostole bo ja volala s matrikou tento tyzden a sobase v kaplnke na zamku od 2008-9 nerobia jedine v kostole :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evesuk @jankajames baby prosim vas ako je to s papierovačkami ? som dosť rozlietana nemam cas zistovať potrebujem tam ist na istotu. ja som z PD , priatel ZH , tym padom musíme ist na matriku do bojníc a poziadať aby nas oddali na zámku? s tym ze na zamku spísať nejaku zmluvu o sobáši ? alebo je mozné aby aj človek z prievidzkej matriky nas oddal na zámku ?
Odpovedať
@matulka2610 Ahoj, tiez som z PD - ano treba na matriku do Bojnic no predtym ako pojdes musite mat papiere z PD matriky - ziadost o manzelstvo treba vypisat v PD a cokolkovek dostanes musis priniest do Bojnic..my sme vypisali a podpisali ziadost kedze Markove papiere nam dosli ked sme boli uz Na SK no narazili sme Na super Pani a pozrela jeho pas a teraz uz len mamina moze nasledne priniest do PD a ak to vse ok, z tadial musi do Bojnic so vsetkym :)
Odpovedať
@matulka2610 A samozdejme priprav si par Eur :) lacny nie su - teda co sa tyka cudzincov lol
Odpovedať
Profilova fotka
@evesuk dakujem pekne pomohla si mi
Odpovedať
@matulka2610 my sme zavolali na matriku v Bojniciach zo zahranicia, vsetko nam zarezervovali, povedali presnu sumu co potom budeme platit a kedze ja som z Partizanskeho, tiez vsetko budem vybavovat (hlavne moja mamina :) ) tam. vsetky papiere staci zhromazdit par tyzdnov pred sobasom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankajames dakujem jani. ano uz sme vybavili. papiere zanesiem asi v juni . bola to celkom rychlovka :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?