Svadba v Bojniciach - Bojnícky vínny dom

Ahojte, viete mi prosím poradiť, alebo máte niekto skúsenosti so svadbou v Bojniciach - v Bojníckom vínnom dome? Chceme tam mať hostinu cca do 50 ľudí. .. ešte sme tam neboli osobne, no z fotiek sa mi to zdá malé pre toľko hostí. Všetko vybavujem zatiaľ cez maily bo nie sme odtiaľ ... a najbližší voľný deň na okuknutie máte s priateľom až o dva týždne. Tiež by som bola veľmi rada, keby ste mi poradili, kde v Bojniciach sú ešte vhodné priestory pre svadbu do 50 hostí, pričom časť z nich by sme potrebovali aj ubytovať. Ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, skus Hotel Belassi, bola som tam v decembri a bolo tam super.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathybombik ja odporucam byvalu slaviu.... ...maju tri saly, jednu velku (tusim az do 150 ludi) a dve mensie (tak do 70)
Odpovedať
jj bývalú sláviu si každý chváli aj Regiu, ten vínny dom, tam som počula aj zlé ohlasy...
Odpovedať
Ja som mala svadbu teraz 31.8 v hoteli Belassi. Vrelo odporúčam. Strašne ochotný a príjemný personál, preiestory krásne moderné. Naozaj v Bojniciach je to TOP 1
Odpovedať
Profilova fotka
Na vinny dom som nepocula nic dobre...Slaviu kazdy chvali a aj hotel Belassi. @klorynda mozes mi prosim napisat do IP kolko vas vysla u nich svadba?o co vsetko sa postaraju atd?dakujemz:-)
Odpovedať
ja som bola na dvoch svadbach v Slavii, chystam sa tam mat aj ja svadbu bud. rok, maju viac banketiek, na 50 ludi aj na 120ludi. Bolo to tam pekne, dobry pristup a ceny asi tak akurat:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?