Svadba v Bašte Pajštún - prosím recenzie! :-) Ďakujem

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o recenzie k Bašte Pajštún... Páči sa mi to tam, len nepoznám nikoho, kto tam tú svadbu aj reálne mal. Tak ak by ste boli takí zlatí a dali mi vedieť, budem rada... Všetko: jedlo, personál, ceny, dá sa priniesť vlastný alkohol? - za akých podmienok? atď. Jednoducho všetko, čo Vás napadne. Urobia výzdobu? Ďakujem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
viem, ze vsetci si vzdy pochvalovali, ale ja tam svadbu neplanujem.... je to trosku drahsie, ale svadbu tam bude mat @bakajka, tak sa jej skus spytat
Odpovedať
Ďakujem pekne!
Odpovedať
Pokiaľ viem, tak zatiaľ každý, kto tam mal svadbu, si veľmi pochvaľoval :-) Prostredie je tam krásne a služby sú na vysokej úrovni... Tiež sme tam svadbu zvažovali, ale nakoniec sme našli niečo finančne výhodnešie. Ak si dobre spomínam, za prenájom areálu sa platí 1.200,- €, pričom v cene je aj výzdoba. Pokiaľ chceš obrad v areáli, tak za výzdobu na obrad je cena 400,- €. Alkohol si môžeš priniesť vlastný, ale korkovné je, myslím, 10,- € za liter tvrdého a 3,- € za liter vína - ale to len za to, čo sa skonzumuje. No a v piatky majú 10% zľavu :-)
Odpovedať
@sami42 Ďakujem veľmi pekne... no dosť za to korkovné... zatiaľ si len robím prehľad, aby som vôbec tušila... Diky
Odpovedať
@zuzkamajkova ahoj my sme tam mali mat svadbu no tiez sme sa museli potom Basty zriect. Financne by nas len Basta vysla to co cela avadba dokopy. Je to tam krasne, urobia vyzdobu ako chces...len co som ja teraz pocula ale neviem ci to nie je len jedna babka povedala, tak vraj jedlo co zostalo zo svadby nedali domov neveste a zenichovy. No poviem ti tak, ze my sme pocitali s cca 75 ludi a najlacnejsie menu by stalo 3400€ a to je bez pitia. Pitie nam dali moznost priniest si len vino a aj za to co prinesies chceli stuplovne. Tak sme ratali za Bastu cca 4000€ kde su este saty, kolace, prstene atd. Teraz ked svadbu robime inde nas bude stat cca 5500€ s 85 pozvanymi ludmi. Je to na tebe ci mienis nechat tooolko peniazkov za jeden den i ked ver ze si ten den budes pamatat aj keby si to mala na zahrade. Ten den je o ludoch o vas a nie o mieste kde sa najete. Kazdy sa potrebuje zabavit, napit a najest. To miesto ich ohury tak prvu hodinu a potom im to bude jedno. No a este sa platia aj casnici po polnoci neviem kolko € na zacatu hodinu.
Odpovedať
@zuzkamajkova my sme tam mali svadbu pred takmer dvoma rokmi. A ako som tu uz niekolkokrat pisala, urcite odporucam vsetkymi desiatimi! Hladali sme miesto v peknom prostredi, mimo hluku Bratislavy a s moznostou ubytovania hosti. Zamilovali sme sa na prvy pohlad a navstevu - k tomu este ako bonus moznost obradu v altanku - takze sme sa rychlo rozhodli. Je pravda, ze to bola najdrahsia ponuka zo vsetkych, co sme mali, no co sa prostredia tyka, nemali konkurenciu. Pristup prevadzkara aj ostatnych, s ktorymi sme prisli do kontaktu, bol vzdy vyborny. Vzdy boli ochotni sa s nami stretnut a doplnit informacie. Svadba bola uzasna, vsetko vyslo na jednotku, obzvlast by som vyzdvihla jedlo, ktore bolo aj vzdy, ked sme tam skocili len na obed, vyborne a velmi chutne (taky hotel Senec so svojim kecupom podavanym ako neapolska omacka, by sa mohol ist priucit). Tym, co to riesia z financnej stranky este mozno mala info - kedze sme mali obrad aj hostinu na jednom mieste, nemuseli sme vybavovat svadobne auto a jeho dekoraciu, vyzdoba saly bola v cene, cize tam sa cosi usetrilo a vykompenzovalo vyssiu cenu svadby. Usetrili sme aj cas, kedze sme sa fotili priamo v areali. Kazdopadne svadba bola velmi pohodova a bezproblemova :-) Ak by ste niekto chceli dalsie detaily, poslem do sukromnej spravy.
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy ja som len chcela k tomu hotelu Senec.. my tam budeme mat svadbu o tyzden a co sa tyka jedla myslim si na zakladne vlastnych skusenosti ze je na vyssej urovni ako pises.. my osobne sme ako nase svadobne miesto tiez zvazovali bastu pajstun nakolko mame z toho smeru cast rodiny, a nakolko mame tiez obrad na mieste hostiny ale ked si mam vybrat ci dam za svadbu 10.000€(kamaratka tam ma svadbu v auguste a tolko ich vychadza) alebo 6500€, co davame my a mame podobny pocet hosti tak pre mna jednoznacne.. nehorazne je to korkovne tam, my si mozme priniest vlastny alkohol nealko aj vino bez nejakého uctovania korkovneho, aj to u nas vela zavazilo..
Odpovedať
@bakajka @iamhappy @luciakaiserova Ďakujem Vám baby veľmi pekne... No ja musím povedať, že mne sa za svadbu vôbec nechcú vyhadzovať peniaze...Ak by bolo na mne, vezmeme sa jednu sobotu so svedkami na úrade, alebo na dovolenke. Ale môj muž chce svadbu :D Takže si robím prieskum. Asi rovno aj tu skončím, lebo do tohto sa mi ísť teda nechce. :D Ale ďakujem hrozne moc za vyčerpávajúce odpovede, ste veľmi milé :-)
Odpovedať
@zuzkamajkova ahoj, u nas to bolo tiez tak, ze moj muz chcel svadbu - ja by som sa kludne aj len tak ako ty pises vydavala, ale musim uz po svdabe uznat, ze mal dobry napad a dobre, ze som sa nechala nahovorit :) nech uz sa rozhodnete mat ju kdekolvek, prajem ti, aby si si povedala ex post to co ja teraz :) (mrkni mozno hradnu branu pod devinom, tam su podmienky co sa tyka toho co si mozes doniest velmi dobre nastavene)
Odpovedať
@zuzkamajkova my máme svadbu cca o 3 mesiace a plánujeme ju od 16.6.2013 postupne každý mesiac niečo a poviem ti , že toho mám už plné zuby! Ja som chcela normálnu svadbu a priateľ chcel ísť na dovolenku a tam sa vziať to by nás stálo cca 3000€ . Teraz ľutujem, že som sa dala na túto svadbu, radšej sme mali ísť na dovolenku a každému poslať oznámenie že sme sa brali. Problém aké menu lebo henten neľúbi to a henten zase tamto ma už tak rozčuľujú, že som svokre povedala, že ma nezaujíma kto čo lúbi, lebo vyhovieť 85 ľudom sa nedá takže budú jesť čo tam bude a keď sa niekomu nebude ľúbiť tak nech je hladný! Teraz v neposlednej rade ma naštvala aj pekárka ktorá nám pečie koláče a tortičky na výslužky, máme ju rezervovanú od Októbra 2013 boli sme na ňu odporučaný od viacerých že pečie skvele, boli sme teraz v máji u nej aby sme si dohodli počty a teda aby som povedala, čo chcem. Tak chcela som do veľkej výslužky malú okruhľú tortu potiahnutú bielou hmotou , nakoniec z jej výhovoriek že má málo guľatých foriem a že by musela čakať kým korpus vychladne aby dala potom piecť ostatné korpusy a to by trvalo dlho budú tortičky štvorcové a oblievané čokoládou!! ]-( ]-( ]-( ]-( atď...
Odpovedať
@tilda no dúfam, že popri tom neprídem o nervy :D uvidíme, čo ešte vymyslíme, ale príde mi to všetko strašne drahé a keď si predstavím, čo všetko by som si za 3-4-5tisíc mohla kúpiť... pre Boha!!! @bakajka to akože fakt to plánuješ už takmer rok? Ježiš :D No mňa presne všetky tieto stresy, vybavovačky odrádzajú... no potrebujem to? A najviac zo všetkého ma odrádza svokra :DDD hahaha
Odpovedať
@zuzkamajkova ja už som si dopla, je to moja svadba tak si ju sama naplanujem, áno plánujeme ju už rok ale to tak lážo plážo že sme každý mesiac niečo zarezervovali, vybavili, zaplatili zálohu ten stres prichádza až teraz pred svadbou. dokáže ťa dožrať keď si niečo predstavuješ podla seba a niekto si aj tak urobí podla seba. No na svadbu rátaj minimálne 5500€. ak by si to mala na Bašte tak cca 8000€ celá svadba. Kamáratka tam mala svadbu min.rok a celá svadba ju stála 10.000€ . čo sa termínu týka tak na tento rok tam termín už určite nezoženiete.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bakajka A kde teda to budete mať?
Odpovedať
@zuzkamajkova uplne ta chapem,mala som tie iste myslienkove pochody...a tiez som si myslela,ze skoncim v blazinci prv nez sa vydam :-D ...a 3-4-5 je este fajn ;)
Odpovedať
@zuzkamajkova v MKIC Stupava
Odpovedať
@tilda myslím, že na začiatok mi stačí, tu by som hneď aj skončila ... zatiaľ teda. asi sa k tomu vrátim zase po dovolenke, teda niekedy v októbri-novembri :D šak nemusí byť svadba do roka a do dňa.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte baby, taka otazocka, mali ste v Baste svadbu mimo sezony? zima, jesen, jar? vraj je tam aj iny cennik. Dakujem vopred za odpovede :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, robila vam niektorej vyzdobu pani zo Stupavy, ktoru Basta odporuca?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?