Svadba v BA

Ahojte :) plánujeme malú svadbu - počet ľudí do 30. Máme na to 2 mesiace, aby sme tam mohli mať všetkých ktorých tam mať chceme :) Bude leto, čiže moja predstava je aj vonku a tu vzniká otázka: Kde? :) Nechcem nič vo veľkom štýle, skôr niečo jednoduché... Máte nejaké tipy? Posedenie by sme chceli mať na Devíne - nie je problém sa aj presunúť v rámci BA... Ďakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
no v prvom rade ja bysom posedenie na devine nechcela mat z len skrz to ze tam kopec komarov.... asi 2 roky dozadu sme tam mali oslavu a komarov tam bolo tolko ze ked sme sli od restauracie k autu postipalo ma asi 10 komarov ... ale to je na vas :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahoj, nie som si úplne istá, či som dobre pochopila otázku... čiže posedenie budete mať v Devíne (predpokladám, že asi v obci, nie priamo na hrade...) a teraz hľadáš miesto na samotný obrad?
Odpovedať
Ďakujem :) posedenie by sme chceli mať na Devíne a tam niekde aj obrad. Chcem to co najmenej komplikovat, kedze nas bude malo. Pozerala som Hrad Devín, ze sa tam da vybavit aj obrad, ale zas ak bude silno fukat, ako tam zvykne.... a s tymi komármi je to fakt pravda... aaaaaaaaa :D Takže iné miesto v BA - obrad vonku a nejaké príjemné posedenie pri hudbe, hm? :)
Odpovedať
My sme mali minulý rok obrad hore na Devíne na nádvorí. Veľmi pekné miesto, má samozrejme isté výhody aj nevýhody (napríklad, že nie všetci hostia boli nadšení, že musia z parkoviska šľapať peši hore – v cene je povolený vjazd 2 áut, tak 1 sa nakoniec otočilo a najviac unavených hostí zobralo). S vetrom neboli problémy žiadne, asi vtedy nefúkalo :-) Skôr sme sa báli, aké počasie bude, lebo sme nemali alternatívu pre prípad dažďa. Ale nakoniec bolo krásne :-) Čo sa týka miest vonku, tak ešte sa zvykne sobášiť v Botanickej záhrade.
Odpovedať
kataruska321: a nebol problem s komarmi, ako spominala sitael? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_sl Ak Vam to nerobi problem Vila etelka... maju krasnu zahradu a salu aj v exterieri
Odpovedať
Profilova fotka
Nachadza sa v Modre presnejsie v Harmonii
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?