Svadba u Leva v Košiciach. Kto má skúsenosť?

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti so svadbami v penzione u Leva v KOsiciach? Budem velmi rad, ak sa niekto k tejto teme vyjadri. mali by sme tam mat svadobnu hostinu do 40 ludi... x-)
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
ahoj! asi čakaš vyjadrenia od takych co tam svadbu uz mali, ja ti môžem len podať infos, ktore sme tam dostali, ked sme hladali miestnost. Prevadzkarka bola fakt mila, zalohu vraj das kolko chces (?!), menu na osobu je cca 700,-. Dostanete apartman zadara. Stoly bud dlhe alebo tzv. "ostrovceky", podla tohoako sa rozhodnete. Interier je velmi pekny, mne vsak trochu vadilo, ze ta miestnost je predelena, a od stolov tym padom nevidno na parket. Robia aj vyzdobu, ale ta miestnost je fakt pekna aj bez nej...Dufam ze ti odpovie aj niekto kto tam svadbu mal, a povie ti viac. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za prispevok. U mna je to s ocakavaniami asi tak, ze moj otec je vlemi dobry a dlhorocny kamarat s moajitelom penzionu,preto aspon v tomto smere trosku ocakavam prijemne prostredie a aj obsluhu. Pravdou je,ze my sa nechastame tam robit nejaku obrovsku oslavu a skor len v takej rodinnej atmosfere a forme oslavy, nie party styl a podobne, preto ani parket mi akoze nebude velmi vadit,kedze vzladom na nadanie moje tancovat nebudem :-( ...ale ked uz aspon atmosfera nebude taka nejaka burliva,dufam,ze ludia sa tam budu citit dobre. My sme svadbu chceli mat v tej zadnej casti, kde je krb a podobne vybavenie,kedze nas vela nebude. No uvidime,co tam vyspekuluju zamestnanci,kedze my na najblizsiu konzultaciu pricestujeme tyzden pred svadbou... 8-)
Odpovedať
ahoj fesor! my budeme mat tiez svadbu u leva. vybrali sme si to na zaklade osobnych skusenosti z inych svadieb. bola som tam na dvoch a v oboch pripadoch to bolo super. aj vyzdoba bola pekna (v jednom pripade bola v marhhulovej farbe a v druhom v zlatej, co sa mi pacilo viac, lebo cely interier restauracie je ladeny do zlata), no o jedle ani nehovorim, straaaasne chutne. ten kvazi oddeleny parket mi celkom vyhovuje, lebo tancujuci nerusia tych, co sa chcu len rozpravat a zasa tancujucich neobtazuju pohlady od stolov:-) pozeram, ze si sa registroval len dnes, tak ak mas akekolvek ine otazky, pytaj sa.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Luci, no ja som taky zaciatocnik v tomto smere,neviem nic o svadbe...lebo v nasom pripade ide o dost komplikovany pripad..ja neveriaci,ona ano, zijeme v Nemecku,ale svadba bude v Dome v KE, a pricestujeme tam az tyzden pred svadbou,skor to nie je mozne v mojom pripade a ona nemoze tiez skor, cize veci okolo svadby zabezpecuju rodicia...no a ja si tu musim najst oblek,co je velmi tazka vec v Mnichove :-) ...co sa ceny tyka :-)..cize nemam ani potuchy,co vlatsne treba vybabvovat,lebo kostol mame, restauraciu tiez a co dalsie...netuim,lebo hudbu na svadbe asi mat nebudeme..ak tak len DJa a kameru nechceme tiez, sme totiz zastancami fotiek, ktore si aj tak castejsie budeme pozerat,ako kazetu a napovedia viac,ako zivy obraz...no proste mam hlavu plnu veci..zial nemozem si to vybehat po Kosiciach sam
Odpovedať
teda chlap! =-) to sa len tu nevydi, tak vitaj medzi nami. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no...ja som vsade :-) ...nemusia len nevesty stale sa chvalit,aj my chlapi mame co povedat :-p
Odpovedať
sak to je super, ze aj vy sa zapajate, budeme pocut aj vase nazory. To je super! Ved to nie je stranka len pre nevesticky.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, len odomna to budu fakt len nazory...nie pre kazdeho velmi prijemne,lebo ja nie som zastancom velkych svadieb,kedze, akoto musim sam o sebe konstatovat, nie som typ, ktory sa dokaze bavit na takych udalostiach..zial..cize ja som skor taky esteticky kritik :-) ...pre naladu a atmosferu su ini ludia,ja si v tomto smere neverim,ale ved nevesty sa aj tak vysalia az az stale :-)
Odpovedať
neboj, je tu vela dievcat, ktore organizuju svadbu zo zahranicia. a da sa to v pohode, ved aj tak vela veci sa da zariadit cez net a telefon a ostatne zariadia rodicia a priatelia na slovensku. ono je to podobne aj s nami, co sice sme na slovensku, ale svadbu chystame na opacnej strane republiky. ja som totiz s drahym v Bratislave, pochadzam z Humenneho (tam bude v den D odpytavanie a aj fotit sa chcem v nasom kastieli a parku) a samotna svadba bude v KE (drahy je z KE), takze je to pomiesane dostatocne. a nemam tolko dovolenky, aby som si mohla odbehnut z BA kedy sa mi zachce. takze mnohe veci ostavaju na rodicoch, my to uz len telefonicky s nimi odkonzultujeme a prip. schvalime/odmietneme:-) A dokonca mi svadobne saty budu sit v Polsku, takze je to vesele... :-D ale vsetko sa da, ak sa chce, a hlavne treba mat dobru naladu, optimizmus a uzivat si pripravy.
Odpovedať
Ved nie kazdy ma rad velke svadby. Mala som na svadbe hosta, ktoreho som dlho prehovarala, aby prisiel, hovoril, ze nema rad svadby a ked odchadzal, tak povedal, ze sa mu velmi pacilo. Ved urcite tu nie si jediny, ktory ma rad nieco mensie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s tebou...ja len ze sa toho trosku bojim.a.el pokial clovek nechysta take veci ako to odpytavanie a podobne...ja s mojou polovickou totiz nie sme na take klasicke samozrejmosti..ved ani o nich vela nevieme,tak dufam,ze aj problemov bude menej..ide totiz fakt o nieco,ako mala oslava...nie svadba v klasickom ponimani, ako ju asi budete mat napriklad vy :-( Ja som dost obycajny a nevyznam sa...a som rad,ze moja priatelka tiez so mnou v tejto veci suhlasila.... ale nech to vyjde aspon Vam,ako si to naplanujete..mate toho naozaj dost pred sebou
Odpovedať
poznam ludi, ktory mali tiez malu svadbu, take posedenie, len najblizsia rodina, ziadne pripravy, nic, len obrad a potom do restiky najest a domov. A je to v pohode, ziadne tie klasiky okolo toho. Aku si ju spravite, taku ju budete mat. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ano..som rad ze su aj ludia,ktori to beru v pohode,len moja snubenica sa trosku boji,ze ju rodina za to bude ohovarat :-.
Odpovedať
Nech sa na to vykasle, ked raz niekto chce mat z hocijakych dovodov malu svadbu, tak nech ju ma, a ked ju druhi budu ohovarat, tak nech si ich nevsima. :-) ved ich to prejde casom. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
snad ano..inak cosi myslis o kombinacii svadobneho ozdobenia...ruzova,biela,strieborna? :-o
Odpovedať
kombinacia je super a vzdy sa najdu ludia co im nieco vadi, ale takych si netreba vsimat
Odpovedať
ty mas nejake foto v albume a velmi sa mi pacia, su elegantne a moderne. ;-) a tie farby su pekne, moje oblubene, tak si na tu kombinaciu myslim len same dobre veci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no..ono foto tam este pribudnu,len musi aj moja priatelka nejako zhmotnit svoje predstavy :-) A nemam rad klasicke obleky,cierne a podobne..aspon v tomto musim byt trosku iny..aj ked od konfekcnej postavy mam daleko ...ale snad..no uvidim,aku kyticku bude mat vyvolena..podla toho budem zhanat bud kravatu,alebo koselu..co ma byt vlastne pribuzne s farbami kytice?
Odpovedať
no v salone sa ma pytala, ake mam saty, ked som sla kupovat koselu, tak podla toho, ked bude mat tvoja polovicka ruzove, tak ruzovu. Tak sa to robi, aby sa ladilo, ale v podstate, ako si to sami zvolite, co sa vam najviac paci, to si date. Ja som mala biele saty, manzel kremovu koselu a na kravate mal bledomodre pasiky a ja som mala ruzovu kyticu. Trosku ma mrzelo, ze som tam nemala dokonale farby, namiesto tej modrej ruzovu, ale kaslat na to, kravata bola nadherna, ked som ju zbadala. Po polnoci som sa prezliakla do bledoruzoveho a uz sme ladili.
Odpovedať
Profilova fotka
no ona bude mat biele saty a chce ruzovu kyticu...ale ja chcem svetlulinky oblek,ak ho dostanem..a viem aj ze sestra moja jej usila saty na prezlecenie a su ruzove..velmi pekne :-)vyzera v nich ako cukrik... :-)
Odpovedať
ta kombinacia farieb sa mi tiez pozdava. v takej farbe by ste si potom mohli nehcat spravit aj vyzdobu u leva, oni vam spravia akukolvek farbu
Odpovedať
Profilova fotka
no moje srdiecko sa toho trosku obava...ze ci budu mat take farby,ako by si to ona predstavovala, ja si myslim, ze ano... ved nerobia take nieco prvy rok
Odpovedať
urcite ano, len si myslim, ze tyzden vopred je neskoro im povedat, ze ake farby chcete. myslim, ze to treba v predstihu, aby vedeli zohnat take obrusky, obrusy, sviecky a ja neviem co este na vyzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
hm..ja im napisem aj Email..lebo co som pozeral na nete ich stranku, tak tam toho vela nemaju..skoro zaidne fotky z oslav,ako by to tam mohlo vyzerat pri svadbach a podobne,ale snad to vyjde..uvidime, ako casto si checkuju ich mail sluzobny :-) a moja zlata chcela aj tak pre istotu nakupit nejake drobnosti, aby nedoslo potom neskor k nedorozumeniam
Odpovedať
na stranke toho vela nemaju, to je pravda, ale co som videla na vlastne oci, bolo peeeekne. mozno staci poslat rodicom vzorku latky alebo niecoho, co bude takej ruzovej farby, aku chcete vyzdobu a nech to daju prevadzkarke, myslim, ze ona to uz potom zariadi (minimalne aby obrusy a obrusky a sviecky boli v jednej farbe). ale urcite je dobry napad aj to, aby si nakupila tvoja draha drobnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
no vyskusam ja tej pani napisat, ze schvalne, ci sa mi ozve naspet,ale moja draha si d a na detailoch azlezat,ako ju poznam a ked sa pohrnu s mojou sestrickou do obchodikov....no mylsim, ze s jednou taskou domov nepridu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
pozdravujem vsetkych, konecne som tu aj aktivne, doteraz som si to tu len citala... U leva mozno budeme aj my, hrooozne som chcela 2.9., ale Lucka nas predbehla :-( . Luci, uz mate dohodnute menu, vyzdobu,...? Kolko vas to vychadza na osobu? A Kolko ludi planujete? Asi ste o krok vpred, tak sa budem pytat... :-)
Odpovedať
tak potom napis, ci tetuska reagovala na mailik, aspon budem vediet, ci sa da s nou komunikovat aj takto. pekny vikend ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasnacka..inak my si jedlo objednavame tyzden dopredu..prevadzakarka nam povedala,ze to uplne postaci... len asi vyzdobu bude treba nahlasit skor...ale to je len moj nazor..u LEva robia naozaj mili ludia
Odpovedať
Profilova fotka
este sa tu niekto vratite? :-(
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?