Svadba - Senica a okolie. Máte tipy na reštaurácie a miesta na fotenie?

Profilova fotka
Nikde som tu nenašla okrem témy záhorie nič o Senici a okolí. Nejaké romantické reštaurácie, krásne miesta na fotenie. Čokolvek poznáte môžete sa podeliť. Moja sestra mala svadbu v jednote v senici. Romantika ... no neviem či sa dá hovoriť o romantike veľká nebola, ale zato navarené aj obsluha boli super.
Odpovedať
hlasi sa myjava :-D
Odpovedať
ahojte.........hlásim sa k Senici :-D miskamisko ... v senici to je ťažko, ale teraz v poslednej dobe sú tu celkom vybudované reštaurácie (žial iba asi na také malé svadby), jednota je super, lebo je dobre riešená, ale ja by som tam svadbu nechcela. S tou romantikou tam :-( máš pravdu My chceme malú svadbu, ale vôbec ma nenapadá, že kde by sme ju uskutočnili. Moji známi sa fotili kdesi v Smrdákoch asi v kúpeľnom parku, ked tam všetko kvitlo, no boli to naozaj krásne fotky. Ak plánuje veľkú svadbu, dobrý a prerobený KD je v Sobotišti, je priestranný a teraz aj naozaj kultúrny :-D a dá sa tam možno aj pofotiť dakde v parku :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
miskamisko...ten smolenicky zamok nemas daleko..je to do tych 80km co si spominala ze hladas. alebo potom je este juj nenapadne ma to ale je to taky mlyn v radosovciach smerom na skalicu.je to velmi popularne na svadbu. alex2215...malu s vadbu odporucam na kunovskom salasi.my sme ju tam mali a bolo super.
Odpovedať
Ahojte kočky, ja tiež zháňam nejakú miestnost na svadbu v Senici pripadne niekde v okolí.... tak cca pre 40 ľudi a nedarí sa... Viete mi poradiť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte vedeli by ste mi niekto poradit nejaku salu v okoli myjavy senici a bezovej a aj nejake ubytovanie v hoteli alebo peknom penzione dakujem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@danika298 Tak záleží koľko je hostí a aký máš finančný rozpočet. Myjava: hotel štefánik, penzión rosy, reštaurácia trnovce, fontána (spoločenský dom), neptún (na plavárni), gymnazium, kulturne domy v okoli myjavy (poriadie, rudnik, brestovec, jablonka). Senica: sukromná škola podnikania, branč, jednota. Brezová: učilište a neviem ci sa da aj v olympii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?