Svadba s rozdelenými miestnosťami.. ÁNO/NIE ?!

Profilova fotka
Nevestičky, máme takú dilemu..Už dlho sa snažíme zohnať vhodnú sálu na našu svadbu. No potrebujeme aj ubytovanie pre hostí. Hotel Orava je krásny, ale odrádza nás hlavne to, že musíme mať zobratých min. 80% izieb, aby sme sa mohli baviť do rána. Ďalšia možnosť je kemp Gacel (či ako sa to píše :-D ) len tam je zas problém, že sú to vlastne 2 sály dá sa povedať do L - prepojené dverami (plánujeme cca 80 ludí, čiže 1 sála by bola málo) táákže chcem sa opýtať, máte s takýmto riešením sál niektorá skúsenosti? Inak ten Gacel je super - je to tam prerobené, ubytovanie k dispozícii a blízko, aj cenovo fajn..Alebo viete poradiť nejaké sály v okolí DK - najlepšie aj s možnosťou ubytovanie? Ďakujem za každú radu ;-)
Odpovedať
hello...ja by som vtom nevidela problem, v jednej sale by sa tanncovalo a v druhej by sa sedelo, cize kto sa chce rozpravat, tak mu nebude vadit, ze tam hra silno hudba., ale zasa pre dj-a, aby dal jeden maly repracik aj do saly kde sa sedi ,aby poculi aj tí co sedia, ze sa ide nieco organizovat, a ked budete tancovat, tak ten maly reprak vypne a vybavene. :-) Tak vsetko ma svoje + a -
Odpovedať
@miriam90 Zveste dvere , nechajte otvorené do ,, L ,, a bude to v pohode . Ocenia to i tí , ktorí chcú viac pokecať - rodiny z viacerých kútov... ;-) Pekná je i Kúria na začiatku DK,ale asi nemá také kapacity na ubytovanie
Odpovedať
ahoj, kedze som z vychodu, nepoznam tieto miesta. Ale: bola som uz na svadbe, kde boli presne takto miestnosti oddelene. Viem, ze je to asi cudne si predstavit, ale mne sa to celkom pacilo, pretoze kto sa chce zabavat sa zabava a kto rozpravat, tak sa rozprava a nerusi ho hudba. Poznam ludi, kt. sa dokonca hambia tancovat pred ostatnymi a to je jedna z vyhod :)
Odpovedať
Ja som bola napriklad v kulturnom dome, kde bola velka sala a jedna mala presklenena miestnost oddelena od ostatnych, a v tej presklenej tiez boli miesta na sadenie a vo velkej sa tiez sedelo a uprostred bol parket. Nam to osobne nevadilo, ze sme sedeli v tej miestnosti, mohli sme sa porozpravat. Nasa sala bude nejako podobne tiez riesena, velka sala a po strane dve miestnosti oddelene stlpmi, kde v jednej bude bufet a do druhej budeme musiet dat kamaratov, lebo nemame tolko miesta. Este napísem skúsenost s miestnostou do L. Bola som raz na takej svadbe, kde boli dve saly oddelene dokonca chodbou v jednej sa tancovalo a v druhej rozpravalo a bola to z mojho pohladu asi najhorsia svadba na akej som bola, pretože ludia sa cely cas rozpravali a tanecna miestnost bola uplne prazdna po cely vecer, lebo nikomu sa nechcelo chodit do druhej miestnosti, nemali dovod vstat, lebo ak zaznie v miesnosti nejaka chytlava hudba tak sa uz hostia dvihaju a tahaju navzajom a tam nebol dovod. Zalezi mozno aj od toho, aka partia sa zide na svadbe a podobne. Rozhodnutie je na tebe, vsetko ma svoje aj za aj proti, ale moja skusenost bola negativna a preto som hladala priestory, kde je parket v sale a nie mimo saly :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja budem mať väčšinou mladých..ale trápi ma hlavne to, že pri každej ,,udalosti,, novomanželský tanec, odčepčenie, rôzne hry... sa budú musieť tí ľudia postaviť a prejsť do druhej miestnosti.. No uvidíme, lebo v máji tam má byť svadba, s cca 80 ľudmi, tak som zvedavá ako im to bude vyhovovať :) linda, nepotrebujem ubytovanie pre všetkých hostí, ale je tam taká veľká sála? v tej Kúrii?
Odpovedať
Zazila som svadbu, kde bolo dokonca niekolko miestnosti a bolo to v pohode:) tohto by som sa vobec neobavala. Aj tak sme stale boli len na parkete a sedelo sa minimalne. Niekedy sa zbytocne zamyslame a vidime komplikacie aj tam, kde vlastne ani nie su:)
Odpovedať
Myslím si, že to aj záleží od ľudí- ak sa ľuďom nechce tancovať a väčšina netancuje tak aj keby muzikant pri ňom stál tak tancovať nebude :) Ja napríklad viem, že na našej svadbe bude taká partia, že aj keby trebalo chodiť do inej budovy tak tam proste pôjdeme :-D ;-)
Odpovedať
@miriam90 ja som mala svadbu takto trosku "rozdelenu"....aj som sa bala a riesila,ze co prvy tanec,co cepcenie....ale bolo to ok,kt.chcel,prisiel sa pozriet,kto nechcel,sedel...inak,nebolo to uplne oddelene,ale asi polka ludi videla iba cca 40%parketu,takze ked chceli mat poriadny prehlad,museli prist blizsie prvy tanec sme mali take trosku sukromie :-Dnepchali sa tam ludia velmi...ale na cepcenie boli vsetci do nohy,dokonca aj priselci na svadbe a dodatocni gratulanti...a toooo teda bola zabava :-D ale musim povedat,za svadba =atmosfera bola skvela,takze u nas to nevadilo a na druhej strane,mozes mat uzasnu salu a nemusi byt atmosfera a toto by az bol problem
Odpovedať
Profilova fotka
Jooj, ďakujem Vám za každú skúsenosť,radu,reakciu.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam90 ahoj...zapojim sa bo toto iste sme riesili presne My. A presne v DK. Nakonies sme v Green na Kubinskej holi a tiez 80 a tiez asi 2 miestnosti. Obvolali sme vsetko a Kuria urcite nie... ma do 50 ludi a tancovat sa chodi dole schodmi ...ku baru. Este by som skusila srnacie, je to tam krasne, velky proestor, terasa, cca 100 ludi pohodka, len zvysovali ceny 40,-/osoba a do 4 maximalne vypadnut ... Preto sme mi nesli :(
Odpovedať
Profilova fotka
Babule,a nemate niektora skusenosť s hotelom Smrečina? Veľká Lúčivná ( medzi Parnicou a Zázrivou)
Odpovedať
@miriam90 Asi myslíš Malá Lučivná, chodievame tam lyžovať - teda pokial je sneh ...výborný kopec. Hotel Smrečina má tam denné menu,tak to poznám. Trochu tam však zastal čas... , ale ak nepotrebujete všetko tip-top , dá sa, otázka je kapacita reštiky :-) Penzion Kuria je tiež tak na 50 ludi ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@linda1234 ahoj toto si vystihla....tam nie ze zastal cas...tam ide cas dozadu:-\ Absolutne nie... Na svadbu, kazda stolicka ina, stoly spinave, povracane... Ale to by ste museli vidiet...urcite nedoporucam!!!
Odpovedať
Profilova fotka
No, po tom ako som im napísala mail (na Smrečinu) sme sa tam boli dnes pozrieť. Myslela som, že ,,sála,, je tá reštika s veľkým stĺpom v strede, takže som bola dosť prekvapená keď nás pani zaviedla do priestrannej miestnosti na prízemí. Noo sála super, veľká, dali by sa tam robiť zázraky.. ale ako píšete, stoly nič moc ale nakoľko, vieme stoly zohnať tak v pohode. A stoličky, budú fajné keď sa na ne natiahnu návleky :) Len sa bojím toho jedla, máme aj jedlá ktoré si môžme vybrať. No viete niekto ako tam varia? /Chutí to jedlo?) a ako ďalšie + tohto priestoru beriem lacné ubytovanie, s možnosťou raňajok, ktoré nám pripravia z toho čo ostalo, takže nebudem mať starosť, čo s tým na druhý deň. Taakže, neviem sa rozhodnúť naozaj. Gacel je pekný, je tam ubytovanie, cena je vyšši ale mínus sú tie 2 sály Smrečina, je nie až taká na pohľad pekná,je tam ubytovanie,sála je len jednaaa :-N Len teraz, kde zohnať žienku, ktorá s tou sálou urobí čáry- máry? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam90 poviem uprimne, ze drzim palce .... este mala otazka, bola si pozriet doobedu za vidna alebo az k veceru? My sme mali tiez tuto salu v alternative a v uzsom vybere...ale po 3x navsteve sme od toho uplne upustili. Vela vela veci co bolo za minus ....ale to je vec nazoru ..drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@svadbadad boli sme okolo 12-stej. a čo bolo podla teba mínus? lebo chcem vedieť ako to vidia ostatní :) a kde si mala nakoniec svadbu/ resp. budeš mať?? ak sa smiem opýtať?
Odpovedať
@miriam90 Ahoj ja som raz bola na jednej takej svadbe sedela som v druhej miestnosti a nebolo to nič moc prvý tanec novomanželov sme nevideli, večera nám bola odnesená neskoro, vždy keď sme počuli nejaký smiech sme utekali ho druhej miestnosti (samozrejme neskoro) potom sme sa už votreli ku rodičom a sedeli tam no nebolo to nič slávne. Prepáč asi som ťa nepotešila.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam90 mas spravu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?