Svadba - reštaurácia Centrum (Zvolen). Pošlite mi foto

Profilova fotka
Babenky zo Zvolena, ak mala niektora z Vas svadbu v restauracii Centrum, mohli by ste mi poslat nejake foto (svadobna sala a vyzdoba), pripadne odkaz na album? Velmi prosim a este viac dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
julkazv - vseobecne temy o ZV su tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tak to mozno pomoze
Odpovedať
Profilova fotka
Janocka, dakujem tieto temy mam uz prestudovane, ale ja by som surne potrebovala nejake fotky konkretne z Centrumu...Priatelova mamina nam tam zajednala salu na buduci rok, pretoze nic ine pre vacsiu svadbu vo Zvolene nie je a ja mam len velmi matnu predstavu o tom, ako to tam vypada a na ich stranke je zopar slabych fotociek. Obaja sme v zahranici a domov sa vraciame len na svadbu, tak by nam to velmi pomohlo pre planovanie vyzdoby, farieb a pod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Julka, ak si doteraz nic nezohnala, daj vediet. Sestra mala svadbu v Centrume av oktobri 2007 asi pre 100 hosti, vyzdobu sme robili svojpomocne do oranzova - stuhy na stoloch, sviecky, masle, drobne ruzicky atd, uz si ani presne nepamatam, ale bolo to velmi pekne a vkusne. A mali sme stastie - tesne predtym v restauraci malovali - na oranzovo:-) Bolo to priestranne, svoje miesto mala ziva hudba, fajciari, je tam velky tanecny parket...Nie je tam sice moznost ubytovania (ako v inych zariadeniach pod 1 strechou), ale nasi hostia byvali nedaleko v prijemnom rodinnom penzione Club, takze aj toto sme vyriesili k maximalnej spokojnosti. Ak budes mat zaujem o foto, daj vediet:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?