Svadba Novaky, Prievidza a okolie

Ahojte baby, hladame miesto na svadbu v okoli Novak a Prievidze. Obrad bude v kostoliku v jednej dedinke, no neviem najst schopne miesto na hostinu pre ca 70-80 osob okrem Puste ( ktora je na nas termin obsadena ), Regie, Magury. Napada Vas prosim nieco? Kde ste mali svadby Vy? Dakujem za info a pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nebola som osobne na tom mieste ale viem, že sa tam tiež poriadajú svadby, neviem aká je tam ale kapacita. Bašta pri prameni v Bojniaciach. http://www.bastapriprameni.sk/
Odpovedať
@zmzh Bojnicky Dvor :)
Odpovedať
@evesuk Bojnicky dvor je len v letnych mesiacoch, ci? :)
Odpovedať
@dominika253 Nevyzera to zle, pojdeme pozriet, dakujem za tip. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zmzh v pohodke moja spoluziacka byvala sa tam vydavala,len naozaj neviem kolko ludi sa tamnzmesti. Mali velmi pekne fotky,je tam krasne prostredie.
Odpovedať
@zmzh Jar, Leto ci Jesen urcite no zima to netusim ale myslim, ze ano..
Odpovedať
Profilova fotka
@zmzh pozri Impress reštaurácia Lehota p.Vtáčnikom,alebo v Lehote školská jedáleň je dosť obsadzovaná na svadby,Reštaurácia u Pacha,Afrodita Čereňany,Stodola Ľubianka a už ma teraz nič nenapadá :)
Odpovedať
Profilova fotka
slavia :)
Odpovedať
Baby a s hotelom Lipa v Bojniciach nemate skusenost?
Odpovedať
V bašte v kupeloch je kapacita do cca 60 ludí tuším..
Odpovedať
Profilova fotka
dufam ze najdes cim skor miesto kde budete mat svadbu :-)
Odpovedať
a čo tak Meridiana? Príp. Hotel pod zamkom v Bojniciach,/ na takýto počet je ťažšie poradiť/,alebo RS centrum,smer letisko, OAZA reštauracia...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem dievcata, ideme to zajtra poobzerat vsetko, tak uvidime co vyhra :) Dam vediet :)
Odpovedať
Baby ja tiez hladam v okoli Bojnic hlavne, bohuzial kedze mame velku kapacitu, velky vyber nemame, bud Regia (z ktorej som totalne sklamana....), pripadne mozno este ta Magura, to je vsetko taky socik styl, proste vazne o nicom. Mne sa strasne paci hotel Belassi v Bojniciach, no zial ma max.kapacitu 80 ludi. Ak Vas napadnu este dake dalsie miesta, piste, tiez by som rada vedela, nakolko v regione uz nebyvam a nemam prehlad. Vdaka!
Odpovedať
@dominika253 Ta Basta je fakt pekna, len tiez by som mala zistit kapacitu. Paci sa mi to miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
basta je pekna no my sme mali hostinu v hoteli pod zamkom, mne sa tam osobne velmi paci:-)
Odpovedať
Magura zvonku otras, ale sala je pekne prerobena .
Odpovedať
Baby tak my uz mame zajednane. Rozhodli sme sa prosim pekne pre Nitrianske Rudno. Kohut. Je to tam pekne prerobene. S jedlom sa daju robit zazraky pri tej cene. Viem si to uplne predstavit. Tesim saaa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zmzh Ahoj alebo dobry den :) Prosim ta, mohla by som sa informovat na blizsie info k svadbe u Kohuta, kedze uz svadbu mate za sebou. Dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
@333zuzka333 ahoj, co ta zaujima konkretne? pytaj sa kludne
Odpovedať
@333zuzka333 @zmzh my sme mali tiež U Kohúta ak by si niečo chcela vedieť 😀
Odpovedať
Ahojte ☺ Dakujem vam za odpoved. Rozmyslame nad Kohutom najma kvoli lokalite, kedze mame v blizkosti chalupu a mame k Nitrianskemu Rudnu citovy vztah. Rada by som sa dozvedela viac najma o jedle ako ste boli spokojne, personal, priestory, celkovy dojem, pomer kvality a ceny. Cena ma tiez zaujima samozrejme ak to nie je tajomstvo. Dakujem vam za kazdu radu. Mame 50 hosti, chceli sme aj Lubianku, ale je dost obsadena... Este raz vam dakujem.
Odpovedať
@333zuzka333 uspim dieťa a napíšem ti 😀
Odpovedať
@333zuzka333 No tak my sme si to vybrali kvoli tomu ze sme mali 100 ludi a takych miestnosti je malo. Jedlo bolo famozne. Ked som vyzdobovala salu s kamoskami pani kucharka prisla a dala mi na vyber z troch kombinacii na zaklade predosleho rozhovoru. S kamoskami sme zdegustovali a vybrali final verziu. Bolo to super. Obsluha bola vyborna. Andrejka, veduca, bola mila a prijemna. Pani Kohutova tiez. Dalo sa s nou dohodnut na vselicom. Takto si predstavujem sluzby, aby bol klient spokojny. Vyzdoba bola moja vlastna. Jedine co hodnotim ako negativum je, ze pri takom pocte ludi sme rozbijanie taniera robili pred budovou na parkovisku vlastne a to nie je mic atraktivny priestor, ale tak vsetko dokonale byt nemoze asi :) cena....presne ti uz nepoviem ale bola super. Pobehali sme toho dost a toto bolo jedno z najvyhodnejsich. Takze pomer cena vs. Kvalita tiez hodnotim na vybornu. Plusom je ze mozete svadbu koncit kedy sa dohodnete a nie kedy vam veduci objektu povie a tiez ze si po vyzdobu,kvety atd mozete prist na druhy den az po obede. Lubianka ma krasnu zahradu. My by sme sa tam nezmestili, takze som to ani nepozerala ale tiez by to spadalo do mojho vyberu. A ozaj este do Kohuta si mozete doniest vlastne alko, nealko,kolace, slane. Asi vsetko som spomenula. :)
Odpovedať
Waw, dakujem ti krasne za uplne detailne informacie, vlastne vsetko, co som potrebovala vediet, si mi popisala. Zajtra tam ideme, ale zatial sa mi to velmi pozdava. Pre nas zohrava dolezitu ulohu jedlo, proestory a lokalita. Skvele, este raz ti velmi pekne dakujem za pomoc!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?