Svadba na Zámku Topoľčianky. Plánujete mať?

Profilova fotka
cafte, planujete niekto svadbu na zámku v topolciankach, ako ste na tom s pripravami? ;-)
Odpovedať
1
2
16
Ahoj Snehulienka :-) Ja som uz raz tiez otvorila temu Tolociansky kastiel ale nikto nereagoval. Asi sme len dve :-D a ako vidim aj ty to budes mat v septembri. ja som tam bola minuly tyzden, prezrela som si cely kastiel, teta mi vysvetlila vsetko co treba a dala mi menu. Vraj sa mame ozvat tak v maji. My sme si zarezervovali svadobny salon a hotel pre 50 ludi. Som spokojna, paci sa mi to, len mam trocha problem vybrat si menu. Tie jedla su dost staromodne a ja by som chcela svedske stoly a tak. No uvidime ako sa da dohovorit s kucharom. napis ako si na tom. :-)
Odpovedať
Ahojte, Pozerala som na Topolcianky len na internete, ale z fotografii sa mi zamok pacil. Chystame sa, ze sa pojdeme pozriet niekedy vo februari a popytame sa na terminy. Snehulienka, na kedy ste si rezervovali termin? Tiez by sme chceli nikedy v septemberi, ale vyzera to, ze je dost zaujem o september, tak neviem, ako to dopadne... Pauli
Odpovedať
Ahoj Pauli, tak september je fakt vytazeny. V Topolciankach je 2.9 a 9.9. uz ciastocne obsadeny. To znamena ze su tam tri saly a niektore z nich su uz obsadene a taktiez aj izby v hotely. Chodte tam co najskor a budete si este moct vyberat. ;-) Inak personal je velmi milý a poradia ti. Sluzby su tiez super-je vidiet ze robia svadby uz desatrocia. Maju vsetko-fotograf, video, kapela, koč, dekoracie, prehliadka muzea pre hosti. Napis aky si mala dojem. Som zvedava. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caute, spolunevestičky, ja som tam bola s Maťkom už asi v októbri a dohodli sme si termín na september 2006. Potom som ho ale menila, kvoli fotogafovi takze sme si to dali na 23.9.dufame, ze sa vyplatilo presunut, ale bojim sa aby neprsalo...alebo nebola zima,to sa ale neda naplanovat. cim skor sa objedna tym lepsie, da sa aj cez telefon, da sa aj menit termin, ak je iny volny a je to dostatocne vcas. pani prevadzkarka bola zlata, vsade nas povodila a ukazala nam moznosti. Menu sa ani nam nejak zvlast nepacilo. Viem si tie jedla predstavit ako sucast svedskych stolov ale riadne jedlo chcem typu 3 typy masa a ryza a zemiaky a obloha. take nieco. Myslim, že sa to bude dat dojednat. Manaki, to mas lepsi termin, taky symbolický, ten bol uz obsadeny tusim, kedsme ho chceli. My tam budeme mat 80 hosti a budeme tam aj spat.Vy? co obrad, aky a kde? a co koc a video a hudba, beriete tych co ponukaju? mam objednane okrem naj fotografa aj svadobne saty.nemam dorieseny obrad to ma stve, musim sa do toho pustit. som z Ba ,a vy? to je super, ze sa mozme takto aspon stretnut a poradit si...piste. tesim sa.j.
Odpovedať
Ahojte. Ja som povodne planovala svadbu niekde uplne inde, ale dnes som len nahodou nasla fotky na nete tohto kastiela a velmi sa mi paci. Tak som tam zavolala a chcem sa tam ist cim skor pozriet. Mame sice svadbu az buduci rok, ale taky termin, ze to bude bitka. Tak sa chcem poponahlat. Snehulienka, koho mate fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
karla7, mame Roba Fojtika. a vy mate aky bitkový termín?
Odpovedať
snehulienka: Aj my mame Roba Fojtika. Termin 7.7.2007. Fotite sa v piatok alebo v sobotu?
Odpovedať
Aj my mame svadbu v Topolciankach. Obrad je klasicky v kostole a hostina je na zamocku v tureckej sale,lebo nas nie je vela. Zajednali sme to nejak vjanuari na 26.8. Tiez sa mi zda to menu nejake slabe a dost drahe. A je tam strasne vela vedlajsich poplatkov. Plati sa za kamerovanie a fotenie v zamocku a musite si od nich objednat grog a tusim 300,- Sk sa plati za kazdu hodinu hostiny. Ked sme tak ratali s 2 chodmi, teda obedom a vecerou a pripocitali tie vedlajsie naklady a vydelili osobami, vyde nas to tak 800-1000,- Sk/osoba.
Odpovedať
Caute baby. Ja som tiez planovala svadbu v topolciankoch, ale potom som na forume citala prispevky od bab, ktore neboli velmi nadsene, tak som si to rozmslela. Jedna z nich tam isla "na prekvapko" a zostala dost zhrozena. skuste sa tam ist pozriet bez ohlasenia.
Odpovedať
Hanca82: Preco neboli nadsene? ja co som si tu zatial citala, tak len kvoli jedlu, ale to som rozmyslala skusit vyriesit nejakou ceteringovou spolocnostou. A kde ste sa nakoniec rozhodli mat svadbu? My sa este rozhodujeme.
Odpovedať
karla7: Nebolo to na forume tu. napisem ti do IP. Kedze ja som z LV budeme to mat asi tam.
Odpovedať
Neviete nahodou, ci na zamocku je vyzdoba zabezpecena alebo si ju musim zabezpecit sama?Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Karla 7, fotíme sa v sobotu normálne cez svadbu... jahodka789, mimochodom mna vola moj milacik jahodka..., vyzdobu ti daju v ramci prenajmu ci uz kaplnky alebo kupoly, ja si na to nepotrpim, co daju bude. maju tam aj foto z minulych svadieb, takze podla toho si vyber. Ja si dam nejaku ikebanu pred nas na stol a vymyslim este nieco co si kupim a potom vyuzijem aj doma a tak... Jedlo a pitie mam dojem musi ist cez nich.teda nejake alko a vino. cena na jedneho je asi 1000, ale ja som z Ba a to by som musela ratat aj tu. Akurat budeme platit aj ubytko a tym sa to zvysi... treba mysliet pozitivne, vraj sa naklady skoro uplne vratia.... s tou prekvapko navstevou je to ako ked ti niekto pride neohlaseny na navstevu domov, tiez nie si z toho nadsena a mas pocit ze mas vsade bordel a nic v chladnicke....to ma netrapi co sa tam deje kym tam prave nie som ja a nemam svadbu alebo tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Snehulienka, nemáte problém s miestnym farárom? My sme rozmýšľali nad zámkom, ale nakoniec to budeme mať v kultúrnom dome, pretože známi majú skúsenosť, že na zámku si zaplatíš aj za vzduch, ktorý dýchaš. Ale keď to už máte rezervované, tak si dávajte pozor na všetko svoje jedlo (zákusku, alkohol, ... ), pretože sa to tam zvykne len tak z ničoho nič vypariť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, ja sm mala svadbu 16.7.2005 v Topolciankach, aj fotenie s Rofom (blizsie si mozete pozriet fotky, su tu na portali). Vobec si nemyslim, ze by to tam bolo drahe. Svedske stoly vam urobia, aj teple aj studene, my sme ich mali. Urobili nam aj super ovocny salat, velmi pekne naaranzovany. Co sa tyka vyzdoby - bud sa dohodnete s pani prevadzkarkou, ktora vie zabezpecit kvetinovu vyzdobu, alebo si mozete vyzdobu zabezpecit na vlastne triko. Ubytovanie je tam fajn, kto chce mat prepych a okazalost - moze ju mat v prezidentskom apartmane a inych. Kto je menej narocny, dobre sa vyspi aj v modernych strohejsich apartmanoch. V zime zamok neposobi nejak velmi privetivo, ale v lete je nadherny - je mozne si aj v koniarni zajednat koc. My sme ho mali ale len kvoli foteniu, potom sa na nom vozili deti. Je to tam velmi fajn - ale treba podotknut, ze kolko ludi tolko chuti.
Odpovedať
Profilova fotka
majusa, evanjelická faraárka povedala, že nás zosobáši, ale musíme sa jej prísť predstaviť a tak. Ešte nevieme, či to nebudeme mať v kupole, civilne. V kaplnke je potrebne na evenjelický sobas ziskat povolenie od arcibiskupa ale ja nebudem ziadneho arcibiskupa o nic ziadat. Zamok zije z penazi, ktore tam ludia daju za nadstandardne prostredie. Ine zamky krachuju a vyzeraju na zrutenie. ja platenie za vzduch ktory dychame schvalujem (uvidim pri vyuctovani faktury :-) )...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
co nove baby, ako ste na tom s pripravami, alebo uz mate po tom?
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opytat ako je to s civilnym obradom na zamocku. Kolko sa plati za prenajom tej kupoly?A na matrike sa kolko plati,ked ani jedna strana tam nema trvaly pobyt?Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
kupola 2000 sk , je tam aj vyzdoba kvetinova za 300 zahrnuta. najprv musite ist na matriku kde jeden z vas patri. tam vam daju povolenie ze sa mozte brat inde. to je 700 sk a potom v topolciankach na urade to odovzdate a je to 1000 sk. tak sa mi zda. hlavne to zacni vybavovat. ja mam az o mesiac neskor a mam to uz dohodnute. chystam sa tam podpisat zmluvu na zamku a odovzdat to povolenie na urad. my to mame o stvrtej. DJ a kameramana mam tiez odtial.
Odpovedať
Ahojte nevesticky,my by sme mali zaujem len o fotografovanie v zamku a v parku pri zamku. Neviete mi poradit kolko sa za tieto sluzby plati, samozrejme bez fotografa? Toho uz mame zajednaneho.
Odpovedať
...alda..za fotenie v parku by ste nemali platiť ani korunu...
Odpovedať
Ahoj alda. Ano, za fotenie v parku sa neplati,ale za fotenie na nadvori a v zamku sa plati. Nie som si ista,ale asi 1000,-.
Odpovedať
Profilova fotka
baby ako ste na tom s pripravami, ja tam tento tyzden idem dohodnut detaily.... taky zamok a nikto tam nema svadbu? kde ste vsetky
Odpovedať
Ahojte ja mam v polovici jula svadbu v Topolciankach. Ceny hlavne tie vedlajsie sa nahromadia a vyjde to strasne vela. Ja mam Svadobny salon a za prenajom platim 700 sk/hod a po 22 hodine musite platit aj casnikov a kuchara 100 sk/hod na osobu. Fotenie a kamerovanie v priestoroch vas vyjde 1500 sk. Kaplnka 2000 sk ale vyzdobu si musite este trochu dorobit lebo je tam len nejaka kytica na oltary a este nieco. Jedlo sa nan tiez nepacilo hlavne ked nan nechceli ako prvy chod spravit svedsky stol. Co sa mi este nepaci ze jedine veci ktore si mozte doniest je slane sladke a alkohol pricom musite pri trvani svadby dlhsie ako 5 hod odobrat 0,5 l alkoholu na osobu. Pivo a nealko vam dodaju oni. Vino biele vas vyjde 1dcl 17 sk a cervene 19 sk.Sampanske 260 sk Hubert de luxe a 220 sk normal. HubertTake pivo Topvar 27 sk, a to je najlacnejsie. Coca cola, fanta , atd 0,25l 24 sk, Cola 2l 140 sk a to nehovorim o liehovinach ale tie si zabezpecime sami.My sme si zobrali iba vino od nich a samozrejme nealko.Sampanske si zabezpecim tiez sama.Inak su tam velmi mily a vedia aj poradit co sa tyka fotografa a deko ..... ta im robi vyzdoby ale uz som citala na nu aj stazoby dufam ze mi to dobre dopadne. Iba za fotenie sa plati 1000 sk :-)
Odpovedať
Ak chcete pozrite si fotky zo zamku z monich priprav :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tdi, foto pozriem, vcera sme boli dohodnut na zamku detaily, myslim ze cez to vsetko ze vino a nealko je drahe, vyslo ma to podla predbeznych odhadov na osobu 730 sk, 3 chody. To je v pohode, ja som z blavy a tu je vsetko nad tisicku teda take solidnejsie.da sa, za zvysok ich ubytujem...
Odpovedať
snehulienka ahoj ale vypocitaj si 700 sk krat ja neviem urcite 12 hod a plus kaplnka 2000sk + fotenie a kamera 1500sk a plat casnikov 6 hod krat 100 sk a to je len jeden casnik a ty ich mas viac a este aj kuchar atd. Deko ok podla toho ake chces ty cena zalezi od teba. To ubytovanie si ale rychlo zajednaj lebo oni maju aj vela izieb bez kupelky to znamena v izbe je umyvadlo a na wc chodis von. ja som si musela vedla doobjednat v tom narodnom dome 5 izieb lebo si nemozem dovolit nechat hosti bez kupelne.Ozaj a izbu musis opustit do 10 hod rana takze sa tam moc nenaspis. :-D
Odpovedať
Ahojte. Snehulienka ty si ale rychla. Ty mas svadbu na Zamocku neskor nez my,a my sme tam este neboli dojednat menu a detaily. Ale chystame sa urcite tento mesiac. Prisli ste tam uz s vypisanou zmluvou alebo ste to az tam vypisovali? A este som chcela,ze si asi zle pocitala s tymi nakladmi na osobu. Lebo ja som pocitala len s 2chodmi a po zapocitani kamery+foto+musene vino+nealko prepocet vysiel na 850,-na osobu.Tak neviem. Co sa tyka zajednania ubytka,jakmak ma pravdu. Nam uz sa neusli izby s WC,tak nakoniec sme zajednali pre nas aj rodicov Gazdovsky dvor.
Odpovedať
nerob si z toho nic, jahodka...my to mame tyzden pred vami a menu ideme rezervovat tak o dva tyzdne...a takisto vtedy zabehneme aj na matriku...cca dva mesiace dopredu staci...
Odpovedať
Ahoj leya.A vy mate obrad v kostole ci na zamocku? My mame obrad v kostole a na zamocku len oslavu. Ta kaplnka tam je dost mala. Takze vybavovat pojdes asi trosku prv. Tak ak by si nadabila na nejake prekvapko,co sa vybavovaciek tyka,daj vediet. A potom po svadbe ako si bola spokojna v zamocku.
Odpovedať
1
2
16
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?