Svadba na lúke - obrad

Profilova fotka
žienky, nemá niektorá z vás skúsenosť so svadbou na lúke s kňazom? neviem, či je to možné, ale je to taká stredná cesta pre nás, keďže ja som veriaca a ženích absolútne :D a tiež svadba na lúke je mojím snom, ale nie s nejakou pani matrikárkou ktorú vidím prvýkrát :) každá odpoveď pomôže :)
Odpovedať
Profilova fotka
@laveala no neviem či sa Vám podarí mať svadbu na lúke s kňazom,to sa musíte spýtať konkrétne kňaza,ktorý Vás bude sobášiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@laveala no a druha vec, ak drahy nie je veriaci tak ci je krsteny a birmovany, na to tiez davaju doraz. A veru; treba sa knaza opytat, lebo as som to este nevidela na svk. Len civilny sobas. Ale mozno niektora baba mala,neviem. Vies, tam ide aj o to,ze knaz si pri tom obrade potrebuje pripravit niektore veci a modli sa ku krizu a proste je to o tychto veciach, ze niekde na luke asi tazko postavia kulisu kostola. Predsalen kostol je chram, v ktorom si uctievaju Boha a Jezisa. Nie som nejaka super katolicka, ale toto je taky moj pohlad na to. Ale mozno najdes takeho odvazlivca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pokial mam ja dobre info tak ked chcete mat svadbu s knazom tak je to mozne len v kostole.. kamaratka tak chcela a vtedy jej to povedali..
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň mám pekné priestory na veľkej záhrade /terase. tešíme sa na Vás :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?