Svadba na lodi. Boli ste niektorá na takej svadbe?

Caute baby, Som tu nova, prave som sa pustila do oraganizovania svadby... brrr! je toho veeela. Ma niektora z vas skusenosti so svadbou na lodi? Pripadne viete nieco o boteli Marina a Gracia? Chceli sme nieco trochu ine, t.j. nie svadba v restike. Zatial sa mi zda dobry napad na lodi, ale neviem... Boli ste niektora na takej svadbe? Dakujem za kazdu radu, navrh,... Majte sa zatial!
Odpovedať
1
2
ako napad to znie velmi dobre, az na maly detail, nezabudaj na komarov a vsetky tie lietajuce havede vyskytujuce sa v krasnom pocasi pri vode (popripade morska choroba- ale nebudes potrebovat tolko alko aby si dosiahla pozadovany efekt... :-D )
Odpovedať
Jezis! No vidis! Na to som uuplne zabudla :-( Mozno by sa dalo nastriekat niecim... ci nie? hm :-( No, budem musiet porozmyslat... dakujem za odpoved ;-)
Odpovedať
nechcela som ta odhovorit, znie to tak romanticky...ale vsetko ma svoje pre a proti (ved su teraz rozne lapace hmyzu, tak skus zajst na tu lod a informovat sa, ktory tam pracuju to prezivaju denne, asi by ti vedeli lepsie poradit)
Odpovedať
Profilova fotka
na lodi urcite budu na komarov pripraveni - protikomarie sviecky, fakle, pripadne take ultrabzucaky do zastrcky. ved sa ich na to rovno treba opytat.
Odpovedať
ggbg, já jsem měla svatbu na lodi a musím říct, že to bylo naprosto super... dokonce jsme kvůli tomu měnili termín a dobře jsme udělali... komáři ani nic jiného nás netrápilo - svatba byla v září a myslím, že ani v květnu se toho nemusíte obávat... to spíš v létě... nejdříve jsme absolvovali asi 3hodinovou plavbu, což bylo strašně fajn, protože se měnila krajina, lidé na břehu i na vodě na nás mávali a zdravili nás... zajímavé to bylo i proto, že jsme např. proplouvali plavební komorou, takže bylo na co koukat a pro všehny hosty to byl nevšední zážitek... zábava pokračovala i poté, co loď zakotvila... reakce hostů byly 100% pozitivní a pro nás je to jedna z nejkrásnějších vzpomínek... ještě dodám, že loď měla dvě paluby - dolní zavřenou a horní otevřenou... dole se pochopitelně nekouřilo, kuřáci chodili nahoru, stejně tak "vyvětrat" jsme se chodili nahoru... ach jo, chtěla bych to zažít ještě jednou... :-)
Odpovedať
lady, to mohlo byt fakt suprove.
Odpovedať
csikike... jojo, bylo... :-) koukněte do alba, tam je to trochu vidět....
Odpovedať
krasa, aby ste nemuseli hladat: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
lady, dakujem moc. pozrela som si aj album, vyzera skvele! :-) csikke a ikke, dakujem aj vam. Asi oni budu najlepsie vediet. Mala by som sa s nimi stretnut este tento tyzden. Nasa lod (ak teda bude) nebude plavat, nevadi. baby, a neviete kontakt na nejaku lod, ktora plave? Lady, mozem sa ta opytat, ci to bolo moc drahe.
Odpovedať
ggbg, já bych věděla... ale máte to trochu z ruky... :-D pokud jde o cenu, tak největší položka byla ta plavba... jedna hodina plavby stála 2500,- takže za celou plavbu to bylo 7500,- Kč ...a k tomu pak částka za zkonzumované jídlo a pití... celkem nás to stálo cca 35000,- já myslím, že pokud máte tu možnost a líbí se vám prostředí, tak neváhejte... ;-)
Odpovedať
jo, a ještě bylo nás 30 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gg, to je super napad, svadba na lodi! Skoda, ze si o tom nenapisala v auguste, nechala by som sa inspirovat! ;-) Vela stastia a peknu svadbu
Odpovedať
Článok sa načítava...
ggbg tu je adresa a kontakt na pranájom lodi tak skus pozriet: http://www.lod.sk/core.php?id=5 prajem vela stastia, potom sa ozvi ako co sa ti podari vybavit
Odpovedať
tak to je celkom dobra cena. skusim tu stranku od csikike (dakujem, ;-) ) hm, stale viac sa mi paci ten napad. csikike, a ty aku budes mat svadbu, t.j. kde?
Odpovedať
ggbg, ja len taku "klasicku kulturakovsku" ale dufam,ze dobre dopadne...(obrad som chcela mat vonku, ale neviem ci sa mi to podari) ale paci sa mi vas napad, smelo do toho, je to orginalne, neokukane, proste super.
Odpovedať
:-) tiez sme povodne rozmyslali o "kulturakovsku" svadbu, len sa nam zdalo komplikovane organizovat a zabezpecovat jedlo a vsetko... A mate zahradu pred/za kulturakom? Na zaciatku sme chceli v nejakej zahrade... blizsie k prirode ;-)
Odpovedať
no zahrada tam je, ale pre pripad zleho pocasia sme to nechceli riskovat, miestnost ma aj balkon a je celkom nova (dorobena koncom az januara 2006), takze snad to nebude az take zle a mozno sa mi podari este vybavit sobas vonku....
Odpovedať
jeeej, to je super :-) znie velmi dobre. drzim palce, nech vam vyjde vsetko! pocasie urcite budete mat pekne, neboj ;-)
Odpovedať
Ahojte nemate niekto skusenost so svadbou v Boteli Marina?
Odpovedať
Dobroslava, my sme tam mali svadbu v auguste a bolo to uplne fantasticke! Mozem odporucat. Mali sme 80 ludi vratane kamaratov, ktori prisli neskor. Mali sme veceru aj svedske stoly. Alkohol sme si doniesli cervene vino vlastne a vodku. Ostatne sme mali od nich. Ale aj tak sa najviac pilo to nase:-) A ta terasa je vyborna, otvorili sme okna a bolo to nadherne. :-D Ell
Odpovedať
Ell mas nejake fotky? Dik D
Odpovedať
Mam video :-N Lebo tam sa uz velmi neoftilo. Mam asi len 1 a to tiez po polnoci :-D Mali sme vlastnu aranzerku takze sme to mali pekne spravene :-D
Odpovedať
Ell, ahoj! :-) Nevies ako si ma tym potesila! :-) My sme si vcera zarezervovali Botel Marina na nasu svadbu! Mohla by som sa Ta este nejake veci opytat? Napr., ci dohodnuta cena platila, t.j. ci boli fajrovi az dokonca. Inac, vcera, ked sme tam boli, sa mi zdali veeelmi mili a ochotni. Ale vies, ked to organizujeme po prvy krat (a dufam aj posledny :-D ) sme trochu nervozni, ci nam vsetkovyjde. Budem vdacna za vsetky informacie. Velmi by si ma potesila. Dakujem moc krat!
Odpovedať
Ahoj:-) Ano, na com sme sa dohodli s p. Durajkom - prevadzkarom to platilo. Najprv nam nechcel povolit vlastne napoje ale nakoniec povolil takze ako som pisala od nich sme mali aperitiv, demanovku, biele vino a pivo. Jedlo bolo chutne a bolo pekne naservirovane. Porcie (gramaz) urobili tiez podla nasich predstav - nechceli sme veli velke porcie a dokonca sme mali dvojake menu pre vegetarianov a pre masojedakov :-D :-D Obsluha bola dobra, nechceli sme tie flaskove hniezda na stole tak nam spravili "napojovy stol" a kazdy si chodil nalievat co chcel. O 21h sme mali svedske stoly a o 01,00 sme mali sote a kuracie rezne s majonezovym zemiakovym salatom. Aranzerku sme mali vlastnu, nechali sme stoly po 4 a po 6 a my sme maly taky hlavny stol kde sme boli 8. A ta terasa bola vazne fajn, vecer tam bol dobry vzduch a krasny vyhlad ...a nikto nepadol do Dunaja :-D Mali sme tam rezervovane aj 3 izby - 1 z toho nasa svadobna a 2 pre pripad ze by si niekto chcel ist lahnut ale kedze sa nevyuzili tak sme za ne ani neplatili. Len za nasu 8-)
Odpovedať
Ell, to je naozaj super! :-) Tiez nam na zaciatku nechcel povolit vlastny alkohol, ale na konci sme sa dohodli presne tak, ako si pisala ty. My este nevieme, ci budeme mat vegetarianov... hm, uvidime :-) Joj, to si ma fakt potesila! Rozmyslam, ci tiez nezoberieme jednu izbu v pripade, ze deti (budeme asi mat zopar 2-3 rocnych) sa unavia a potrebuju si lahnut. To je dobry napad. A tiez sa mi paci ten tvoj napad s napojovym stolom. Mozem sa ta opytat kolko alkoholu sa priblizne vypilo? A inac, lod je veeeelmi pekna, ze? Naozaj sa nam tam pacilo! Vyzera velmi stylovo a vsetci boli naozaj velmi mili. Dakujem za odpoved, Ell. Chodis sem casto? (ak mi napadne este nieco sa ta opytat :-D )
Odpovedať
No vazne to bolo tam super a navyse sme mali aj vynikajucu zabavu:-) Tiez sme tie izby mysleli pre deti alebo starsich ludi ale nakoniec nebolo treba. My sme mali apartman (tam su manzelske postele :-D inak nie su), ten si zarezervujte co najskor lebo byva obsadeny a maju 2 s vyhladom na Dunaj a 2 smerom ku brehu. My sme mali ten na Dunaj. Vypilo sa asi 12 l vodky a 40 l cerveneho vina. Bieleho a piva ani neviem. A asi flasa Demanovky. 8-) Aj nam sa ta lod velmi pacila. Kolko budete mat ludi? :-D Hej chodim sem...resp. obcas nakuknem kedze sa ma to uz netyka ;-) :-D
Odpovedať
Budeme mat 50-60 ludi, plus zopar po 22.00... v podstate budeme mat najma mladych hosti + nejakych 10 starsich :-) Takze dufam, ze sa zabava nam tiez podari. A vy ste mali DJ alebo kapelu? A este sa ta chcem opytat aku aranzerku ste mali? Nam ponukli, ze oni spravia presteranie a sviecky a my si objedname nejake zive kvety v kvetinarstve a to dufam bude stacit. Este mozno nejake lupienky alebo nieco take. Hm, vela casu dovtedy, snad vymyslim.
Odpovedať
No my sme mali len o trosku viac ludi:-) 66 na veceri+ kamarati od 21h :-D Mali sme DJ Gaba, bol vyborny mozem odporucat. Aranzerka bola moja kamaratka a vyzdobila to vazne nadherne...dokonca sme mali na hlavnom stole aj aranzma s cukuinou a kvetmi.... velmi zaujimave :-D Sviecky sme mali vlastne a aj zive kvety na stoly sme si doniesli. A to potom aranzerka umiestnila a dozdobila kamienkami takymi sklenenymi, lupienkami a taaaak a mali sme to ladene do kremovo bordova tak aby to ladilo s miestnostou a so mnou :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dostala som od kolegu rozpočet, ktorý mu vystavila agentúra Elizabeth a spoločnosť, ktorá im pripravovala coctail párty na lodi Čadca. Pošlite IP, ak máte záujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
tiez videli svadbu na lodi Cadca a mali to tam vynikajuce. doporucujem, je to fajn zazitok taka plavba :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?