Svadba na hrade v Starej Ľubovni. Ako to tam funguje?

Kočky ak je tu nejaka z Lubovne povedzte ako to funguje na hrade može sa tam fotiť či natačať svadobne video plati sa za to a daju sa nafotiť nejake pekne fotky aj vonku a čo je tam ake zariadenie myslim vo vnutry hradu DAKUJEM :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
1
2
15
dpovedala som ti v teme Presov a v ip ;-)
Odpovedať
cau zuzi :o)) ja som sice z okresu St. Lubovna, aj tam budeme mat svadbu, ale o foteni na hrade sme zatial neuvazovali :o)) ale cchela by som sa spytat, ze kde budes mat svadbu ty, teda, ak v Lubovni, ci uz mate kameremana a ked hej, ta odkial a za kolko? vdaka
Odpovedať
ahoj Amy diky za info ešte raz o foteni na hrade som stale snivala oslovilo ma to ked sme boli u kameramana a ukazoval nam ukažky no bolo to ozaj krasne take romanticke chceli sme termin 7.72007 no najsť niečo volne to musi byť z pekla šťastie novy termin4.8 no všetko začneme vybavovať ked sa moj mily vrati z irska a to bude v polovici februara no kameramana hudbu mame na 100% kameraman PLANCAR a hudba skupina TENDER čo sa tyka saly tak to je tema domacich hadok s mojou mamkou ona chce všetko pripraviť sama svojpomocne .......no ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
ahoj plesniarka kedy mate svadbu v lubovni nieje nejake centrum na fotenie dajake fontany ved ked už tam budeme tak prečo nie?????????
Odpovedať
cau :o)) svadbu mame 19.5., hej, co ja viem, tak sa vacsinou mladomanzelia fotia v meste pri fontane a pri salasi, aj to su pekne fotky, ak mas dobreho kameramana a super pocasie :o))))
Odpovedať
Este ohladom tych fotiek na hrade, si pozri albumy z Lubovne, co tu maju az 3 baby vystavene a uvidis, neviem, ale myslim, ze skor zalezi od fotografa ako od toho, kde sa fotis, lebo mne sa nepacia fotky ani jednej a pritom vyzera, ze vsetky mali super pocasie, podla mna, ked bude pekne, sa moze odfotit na hocjakej luke, ci sade, ci parku a bude to vyzerat super, ale ke cches ten hrad, v pohode, ale nech su aj tie fotky kvalitne, to je len moj nazor :o))))))))))))))))))))
Odpovedať
ahoj poslala som ti ip čo sa tyka tych fotiek to maš pravdu že zaleži od fotografa no ja mam taky pocit že kameraman urobi lepšie zabery na klip ako naš fotograf vieš v tom sme sa s mojim nastavajucim nezhodli v irsku robi naš kamarat ktory kedysi fotil a to kedysi bolo pred 7-8r tak on nas bude fotiť vraj dobre foťaky ma no.....niesom dvakrat nadšena aspon to video :-( :-(
Odpovedať
cau :o)) hej, myslim, ze v tom sa zhodneme, ze vzdy je dolezita kvalita :o)) vdaka aj za internu postu, porozpravam sa s drahym a uvidime :o)) je dost blbe, ze obaja sme v blave a teda ja nemam cas a peniaze lietat domov, pozriet niece dvd-cko, ci dotycny kameraman stal za to a jak som ti pisala, ten z Lubotina, co kameroval sesternicu, otras, strasne video :o(( akoze, my sme sa rozhodli v novembri, ze sa vezmeme, cize nemame nejak vela casu a este ked sme mimo domova, ved uvidime :o))))
Odpovedať
vieš čo jeho robotu som nevidela ale tu baby o nom vraveli že pyta aj 12 tisic ale vraj aj foti no moj nazor je ked niekto kameruje ma kamerovať ked niekto foti ma fotiť anie dva roboty naraz ktoru potom urobi lepšie ?????????????a ty pochadzaš z lubotina či priamo z lubovne skoro nikto tu z lubovne neprispieva či sa nik nevydava ale to bude asi v tom že vychodne slovensko a internet sa ešte len zoznamuju :-( :-( :-(
Odpovedať
eeee, som z jarabiny, to je 4 km od starej lubovne :o)) presne, aj mna to napadlo, ze bud sa nik nevydava, alebo nemaju ludia net, skor asi to druhe :o))))))))))
Odpovedať
ahojte ako ja fajn trošku som zaskočena lebo pytala som info na bublinko stroj no zatial som odpoved nedostala že či je to v prešove alebo kde..........no ked sme debatili s mylim tak nič z toho za požičanie chcu 6000sk ako neviem či je to vela či akurat no mame 50 ludi a až tak to prehanať nebudeme keby sme ludi mali viac a aj viac deti by tam bolo tak nepoviem no deti neviem či tam bude 5-6 ale mame nakupene balony tak ich nafukame pohadžeme po zemi a nech praskaju :-( ;-) :-) :-) :-)
Odpovedať
no čo babky z lubovne žiadna tu nieje iba plesniarka :-| zrejme tema stara lubovna zanikne lebo nik tu neprispieva no škoda za pokus to stalo plesniarka piš do temy prešov ak by si chcela :-) |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| :-( :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
vsimla som si jednu v teme maj 2007, asi ju ani nenapadlo, ze moze byt aj Lubovna :o))))))))) ta co uz, ok, ked ma daco napadne, mozem sa pridat do nasho kraja :o))))))))))
Odpovedať
ahojte, ja som z Lubovne (priamo) ale neviem,ci teme pomozem, lebo svadba nebude v Lubovni... =-)
Odpovedať
no ANAIS neviem či tejto teme niečo pomože :-( baby tu neprisievaju asi sa ani nevydavaju) aha i zložila som basen a ty maš kde svadbu
Odpovedať
Ahojte kocky,ja som tiez priamo zo Starej Lubove,chcem len povedat,ze Lubovna nevymiera.S tym fotenim na hrade je to urcite o tom kvalitnom fotografovi.Miesto je to urcite velmi pekne a romanticke.
Odpovedať
zuzka,svadbu mam v okrese Detva,konkretne v Hrinovej, v auguste, ale vela veci zhanam tu,v SL (najma co sa dekoracii tyka),tak si v tomto aspon budeme moct poradit...aj ked zatial nemam pocit, ze by sa tu toho nejako vela dalo zohnat :-/ A ty mas kde svadbu? Budes si to sama chystat,alebo to das niekomu na starosti (viem,ze take veci vie zabezpecit aj kvetinarstvo (to dobre za starou bankou))
Odpovedať
ahoj my mame svadbu v raslaviciach 4.8 takže mame pomerne dosť času nemame vela ludi tak všetko vybavujeme sami to doležite mame ako je fotograf kameraman skupina šaty ostatne pomaly bude soni na hrad sme chodievali ako deti zo školy a vždy sa mi tam pačilo tak chcem aj fotky tam mať a tirž nejaky klip na videu tak pa idem niečo pomocť mamine sestra ma prisť na obed aj s deťmi
Odpovedať
Ja som z Litmanovej okr.Stara Lubovna a s plesniarkou sa budeme urcite poznat, len nevieme momentalne o sebe.my mame svadbu 21.jula , takze nemame vela casu a tiez sme odcestovani.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
haloooooooooo, je tu niekto z SL. alebo sa nikto toho roku nevydáva?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
cauko, ja som z okolia SL, no vydavam sa az o rok, A ty mas kedy svadbu? Kde sa budes fotit?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame svadbu vo Forbasoch 23/8 a hostinu v Palme v Lubovni... ako ste na tom kocky - mate vsetko pripravene?
Odpovedať
Profilova fotka
dajulik: kolko mate ludi, pocula som, ze Palma je dost velka sala. Ja som si ju pre to nevybrala. My budeme mat tak max 70 aj s casnikmi ;-) . No ja budem mat sobas v Hniezdnom. Prave tuto sobotu budem prechadzat Forbasami, kedze tam vystupim na vlakovej stanici a pojdem peski do Hniezdneho. Niektore mena mi vo Forbasoch nieco hovoria. Skoda, ze neviem koho si beries :) A vy sa kde budete fotit?
Odpovedať
Profilova fotka
mirinka9: my mame cca 140 ludi a to je na Palmu len tak tak, ale ked Ti pravdu poviem, tak je to 100x lepsie ako mat hostinu v kulturnom v Hniezdnom, tam sa do toho musi dat vela penazi, aby to tam dajak vyzeralo a Palma je pekna, takze vyzdoba bude minimalna... a vy budete mat kde hostinu? my akurat ideme dnes vecer do Forbas, lebo v sobotu ideme na svadbu, neviem, ci poznas Julku Hanecakovu... a ja si beriem Stana Dubjela :-) poznas? no a fotit sa chceme ist do Vysnych, len dufam, ze vyjde pocasie, inac neviem kde... a aku mate hudbu?
Odpovedať
Profilova fotka
dajulik: Hej, aj Julka Hanecakova aj Stano Dubjel mi nieco hovori, no tych ludi s tymi priezviskami je tam viac, takze ak by som videla fotky, tak by som urcite vedela o koho ide. Tak matne si pametam. tusim Stano je odomna o rok starsi. My sme si vybrali restauraciu Jelen v SL. V dedine nechcem mat, nejako ten kulturny dom nemusim... hlavne ked sa tam budu cudzie decka pozerat... chcem mat trosku sukromie. :-) Na fotenie sme si vybrali Lubovniansky hrad, ked bude prsat budeme vo vnutri. A kde vo Vysnych sa budete fotit? Este som nevidela fotky z toho miesta, neviem si to predstavit. Potom ich daj do albumu. pokukam :) Mozno tam aj niektorych spoznam. Hudba bude z Kamienky. Tusim ze sa vola Junior.
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj a odkial si si pozicala saty? Ja sa idem o tyzden pozriet do Belej. chcem si tam vybrat. Vraj tam maju pekne a dore ceny. Tu v BA je to neskutocne zbytocne predrazene.
Odpovedať
Profilova fotka
no prave, ze vo Vysnych sa da fotit len vonku, jak je vodopad, krater atd., a chceme sa ist urcite pofotit aj do Forbas na stavu, ale uvidime, ci nam pocasie dovoli... Jelen je tiez dobra restika, niekto mi hovoril, ze tam su tiez dobre svadby... a mate super hudbu, urcite sa budete dobre bavit... my mame Soul zo SL, fest sa tesim, hraju super, aj Julka ich teraz bude mat :-) no myslim si, ze v Belej si saty vyberies, a do Lubovne nepojdes pozriet? ja mam saty z Ciech, som Prazacka, ale mam mamku z Forbas :-D takze preto aj svadba na Slovensku, mame velku rodinu a je lepsie cesku rodinu pritiahnut na Slovensko ako tu slovensku do Ciech :-D no Stano je rocnik 81... kedtak mi napis do IP Tvoje meno, sa spytam, ci Ta pozna :-D a koho este poznas z Forbas?
Odpovedať
Profilova fotka
odpovedala som ti v IP
Odpovedať
Profilova fotka
uz som Ti odpisala...
Odpovedať
ahojky babenky ja som tiež z okolia SL nemohli by ste mi dat typa na dobreho kameramana a na fotografa a neviete náhodov aká je kapacita miest v Červenom kláštore.Diki
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?