Svadba na Devíne alebo v Botanickej záhrade? Poraďte

Profilova fotka
Prosim Mate niekto skusenosti s Botanickou zahradou alebo hradom Devin? budeme sa brat v 21.6.2008 a zvolili sme si tieto dve miesta avsak neviem sa rozhodnut. Pani z matriky v Karlovej vsi (inak velmi zlate) nas presviedaju do Botanickej zahrady.. drahy by chcel vsak ist na Devin. :-S Bude nas asi tak do 50 ludi. Ja som sa do Bratilsavy dostahovala len teraz a nemam ani prehlad ani o restauraciach (najlepsie v okoli Dubravky) :-| Nemate nejake dobre odporucania? CHlop je v tomto smere tiez neznaly..tak hladame po nete alepoznatky priamo od vas by nas oboch velmi potesili. Dakujem za pomoc :-) ;-)
Odpovedať
1
2
Teraz myslis obrad na tych miestach co si napisala alebo ako? O Devine a obrade tam je tu samostatna tema..O tej botanickej a obrade tamsom este nepocula, ale skusim nieco pohladat ci sa tu nenachadza..
Odpovedať
tu je ten devin http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
hmm precitala som si ale ja mam infosky od Matrikarok s Karlovky ze to stoji 6000SK a ked to tak citam ze vsetko si este zaobstart budmem musiet..tak ma asi fakt laka ta Botanicka zahrada. Nenajde sa clovek co to tam v botanickej zahrade mal? (myslim obrad)
Odpovedať
sejakova no kedze iba za fotenie v botanickej pytaju 600 korun (pred 2 rokmi) a kazdu sobotu sa tam vystrieda x neviest - predpokladam, ze cenovo aj "vybavovacky" to bude s devinom narovnako
Odpovedať
Profilova fotka
tak do z Botanickej sa mi dostalo velmi milej odpovede..a myslim ze Botanicka vyhrava ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sejakova,poslala som ti do IP kontakt na jednu nevestu,ktorá mala v botanickej záhrade obrad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa nedávno pýtali tetušiek na Hrade Devín, ktoré predávajú lístky, že ak by sme chceli mať obrad na Hrade Devín, čo by to stálo...tak len za prenájom miesta pýtajú 10tis...s tým, že stoličky, stany a kvetinovú výzdobu si musíš zabezpečiť a dovliecť sama (resp. svadobná agentúra)...oni také nerobia...asi 2 mesiace pred svadbou treba napísať žiadosť o prenájom miesta na sobášny akt adresovaný na riaditeľa múzea (nakoľko Hrad Devín je múzeum)
Odpovedať
sejakova, mohla by si prosím napísať čo si zistila o Botanickej ? mňa táto téma tiež veľmi zaujíma, rada by som sa vydávala vonku, ale aj s alternatívou "vnútri", nakoľko počasie je veľmi nevyspateľné .... ozaj, Botanická má aj alternatívu vnútri ? a koľko to vôbec stojí ?
Odpovedať
Profilova fotka
to: emjee za fotenie na Hrade Devin je tisicka...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dakujem.. majadesign velmi pekne dakujem mal si to krasne.. sambinka..no zatial sme sa dohodli s riaditelom ze sa stretneme a ukaze nam nejake uz usporiadane obrady a povie nam o moznostiach. Pani na matrike v Karlovke nam povedala ze tam maju uz aj nejake lavice na sedenie pr najblizsich pribuznych.. na stretnutie do Botanickej pojdeme buduci tyzden. Potom napisem ako som dopadla ;-)
Odpovedať
info z dennika SME, všimnite si druhý odstavec, cena 5000 !!! : Karlova Ves povolila sobáše aj mimo úradnej miestnosti Inzercia BRATISLAVA 26. júna (SITA) - Bratislavská mestská časť Karlova Ves oficiálne povolila uzatváranie manželstiev aj mimo obradnej siene na Miestnom úrade na Námestí sv. Františka. O konkrétnych podmienkach a výške finančných príspevkov pre sobášenie mladých ľudí mimo úradnej miestnosti a úradných hodín dnes rozhodli karloveskí poslanci na zasadnutí miestneho zastupiteľstva. "Snúbenci majú záujem podľa moderných trendov uzatvárať sobáše na hrade Devín a v Botanickej záhrade," povedal prednosta karloveského miestneho úradu Pavel Derkay. Podľa prijatého návrhu môžu sobášiaci odmietnuť vykonať sobášny obrad, ak z osobných dôvodov považuje vybrané miesto za nevhodné. Za úradný sobášny deň a čas bola určená sobota od 11:00 do 17:00. Zastupiteľstvo tiež schválilo pri sobášnych obradoch mimo úradných hodín finančný príspevok 300 korún. Ak sa mladí ľudia rozhodnú uzatvoriť manželstvo mimo úradnej miestnosti, zaplatia 5 000 korún. Oslobodení od platenia príspevku budú snúbenci ak je jeden z nich pripútaný na lôžko a obrad sa tak musí vykonať v ich byte alebo nemocnici alebo v prípade, ak sa niektorý z nich nemôže z iných vážnych zdravotných dôvodov dostaviť na sobášny obrad do úradnej sobášnej siene.
Odpovedať
Profilova fotka
Ajoj,mohla by som aj ja poprosit o nejake kontakty,infosky,fotecky na niekoho,kto uz taktiez absolvoval obrad v Botanickej, ci mal s tym nejake skusenosti? Dakujem pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
AHoj hlasim ako v Botanickej , Baby ak mate zaujem hlaste sa aj rok vopred ja som 9 mesiacov pred svadbou a uz mi niekto fifrngol termina ( lebo sme tam este neboli osobne pozriet a zaplatit 5000SK). Pan Bella mi povedal ze skoda ze sa hlasim az teraz.. ale nastastie bol tam volny termin 28.6. takze sa to posunulo len o tyzden. Na obrad ssi tam vyhradzuju tri hodiny aby to vsetko prebehlo v sukromi a nevrhali sa tam po nas ine pary a gratulacie neprebiehali vonku na chodniku pred Botanickou (rozumne). Zajtra to ideme rychlo vyplatit a pozriet si podrobnosti.. Inak p. matrikarka a p. Bella z Botanickej zahrady si neuveritelne mili ludia. S Botanicikou sa da dodhonut aj cez internet reaguju promtne. Zajtra nahlasim ako som dopadla priamov Botanickej maju tam pre nas pripravenu nejaku prezentaciu. ;-)
Odpovedať
Ahojte, prave som mala vyčerpávajúci rozhovor s p.Bellom z Botanickej a pre všetkých čo snívate o obrate tam, mám pár základných info : cena za obrad : 10 tis.!!! v čom je výzdoba, lavičky, stánok na obrad, k tomu si treba pripočítať 5 tis. pre matriku, za to že obrad bude mimo sobášnej miestonosti v prípade zlého počasia : smola, pre mladomanželov bude stan, ale pre hostí, len vlastná ochrana - dáždnik. neviem ako vám, ale ja som dosť sklamaná, dať za obrad 15 tis. je trošku veľa :-( ale hold, biznis je biznis .... to už radšej pôjdem na Červený kameň za 5 tis. + 2 tis (kamera, foto) ak by niekto vedel ešte o inej alternatíve vonku, ktorá neni taká drahá, úplne "od ruky" a hlavne termínovo obsadená, dajte vedieť
Odpovedať
tak to je strasne vela! V Kamile beru "len" 9000... a v pripade dazda ani hostia neostanu vonku.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sambika,my sme platili len 1000.-sk zato,že sme mali obrad mimo sobášnej siene,ale ja nie som z BA,možno preto...a kukni do mojho albumu,že ako sme to mali my :-N
Odpovedať
ahoj Majka, videla som tvoj album, mali ste to krasne, zavidim, ze ste to mohli mat podla svojich predstav, lebo nam sa to asi nepošťastí .... začínam mať Blavy plné zuby 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj te baby.. no ano bola osm tam a je to prvada kuskuju tie informacie ako pokakany 10000 SK botanickej a 6000 SK na matrike..je to krasne nadherne ale za 16000 na obruckovanie to enstoji som velmi sklamana..aj pani an matrike vyvalovala oci ze ako to cele v botanickej zvysili a ze aj Karlovackim poslancom svihlo a dali to z 2000 Sk na 6000SK.. nebude ani Botanicka a ani Devin prepacte ale niesom sice z Blavy ale zjem tu par rockov a zacina ma to fakt srat toto vytahovanie penazi z vreciek po castich clovek sa na raz nikde nedozvie uplnu informaciu len aby im platil a platil..timto padom sa mi meni aj termin svadby lebo v karlovke oddavaju len kazdy druhy tyzden a akurat tento co sme mi chjceli neoddavaju..a sto som si skoro zarezervovala saty. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
pardon za pisanie a preskakujuce pismenka alebo bola som a stale som strasne nasrana :-(
Odpovedať
tak to sme dve :-) lutujem, ze nie som radsej z ineho menšieho mesta, napr. v Skalici robia obrady vonku a nerobia si z toho vynosny biznis ..... a tuna vacsina pozera len na to kde koho co najviac obtiahnut o peniaze, akoby tu žili samí mafiáni a podnikatelia ... a co mi ostatní, dokelu !!!!
Odpovedať
to sambika a sejakova: za tú cenu to vážne môžte mať aj v Primaciálnom paláci (alebo niekde na zámku), skúste Pegas, my sme tam mali hostinu, ale robia aj obrady vonku, neviem, či za to niečo berú, ale určite nie toľko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme presne z tohto dovodu rychlo zabudli na svadbu na Hrade Devin... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Botanickú sme si vybrali aj my. Po príchode sme zistili, že už tam niekto písal mail a presne chce tento dátum.Tiež to bol pre nás šok, že práve tento dátum je obsadený. Boli sme tam ale osobne skôr ako vy,tak sme dostali prednosť a zabezpečili miesto (21.6.2008). Botanickú milujeme, je tam nádherne, často tam chodievame behom roka a nepokazia nám náladu ani peniaze, čo za to pýtajú (lebo inde to nie je až tak o moc lepšie, alebo je potom nižšia kvalita a nie také pekné prostredie), lebo svadba je len raz a nepokazí nám náladu ani zamračené počasie, keby nám to tak náhodou vyšlo. Všetko je možné pod holým nebom, ale riskneme to. Navyše sme veľmi chceli dátum s číslom 21, lebo je to naše magické, osudové číslo, takže sa nám to aj podarilo. Želám ti, aby si bola spokojná a našla také miesto a dátum, čo vám bude obom vyhovovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sambika a sejákova:tak prídte k nám a zoberte sa tam kde aj my sme sa brali :-D :-D :-D -baby ja len srandujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pipmulienka to som bola ja co to mala zarezervovane na 21.6. len sme tam mali ist zaplltati o dva dni neskor ako vy tak sme si to prehodili na 28.6.2008 .. no nevadi..ale ja tak myslim ze za tie peniaze to nestoji.. prepacte nekradnem.. a devin no neveim ze vraj tam ost ocumuju hordy turistov a ze je tam problem pre starsich ludi a zeny na opetkoch a ze tam casto fuci a nieje tam bohvie aky servis.. tak hladasme nieco ine..uz mame aj vyhladnute..ale nechcem zakriknut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sejakova ani my nekradneme, ale je veľa času si na to našetriť. Nie je to ani o týždeň, ani o dva mesiace. Nám to za tú nám námahu stojí Držím palce, nech vám to vyjde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
S kardnutim to bl asi hruby vyraz prepacte..ospravedlnujem sa.. ale nech Vam to vijde ..budem tisko zavidiet..ale v dobrom :-N
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode, v pohode ;-) nám to tiež spraví dobrý škrt cez rozpočet, ale zas je to len raz a času na chystanie je dosť.. a kde to plánujete? či radšej neprezradíš?
Odpovedať
poorka • Dnes o 10:54 Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ma niektora z vas skusenost so svadobnym obradom v Botanickej zahrade v Bratislave? Popride, ci neviete, kde je niekde nablizku restauracia, resp. miestnost na oslavu s kapacitou cca 55 ludi...Dakujem
Odpovedať
poorka, hned vedla botanickej zahrady je internat Druzba - nelakaj sa. Maju tam veeeelmi pekny salonik v zelenom, dobre varia na akcie (uplne ine ako v jedalni :-D ) a vedia to aj pekne nazdobit. My sme tam planovali tiez svadbu ale uz bolo obsadene. A cena je tiez dobra. Tak skus tam. Mam niekde aj kontakt ak by si potrebovala. My sme nakoniec mali hostinu v hoteli Hradna Brana pod Devinom a vreeeeelo doporucujem, bolo to skveleeeeee. :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?