Svadba na chate

Ahojte nevesty. Chcela by som sa opytať či máte skúsenosti so svadbou na chate. S priatelom sme sa rozhodli nemať klasickú svadbu, chceme iba sobaš a obed s rodičmi a po obede by sme chceli odísť s priatelmi na chatu a tam sa neškrobene zabaviť. Máte s tým skúsenosti? Hlavne ma zaujíma ako ste vyberali chatu, jedlo, odvoz? Je to vôbec dobrý nápad?
Odpovedať
1
2
ahoj my to chceme podobne. chatu dopredu si objednajte, a podla moznosti mozno aj nejakych z tej partie co vam navaria gulas a potom sa len pogriluje a mate to :) jasne ze suroviny si tam donesiete dopredu. a odvoz? zalezi kde bude ta chata, ci daleko ale vzdy sa par aut najde ...
Odpovedať
Ďakujem, aspon vidím že nie som sama :-) .Jasné, s tým jedlom som to tak aj plánujem, že nejaký dobrovolníci navaria guláš a trochu to tam pripravia. Narátala tak 35 osôb, takže teraz pozerám po nete nejaké chaty s takou kapacitou a asi to bude problém :-), prinajhoršom sa pokúsi dohodnúť s majitelmi na nejakých prístelkoch. Nemám chuť isť do penzionu, chceme byť v nerušene v súkromí. Takže dúfam že niečo nájdem aj s velkou spoločenskou miestnosťou, aj ked najradšej by sme boli vonku pod nebíčkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to musí byť super - vedela by som si to predstaviť aj viem kde, škoda že už to mám dávno za sebou! ... bola iná doba
Odpovedať
Profilova fotka
@stefane33 ahoj..neviem kde su sice vrable ale pozeram ze niekde NR...tak poradim Ti v partizanskom (teda niekde pri partizanskom) je taka chata pre tolkych...skus nieco tam najst na nete ak to nerobi problem dialka...a ozaj je tam nadherne...:) a mas tam velku spolocenensku miestnost...
Odpovedať
Profilova fotka
@stefane33 velke uherce presnejsie...:) chata mladost...
Odpovedať
@lessie Ďakujem za typ :-).....nieje to až tak ďaleko,
Odpovedať
Profilova fotka
@stefane33 za malinko :) stravili sme tam pekny vikend :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj @stefane33 ja tiez hladam chatu na taky typ svadby :) na chate, v sukromi, pod holy nebom.. ty si uz mala svadbu? Kde si nakoniec nasla? Lebo je to dost tazke nieco najst....
Odpovedať
levandulova20 ahoj, nie este sme nemali svadbu, zatial som len ja vo faze uvazovania ( snívania ) :-) . Ale urcite sme sa zhodli ze nechceme klasiku. Ale ako píšeš je to ťažké, vela ludí s tým nemá skuseností, čiže aj ja hladam niekoho kto to absolvoval aby som sa vyvarovala nejakým chybám :-)
Odpovedať
ahojte, my sme mali prednedavnom presne taku svadbu.. ze len obrad, do restauracie len s najblizsou rodinou a potom chata (kam kamosi sli rovno po obrade, cakali na nas a pripravovali rozne pasce na novomanzelov ;-) ). Bolo to uzasne, verim ze nikto nezabudne na to. Ma to len jednu nevyhodu oproti klasickej svadbe a to, ze ked je klasicka svadba tak sa kazdy musi kusok krotit, co na chate nie je a kazdy jeden sa moze bezuzdne ozrat ;-) .. co sa tyka jedla tak sme mali dohodnute pecene prasiatko na veceru, a potom na dalsie dni (boli sme na 2noci/tri dni) sme mali spekacky, kuracinku, klobasky.. odvoz sme poriesili tak ze sa poskupinkovali ludia a ti s autami zobrali ludi bez aut (mali sme chatu cca 30km od miesta obradu).. jaj ale perfektne bolo.. jednoznacne odporucam, kedze ja na klasicke svadby moc nie som :-D ...len to bol trosku tazsi zatah, co sa tyka alkoholu a jedla (bolo toho straasne vela :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
kočky, skúste http://www.montana-residence.eu/zrub-...
Odpovedať
@rencititka od čoho sa líšila tvoja svadba od obyčajnej chatovačky? neviem si to predstaviť, lebo na chaty chodíme ako partia cca každý rok/polrok :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@iwetak rozdiel bol v tom, ze my sme vsetko platili ;-) teda aj chatu, aj jedlo a alkohol.. mali sme urcene tak ze flasa tvrdeho na dvojicu, kto chcel viac pit mal si doniest vlastne, nealko a jedlo bolo zabezpecene a bolo ho az vela.. a chatu sme tiez platili.. kazdy si mohol vybrat ci na 1 ci na dve noci.. kedze chata bola od soboty do pondelka a nie kazdy mal volno :-) a take rozdiely, mali sme aj na chate rozbijanie tanierov, prvy tanec.. inak rovnake ako chata, co sa chodi klasicky, len zaciatok to malo iny (sobas :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
@stefane33 @jjkoala dakujem baby, tu montanu som aj nasla, uz predtym, tu mam v zalohe.. Lebo su to tri chaty vedla seba, tak by sme sa zmestili.. Este mam v zalohe par chat, ale ziadnu som nevidela nazivo.... Musime to ist obhliadnut.. A popytat sa, ci by nam dovolili taku nejaku grilovaciu party vonku:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@jjkoala ahoj :-) rozmýšľame tiež nad akýmto druhom svadby a tak pozeráme všetky chaty s okolia MT. Zaujímalo by ma či máš skúsenosti s touto chatou - keď ju odporúčaš :-) lebo nás veľmi zaujala. No zaujímala by ma cena, pretože v prípade svadby na chate v mieste bydliska nepotrebuješ chatu pre všetkých hosti aj na noc. Ako ste to vyriešili ? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ivca88 ahoj, ja osobne skúseností nemám, resp. na svadbe, ktorá sa tam konala, som nebola. Ale svadbu tam mala jedna moja veľmi dobrá známa z BA a napriek tej diaľke boli jednoznačne presvedčení, že to chcú práve v tomto zrube Montana. Podľa recenzií bola veľká spokojnosť s prístupom, cenou, lokalitou, majú odtiaľ nádherné fotografie. Táto svadba sa konala 15.9.2012. Skús sa popýtať, verím, že aj ty budeš spokojná. Jedinú nevýhodu vidím v tom, že svadba sa mohla konať jedine vonku (aspoň takto mi to kamoška vravela, že mali jedinú možnosť - že bude pekne :) a bolo nádherne, bez dažďa, do 4tej do rána sa svadbili. Ale si myslím, že sa treba ísť pozrieť, resp. popýtať, aké majú priestorové možnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@jjkoala ďakujem :) dosť mi to pomohlo.. no je tam problém v stolovaní..pretože je tam 25 stoličiek a mi budeme mat cca 40 hostí.. takže je to asi tak,že polka bude vonka a polka dnuka... priateľ mi povedal že ma známeho ktorý by nám požičal mnoho záhradného posedenia - tak dúfam že by to vybavil :D ale ešte máme na to čas...škoda že na internete neni cenová ponuka...ale myslím..že to určite bude lacnejšie ako v reštaurácií..najlacnejšia a reštaurácia s tých moderných vychádza tak 900 euro...a to ešte bez výzdoby :-| ja som typ človeka...ktorý keď má vyhodiť 3 000 eur za jeden deň... tak si radšej kúpime motorku a spravíme výlet po európe :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivca88 tá kamoška tam mala cca. 40 hostí a tiež nie je typ, ktorý by vyhodil toľké prachy za jednu "párty", takže si myslím, že sa dá dohodnúť... Navyše, ona napr. neuvažovala nad stanom, možno u vás by to stálo za zváženie, ak ho máte odkiaľ zohnať... Oni to mali skôr vo forme "grill party", mali grillmajstra, firmu na catering, nápoje, a každý si chodil vziať čo a kedy mal chuť....držím palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte. Mám podobnú otázku. S priateľom sme uvažovali o svadbe na chate, ale problém je, že nás je pomerne veľa (okolo 80 ľudí) a samozrejme ešte kamaráti. Ja si predstavujem chatu, kde by sa grilovalo, opekalo prasa a podobne. Ideálna by bola chata niekde v okrese Senica, Skalica. Nie je potrebné riešiť ubytovanie pre všetkých hostí, pretože väčšina je práve z okresu Senica, zabezpečili by sme odvoz. Neviete mi niekto poradiť chatu s takouto kapacitou ? Potrebujem len veľkú spoločenskú miestnosť a možnosť "výbehu" do prírody :-D A samozrejme by som bola rada, keby ste mi napísali názor, či je to vhodné vôbec pre taký veľký počet ľudí. Ja totiž netúžim po klasickej formálnej svadbe, chcela by som to niekde v prírode, ale tu v okolí neviem žiadny priestor pre tak veľký počet ľudí nájsť a ešte je tu aj riziko zlého počasia. Ďakujem za všetky pripomienky a rady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@janusablava ahoj nasla si nieco?? presne nieco take chcem aj ja .... proste nechceme klasicku svadbu,ale po svojom :) ide mi hlavne o velku spolocensku miestnost..
Odpovedať
Profilova fotka
@levandulova20 Ahoj Levandulova :) Citam cely tento prispevok, ktory uz bol sice davnejsie ale Chatu Montanu som predtym nepoznala a velmi sa mi zapacila, je len skoda ze svadby nerobia cez jul, august kvoli skolskym prazdninam. Ty si vsak vo svojom prispevku pisala ze mas v zalohe este dake dalsie 3 chaty, mohla by si mi dat na ne prosim typ? Budem ti moc vdacna. :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte, nemate nahodou niekto skusenost so svadbou na nejakej chate kde by bolo kryte posedenie vonkajsie a miesto na spanie pre cca 30 ludi? okolie TT, PN, NM, TN, PU. vdaka za kazdy tip
Odpovedať
@jamaica zalezi ako si tu chatu predstavujes.,. ci nieco novsie alebo aj starsie a podobne :-)
Odpovedať
@mishelka99 nemusi to byt nic nobl, ale zase ani nic pachnuce potuchlinou. chceli by sme svadbu spravit ako grilovacku. cize nieco co ma nejaky priestor vonku, najlepsie kryty, ak by pocasie nevyslo, s vacsim grilom. s vybehom pre decka. ubytovanie ciste, ale kludne jednoduche, a aby sa tam teda zmestilo okolo 30 ludi. chceme to len na 1 noc. vies o takom niecom?
Odpovedať
@jamaica kamoska mala svadbu na jednej chate blizko tt, ibaze na tej chate neboli samy, bolo to riesene tak ze dolu bola normalne ako restika.. ty skor hladas zrejme nieco kde by ste boli samy, ze? a co sa tyka na tu jednu noc, tak ta to vyjde asi dost draho pretoze malokomu davaju chaty na jednu noc :/ radsej vacsinou rozni chatari uprednostnuju ludi co si rezervuju na viac noci
Odpovedať
@mishelka99 ano, taku chatu, kde budeme len my hladam. a mas pravdu, vacsina na 1 noc ani nedava.
Odpovedať
Ahojte. Chcela by som sa zapojiť do diskusie. Boli sme práve pozrieť tú Montana Residence. Je to nádherné, ale malé. My máme okolo 50 ľudí a to tam nezmestíme. Nemáte nejaký tip na niečo podobné? Lokalita medzi Martinom a Kremnicou ideálne. Ďakujem. :)
Odpovedať
http://chatapolnohospodar.sk/chata-lu...
Odpovedať
inak ako pozeram, mam pocit, ze do tych chat za poslednych 40 rokvo nikto ani cent neinvestoval. niektore tak vyzeraju - http://www.skalkalimba.sk/galeria/let...
Odpovedať
http://zalubova.sk/sk/gallery
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?