Svadba na Červenom Kameni

Ahojte milé nevestičky a aj všetci ostatní, mali ste niektorá alebo ste boli hosťom na svadbe na červenom kameni? Veľmi sa mi páči okolie zámku, ale neviem, či tá sála je úplne podľa mojich predstáv. Zdá sa mi to byť taký studený priestor. Svadbu plánujeme v na jar v roku 2019, takže až také schladenie nepotrebujeme :) A ešte sa trochu obávam, že si musím všetko zarezervovať zvlášť, keďže nejde o reštauráciu. To je moja druhá otázka, či máte v talóne nejaký dobrý catering. Predbežne rátame s 90-100 ľudmi, je to ok na tu veľkosť sály? A ešte na internete som našla cenu za prenájom 600€ + náklady za 24 hod, čiže keď by sme chceli začať zdobiť sálu už v piatok cez deň, počítajú sa tie hodiny až tak striktne?
Odpovedať
@esme123 ahoj my sme mali svadbu v stane na luke na cervenom kameni :) museli sme si samozrejme prenajat salu a s nou tu luku . Najom je podstatne vyssi ako €600 :) kludne mi napis spravu ak mas nejake otazky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Odrobili sme už niake svadby na Červenom kameni, ale nemal by byť problém sa dohodnúť s nimi. Dá sa určite chystať deň vopred. A na catering vám vypracujeme cenovú ponuku. Pekný deň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@placefortheevent1 dobry den, viete mi poradit pekne miesto na svadbu v okoli tt? Pripadne ten cerveny kamen? Je mozne tam realizovat aj obrad aj hostinu? Dakujem krasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?