Svadba na Bratislavskom hrade. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, som v zahranici a domov sa dostaneme s priatelom az 2 mesiace pred svadbou, tak planujem cez internet. Obom sa nam velmi paci cafeteria Maria Kristina na bratislavskom hrade a aj myslienka spravit obrad na nadvori hradu. Ak mate niekto skusenost s tymto podnikom pripadne so svadbou v priestoroch hradu tak dajte vediet. dakujem paula
Odpovedať
ahoj paula77,ja som robila v tej kaviarni dva mesiace a odohralo sa tam viac svadieb ale ak ti mam pravdu povedat tak sa mi nepacilo to prostredie neni vhodne,je tam maly priestor, personal je v pohode ale veduca restiky je riadna mrcha,prepac ze ti to tak vravim ale viem svoje.
Odpovedať
Pripajam sa k Eliko, je to tak, viem o peknom mieste, aj tam priamo sobasia, napis mi do posty. Sluzby na profesionalnej urovni.
Odpovedať
Ahoj Puli, ja som tam chcela mat svadbu tiez lebo ked som videla tie fotky na internete, tak sa mi velmi pacili. Tiez som v zahranici a nemala som cas sa poobzerat doma po tom ako zbankrotovala Hradna Vinaren, ktoru sme mali povodne zarezervovanu. Mne sa pani veduca pacila ale tie priestory...no v skutocnosti je to trosku ine ako na internete. Na koniec az v juni sme sa dostali do Bratislavi a ked som to tam videla na vlastne oci..no bola som dost sklamana. Neviem kolko ludi budete mat, ale viac ako 60 by som tam neratala. Nakoniec sme svadbu mali v Au-Cafe s vyhladom na hrad a hostia (vyse polovica zo zahranicia) nam este stale odpisuju, ako bolo super. Kazdemu sa hrozne pacilo a pan prevdzkar aj casnici boli uplne ale uplne super. Tak vela stastia pri vyberani ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
date zaujimave miesta na sobas v bratislave?nie kostol..........
Odpovedať
hamptonka - mne sa paci najviac zrkadlova sien v primacialnom palaci.... len to tam aj dost vela stoji...zalezi kolko chces investovat... my sme chceli mat v kostole kvoli atmosfere a snubenec nie je veriaci takze sme mali zrkadlovu sien vybranu pre pripad keby nevysiel modry kostolik...ine miesto by som asi nechcela....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
katkaronno • Včera o 13:41 Ahojte nevesticky, Prosim Vas nevie niekto nahodou ci sa da obrad urobit na BA hrade? Ak ano, ako sa to vybavuje? Cez ktoru matriku? Dakujem velmi pekne!
Odpovedať
Profilova fotka
katkaronno, BA Hrad je v sprave Narodnej rady, tak sa skus obratit na kancelariu predsedu NR SR, tam ti asi poradia najlepsie... :-)
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za radu! Vykonam ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@katkaronno ahoj katkaronno, prosim ta podarilo sa ti vybavit tu svadbu na hrade? dakujem
Odpovedať
Ahoj Kaya, nakoniec budeme mat svadbu v Zrkadlovej sieni a v Redute. Ta idea hradu je sice pekna ale restika je tam dost draha, miestnost mala (by budeme mat nakoniec az okolo 90 hosti) a ak by sme mali obrad vonku, ta obavaa dazdu ma trosku odradza... takze takoniec sme volili kompromis ;). Vy chcete mat svadbu tam v tej restike Hrad? Ci len obrad na hrade?
Odpovedať
@katkaronno AHOJ :) no ja planujem len obrad na hrade ale nenasla som ziadne fotky ako to tam teraz vyzera a nie som na Slovensku takze zistujem ci niekto nemal svadbu tam :) A v zalohe mam tiez Zrkadlovku, tam mala moja sestra a bolo to velmi pekne. Len som chcela nieco take rozpravkovejsie.
Odpovedať
@ kaya2012 Ahoj Kaya, tak my nakoniec mame Zrkadlovu... sme to zmenili nakoniec... hrad sa este stale preraba a kedze ani ja nie som na Slovensku a nemam potuchy ako ta prerabka pokracuje nechcela som riskovat lesenie a zeriav na vsetkych fotkach :D Hehehehe... tiez som to chcela rozpravkove a nakoniec si myslim ze Zrkadlova sien a Primacialny palac splnaju moju predstavu.. a tiez sa nemusime obavat ci nahodou nebude prsat alebo bude zapracene, fukat atd.... tam to bude vnutri a bude to krasne ;).... Drzim palce s rozhodovanim sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte nevesty.chcem sa spytat.mame velmi velky zaujem o obrad na Bratislavskom hrade no neviem kde sa mam obratit.kam to mam ist vybavit a tak.ide nam cisto len o obrad a fotenie,na hostinu uz mame miesto.termin svadby este nemame presne stanoveny.malo by to byt koncom septmbra.dakujem za pomoc. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?