Svadba mimo bydliska nevesty / zenicha

baby, je ok mat miesto svadby mimo bydliska nevesty a aj zenicha? ako to robite vy? zijeme v BA, ale rodinu mame po celom SR. priatel z vychodu, ja zo stredu slovenska... vopred vdaka za odpovede.
Odpovedať
Ahoj, ja budem mať svadbu doma, je to podľa mňa normálne, že v rodisku nevesty.... Poprípade v bydlisku. Veď to môžte mať v Bratislave, nie? Či aký je problém?
Odpovedať
Profilova fotka
@zaburyna a rozmýšľate, kde tu svadbu urobiť ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My žijeme vo Zvolene, ale obaja pochádzame z iných a vziadlených miest..svadba bude vo Zvolene, budeme mať len 40 hostí a platíme im ubytovanie v penzióne, kde bude aj hostina..všetci sa stretneme na mieste obradu, nebudeme mať žiadnu odobierku a podobné veci, my nie sme na tradície .. pravdu povediac si ani neviem predstaviť ako by sme to spravili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hranoska perfektne vymyslené, celá rodinka pokope a je pokoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@erinak ďakujem :) pôvodne sme chceli celú rodinu zavolať, ale to bolo okolo 80 ľudí..nevedeli sme ako to spraviť s odvozom domov, keďže jedna strana to má 130 km a druhá 80 km..a platiť všetkým ubytovanie by sme nezvládli..a povedať im, aby si platili sami, to sa nám zdalo také blbé..no a keďže sa ani so všetkými nestretávame, tak sme to zúžili na okruh ľudí, na ktorých nám ozaj záleží..hlavne sa mi páči, že po hostine prejdú "10 krokov" do izieb a nemusia nikam cestovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme z Myjavy, svadbu sme si spravili v kruhu najbližších v Ždiari, tiež sme platili ubytovanie, nemali zvyky a po obrade bola večera v penzióne, takže kto chcel mohol na izbu, nakoniec sme šli prví spať my :-D @hranoska
Odpovedať
Ja v tom nevidím žiadny problém. Napr. my bývame spolu v Žiline, tak bude aj svadba tu. Hoci ja som z Kysúc a môj snúbenec z východu. Spravte to tak, ako vám to bude najlepšie vyhovovať, v dnešnej dobe už nie sú žiadne pravidlá...
Odpovedať
je to uplne ok :) ja som zo žarnovice..priateľ z ivanky pri dunaji a svadba bude v topoľčiankach :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Dovoľte mi, aby som Vám predstavila, Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zároveň pripravíme pre Vás romantický obrad priamo na terase, alebo v historických priestoroch nášho komplexu. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?