Svadba Kysuce, Liptov

Profilova fotka
Ahojte dievcata. Obraciam sa na Vas s prosbou, ci by ste mi vedeli poradit miesto na svadbu. Ja som z Kysuckeho Noveho Mesta, priatel z Liptovskeho Mikulasa. Mame taku predstavu neformalnej svadby s obradom vonku, najlepsie na luke alebo v zahrade s moznostou grilovania, opekania, posedenia vonku ak by sa dalo, ale aj vnutri. Hladame vhodne miesto ci uz na Kysuciach, v Oscadnici, Terchovej, Martine, Ziline, Liptov. Hladam uz niekolko mesiacov ale zatial sa mi nepodarilo nasjst nic vhodne. Prosim poradte :) Dakujem vopred. Mirka
Odpovedať
ahoj, nemam osobnu skusenost, ale moj uz manzel z liptova velmi chcel svojho casu hostinu vo vile fenix v ludrovej, prave kvoli tej moznosti byt aj vonku, ... ved pozri https://www.facebook.com/Vila-F%C3%A9... ... v blizkosti je aj krasny goticky kostolik, kde sa da (asi po dohode) aj fotit http://www.liptovskemuzeum.sk/expozic... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne. Ak by mal tvoj manzel este dake typy, budem rada :) moc si to cenim.
Odpovedať
Profilova fotka
@mialm Mirka, skúste pozrieť penzión Štamberski (Leštiny), tiež Koliba u Dobrého pastiera v Čutkovskej doline (dokončujú novú kolibu a pri nej aj kaplnku ako stvorenú na obrad uprostred prírody. Myslím, že by mohli spĺňať, čo hľadáte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?