Svadba doma na záhrade

Ahojte nevestičky, svadbu sme museli presunúť na júl 2017 takže mám kooooopec času na plánovanie a moji rodičia kúpili dom kde je veľká záhrada a perfektný plac na svadbu. Aj keď už mám zajednanú reštiku tak mi to nedá a stále rozmýšľam jaké by to bolo super mať svadbu vonku, ale či to stojí za tie stresy, vybavovanie a všetko. Je tu nejaká odvážna nevesta ktorá už mala takúto svadbu ,,u seba´´ doma? čo všetko okolo toho treba? či mala len aguntúru ktorá sa o to postarala alebo si sama zvlášť vybavovala ketering, výzdobu atď? a hlavne koľko ju to stálo? Vopred ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radulienka7 tak čo sa týka tohto tak to by som sa fakt bála mať svadbu za záhrade doma, aj keď to musí byť úžasné ale v tom prípade by som si určite zajednala nejakú firmu ktorá by mi to všetko zorganizovala, vyzdobila a ja by som nemala až také starosti s tým. Ale super nápad, ale určite je s tým viacej roboty
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, vieme vám s týmto poradiť. Robíme svadobné výzdoby a svadba vonku je pre nás srdcovkou :)....pri našej práci využívame sezónnosť kvietkov, tým sa dá vytvoriť cenovo dostupná a krásna výzdoba. Robíme kompletnú svadobnú výzdobu (vrátane menoviek, výzdoba svadobného auta, prestieranie, pierka pre ženícha, svadobná kytica a venček pre nevestu, prípadne výzdoba obradného miesta).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?