Svadba v Cin-Cin v Poprade - skúsenosti

Ahojte nevestičky, má niektorá z Vás skúsenosti so svadbou v tejto reštaurácii? Budem rada ak sa o ne podelíte. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska_ hrávam tam dosť casto a môžem povedať,že je to tam fakt super aj ohľadom varenia😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@nikuska_ Ahoj:) mali ste tam nakoniec svadbu?....ak áno páčilo sa ti? my tam máme na budúci rok
Odpovedať
@deniska1994 Áno mali sme ju tento rok v máji a boli sme so všetkým nadmieru spokojný. Personál aj majitelka sú veľmi ochotný a ústretový. Jedlo je vinikajúce. Priestor nádherný. Nemám čo vytknúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska_ super:) a výzdobu ti oni robili alebo si si dala urobiť niekomu inému?...a prosím ťa ako si to mala vyriešené s alkoholom oni nosili fľaše na stôl alebo niekto z rodiny ?
Odpovedať
Vyzdobu mi robili oni: https://m.facebook.com/Cin-Cin-122974... Ten stvorcovy stol bol v miestnosti so svedskymi stolmi tam sedeli muzikanti a fotograf a kameramanom. Menovky, zasadaci poriadok, darceky pre hosti (mediky) som si robila sama a kvety som mala od floristky, ktora ich doniesla do saly aj s tymi martiny vysokymi paharmi. Casnici na zaciatku vsetkych ponukali alkoholom a vodou, co kto chcel a potom sme mali na jednom stole zo vsetkeho vylozene, ze si kazdy mohol brat co chcel.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska_ jéj dakujem:) a pozerám že si mala aj džbány s citrónovou vodou lebo niektorí mi povedali že si citróny musíme kúpiť sami a že niekedy dávajú aj v tých reštrikciách oni ? A ešte som sa chcela opýtať či ste mali nejaký fotokútik? Lebo my budeme mať a nevieme kde ho dáme lebo ho máme od fotografky zadarmo tak by mi bolo ľúto ho nevyužiť.
Odpovedať
Ano mali sme vodu s citronom a oni nam vsetko zabezpecovali. Akurat ovocie sme si doniesli, ale oni nam ho pekne ulozili v mestnosti so svedskymi stolmi. Nemali sme fotokutik, ale je tam na to priestor, tak v zadu v sale. Fotili sme sa prevazne vonku v zahrade, je tam nadherne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska_ :) Ďakujem veľmi si mi pomohla
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?