Svadba Bašta, Pajštún - máte skúsenosť?

Ahojte,mate niekto aktualnu skusenost so svadbou na Baste Pajstun? Cenova kalkulacia, jedlo, obrad ...ake to bolo? Dakujem Marianna ;-)
Odpovedať
@marsh22 ahoj, my sme tam mali svadbu v novembri 2016, boli sme maximalne spokojni uplne so vsetkym, keby sme si mali vybrat znova, nevahame a opat zvolime bastu. Top pristup a komunikacia, prostredie a priestory pre nas tiez uplne idealne, jedlo a obsluha takisto tip top, ochota a flexibilita v rieseni poziadaviek uzasna, a co sa tyka ceny, vies si navolit menu podla seba v roznych cenovych relaciach, takze cena zelezi aj od vasich poziadaviek, treba si priamo od nich vypytat ponuku mailom, lebo na rok 2017 maju asi trochu ine podmienky, pre nas bolo dolezite, ze cenu sme vedeli dopredu, nic nas neprekvapilo vo vyslednej kalkulacii, nakolko vypocet je uplne transparentny a fer uz pred svadbou..
Odpovedať
osobnu skusenost sice nemam, ale od kamosiek, co tam mali svadby, obe si pochvalovali, vsetko od priestoru, cez pristup, jedlo,... len basta je na svadby vybookovana aj dva roky vopred, co ja viem, takze neviem, ci uz mate zabookovany priestor,alebo len uvazujete, aby sa vam vobec podarilo tam svadbu mat
Odpovedať
@annslcv a nemas nahodou este cenovu ponuku od nich? nech mam predstavu
Odpovedať
@annslcv ahoj pls nemas nahodou cenovu ponuku. A je naozaj pravda ze su tak vybookovaní_?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme riešili v oktobri minulého roka a mali uz velmi malo volnych terminov :( je to tam krasne tak sa nedivim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravím :-) Mate prosím vás niekto skusenost so svadbou na baste Pajštun? ..priblizna cena? Budeme mať približne 80-90 ľudí. Za odpovede vopred dakujem . Pekný deň vam prajem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tamina8999 ahoj, mne poslali ponuku pár dni dozadu. Majú to super spravene, takze hneď máš prehľad o cene. Daj mi email preposlem ti to ak chces :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kaa_t_kaa mohla by som poprosit tu ponuku dakujem 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@kaa_t_kaa mohla by som ťa poprosiť o ponuku?
Odpovedať
Profilova fotka
Hral som tam svadbu tento víkend aj spolu so skupinou Gipsy Čave, prostredie, personál, jedlo - všetko perfektné. Pošlem fotografie výzdoby miestnoti ako svadobnej tak aj tanečnej na whats app. Inak zábava neskutočná až do rána.
Odpovedať
ja som dostala z Basty tiez predbeznu kalkulaciu, ale zial termin maju az na november 2021 co my nechceme. My sme chceli v juni, takze hladame dalej
Odpovedať
Profilova fotka
Bašta Pajštún je super, príjemný priestor ochotný personál, aj cenovo sú vrámci BA prijateľný, aj výzdobu spravia atď. bola som tam na svadbe aj ako hosť aj som zvažovala tam mať svadbu. No a preto sú termínovo dosť full.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?