Svadba 8.8.2008 v Banskej Bystrici. Poradíte miesto?

Ahojte nevestičky, máte ešte niektorá svadbu budúci rok v Banskej Bystrici alebo okolí? Chcela by som poradiť nejakú peknú reštauráciu alebo penzión tak pre cca 50 ľudí. A tiež nejaké pekné a romantické miesto na obrad. Mestský úrad na mňa pôsobí veľmi deprimujúco. počula som, že Zvolenský zámok je pekný. Mali ste tam niektoá svadbu?
Odpovedať
adka, skus pozriet sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... alebo: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... urcite nieco najdes ;-)
Odpovedať
To mi žiadna neporadíte :-(
Odpovedať
Ahoj Adka. som Zvolencanka a vyzera to tak, ze s terminom maj 2008. V Bystrici si chvalia Lux a Dixon, v okoli Kaskady, nejaky penzion vo Vlkanovej (teraz ma nenapadne ako sa to vola) - asi Kongres. Svadbu na Zv. zamku som uz par krat zazila, ale nemusim.....ja urcite po takej netuzim. Pride mi to take neosobne...aj ked prostredie (ale iba vonkajsie) je asi prijatelnejsie ako urad. Aj ked ta sobasiaca sien v BB (co som na fotkach videla) nie je az taka hrozna.
Odpovedať
No na fotkách to nevyzerá až tak zle, ale keby si tam bola...... Ja sa tam vydávať určite nechcem. A vo Zvolene máte nejakú dobrú reštiku? Počula som o nejakom Akademiku!
Odpovedať
Profilova fotka
adka academik je pre max 40-50 ludi. ja som mala hostinu v centrume ale pekne to vyzera aj v divadle v restike. ale tam sa tiez zmesti menej ludi
Odpovedať
Nás bude cca 47, max. 50 ľudí. Lucka máš nádherné dieťatko na fotke. Ste strašne milučký. Tak čo by ste mi odporučili vo Zvolene? Chcela by som niečo útulné a aj cenovo prijateľné.
Odpovedať
Adka, tak je to Gala kongres hotel a je to v Hronseku (pri Vlkanovej). Academik fakt nie je vhodny pre 50 ludi. To divadlo by slo. je to utulne. myslim,ze vo foyeri by to slo aj s 50-timi ludmi. mavali sme tam firemne akcie a to nas tych 50 aj bolo. Este mi napadol novy Penzion Q oproti Hypernove vo Zvolene. Ale okrem par veceri nemam viac skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
pre 50 ludi urcite divadelnu restiku. je to tam krásne a aj cenovo v pohode. aj ten academik su pekny ale neviem isto ci aj pre tých 50 ludi. a dakujeme s lukaskom za pochvalu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vo foyeri robia svadby aj pre 100 ludi. ale v restike len pre menej.
Odpovedať
Profilova fotka
Penzion Q neodporucam...Asi pred mesiacom tu jedna kocka davala svoj album zo svadby, ktora sa konala tam a nebola s nimi spokojna. Pisala, ze hrozny pristup...
Odpovedať
Lucka a taká osobná otázka. Máš Nick Lucka 23. To preto, že máš 23 ročkou? Pýtam sa preto, že ja mám 22 a každý mi hovorí, že som ešte mladá a mám čas aj na svadbu aj na deti. Ale keď ja by som tak strašne chcela miminko.
Odpovedať
Profilova fotka
adi ked som sa sen registrovala mala som 23. vydavala som sa ako 24 rocna.teraz mam 25 :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
skus pozriet aj temu BB http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... su tam rozne odporucania aj neodporucania co sa tyka hostiny vela stastia pri pripravach :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, ja planujem svadbu az na maj alebo jun 2009, no potrebovala by som najst hotel v okoli Bystrice alebo Zvolena. Svadba bude asi pre 80 az 90 ludi. a okolo 30 ludi potrebuje aj prespat.
Odpovedať
Ahoj lucinek1, skusala si Hotel Kaskady? ja tam mam predbeznu rezervaciu na august 09. je medzi BB a Zvolenom
Odpovedať
Profilova fotka
adka12 ja mam tiez 22 a ked som sa vydavala mala som 21 a nemyslim si, ze som spravila nejaku chybu. Aj ja by som uz xcela mimi. mam kamosky, ktore su ovela starsie ako ja a tie ani nepachnu po malych detoch. Ja naopak rodinku mozem x-) . Co sa tyka saly my sme mali hostinu v Centrume, mali sme viac ludi. Na 50 ludi, myslim, ze to su vsetky restiky vo ZV :-) ... aspon ja ked som zhanala, tak kazdy vravel ze kapacita 50 ludi... Zamok vo ZV maju vraj prerabat, ale neviem co je na tom pravdy. Je tam taka komousska freska na stene a je to zastarale bna moj vkus, ale sak ty si to tam peknym mozes urobit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nevesty, pozerám, že riešite rovnaké problémy čo ja... :). Ja mám mať svadbu 2. 8. 2008 v Hronseku a tiež zháňam sálu pre cca 50 ľudí. Zatiaľ ma všetci odhovárajú od hotela Gala (tiež v Hronseku), vraj je neskutočne drahý. Ale dobré skúsenosti má kamoška z hotela Lux. O Zvolene som neuvažovala... Ako by satam dalo vyriešiť ubytovanie? Ja by som však radšej zostala v BB. Vraj aj penzión Bocca je fajn, len neviem, ako sa tam toľkí pomestíme...
Odpovedať
parvitas: s hotelom Gala, tiež nemame dobré skúsenosti. Konkretne, nevadili mi ceny. S tým sme počitali. Na začiatku boli nadšení, že chceme svadbu v priestoroch ich záhrady a jazierka (oficiálnu časť) potom sme chceli hostinu formou garden party v priestoroch terasy. Všetko bolo super, suhlasili, že take svadby už robili a vedia to veľmi pekne urobiť. Akonáhle sme povedali, že sa bude jednať cca o 20-30 hosti, zostali zarazení. Konkrétne prevádzkarka p. Madarovicova. Vraj tam sú svaby bezne okolo 100-150 ludí. Avšak slubila, že nam urobi ponuku a posle mailom. Samozrejme to neurobila. Myslela som si, že ma vela práce tak som sa s nou dohodla znova telefonicky. Bola neochotná a vobec nechcela odpovedať na otazky ohladom obradu.....Vobec sa neozvala. Až po 2 mesiacoch sa mi ozval p. Krajč (majiteľ), že či rezervacia plati lebo majú zaujem ostatní. Len čo rezervovať keď Vám neposlu žiadnu ponuku???? Neviem či nemali záujem alebo doslo k zlyhaniu komunikacie. Jedno je isté nemame zaujem o hotel kde len v časti "rokovania" sa tvária, že im nestojíme za to... Skoda, velmi radi sme tam chodievali :-(
Odpovedať
luciita: my mame Kaskady 6.6. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aknats: ďakujem za info, to bol naozaj nekorektný prístup. na mňa bola prevádkárka veľmi milá, ale hovorili sme len telefonicky...
Odpovedať
parvitas: tak prajem vela stastia, mozno sa Vam bude pacit. Inac je to tam veľmi pekné. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! My to mame 8/8/08 v Boce v BB x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem aknats :) aj mne sa to prostredie tam veľmi páči. ozaj, viete, že sa v Hronseku predávajú pozemky? ale bez inžinierskych sietí... bližšie info u p. farárky
Odpovedať
aknats: 6.6.09??? uz mate daco vybavene??
Odpovedať
ahojte, my mame 8.8.08 v Gale v Hronseku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte.Chcela by som vediet ze ktora z vas mala svadbu na zamku a oslavu v centrume.Chcela by som vediet ze ci je to tam drahe ja budem mat svadbu 21-novembra o 16:45hod na zamku.No ak poznate nieco lacnejsie ako je centrum dajte mi vediet.Dakujem :-)
Odpovedať
Napiste mi bud na icq alebo skype pretoze sem nemam cas chodit icq cislo mam :485 124 943 a skype meno mam dadusa69.Dakujem vam velmi pekne :-) dufam ze sa niekto ozve :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?