Stodola na svadbu v BB kraji

Profilova fotka
Zdravím, mojim snom je mať industriálnu alebo rustikálnu útulnu svadbu a stodola, či sklad, alebo niečo s tehlovou stenou by vyzeralo veľmi pekne, podľa mňa. Lenže ako hľadám, nedarí sa mi nájsť v okolí nič. Priateľ je zo Zvolena, ja z okolia Detvy a veľa hostí príde z Banskej Bystrice, čiže by som to situovala niekde na týchto miestach, prípadne medzi nimi (Hronsek, Sielnica, Zvolenská Slatina....) Páči sa mi aj veľmi drevo na stenách a podlahe... už som si obzerala aj Kolibu na Strážoch, tak to beriem tiež ako jednu z možností :) Jednalo by sa aj o miesto na obrad, aj na zábavu/hostinu. Vopred ďakujem :)
Odpovedať
@chevvah dobrý večer :-) , našli ste prosím niejaké miesto ako ste opisovali?. mne to príde, že v tomto okolí nič zaujímavé nieje. mám totiž podobnú predstavu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, Nakoniec som z tohto plánu musela popustiť, lebo som bola pri hľadaní neúspešná. I keď, ak by ste chceli prorstredie ranču a koní, tak Masarykov dvor na Pstruši (DT) by vyhovoval asi najviac.
Odpovedať
Ja som obzerala niečo podobné na začiatku....a páčila sa mi koliba na zbojskej ( okr. Br), alebo v BB je podnik záhrada a tam som videla nazdobenu svadbu vyzeralo to super
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite v mojom albume, ako vyzerala svadba v MD. My môžeme len odporučiť- bolo to tam dokonalé. Od jedla až po nádherný priestor. Všetci nám to tam chválili a my sme boli nadšení z celého dňa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?