Stlp v strede saly

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niektora z vas uz bola na svadbe alebo ma vybratu miestnost, kde je sirsi stlp v strede saly. Ten stlp oddeluje tanecny parket a miesta na sedenie. A neviem, ako vyriesit program (prvy tanec, cepcenie, prisahu svokiek, tanec po polnoci) tak, aby z toho aj hostia nieco mali a nenadavali na miestnost, ktoru sme vybrali. Dakujem!
Odpovedať
@sis_k uz som pisala v inej teme...my sme mali nieco podobne...prvy tanec nam dopriali sukromie a kazdy videl,co videla z miesta,kde sedel.....a povedzme si pravdu,ten tanec je aj tak najkrajsi a navacsi vyznam ma pre tych dvoch mladych...a co sa cepcenia tyka,boli okolo parketu vsetci...vobec to nevadilo ludia sa neskustocne zabavali a tancovali snad vsetci=aj najstasi clen rodiny,co mal vysse 70r ;-) vies,vsetko zalezi od atmosfery a zabavy na svadbe....mozes ty vybrat a zariadit TOP miesto a ked nebude spravna atmosfera,nebude to ono takze stlpy a delenie miestnosti by som tak vazne nebrala a kto bude chciet nadavat,tak ten dovod si najde vzdy ;-)
Odpovedať
@terezka1947 Ved prave. Mame restauraciu v parku, kde je fat uzasne prostredie okolo a vyhlad na jazero. Uplne sme si zamilovali to miesto a az teraz pri nacicovani tanca nas napadlo, ze to asi polka ludi ani vidiet nebude. A mozno to bude fakt aj lepsie, ze nebudeme vidiet vsetky oci nalepene na nas :D Tiez sa mozme dohodnut aj s DJom, nech vyzve ludi, nech sa kludne postavia, ak sa chcu lepsie pozriet.
Odpovedať
@sis_k vies,ono ten tanec aj tak uvidia na DVDcku,takze vlastne o nic nepridu...a s tym DJ,to nie je zly napad...ale ver,ze kto ta bude chciet vidiet,uvidi :-D je to vas den,urobte si ho podla svojich predstav=samozrejme,aj na ludi treba pamatat...ale ja vzdy hovorim,ze aj tak si zo svadby pamata clovek atmosferu a ako sa citil....a bola som naozaj na mnohych svadbach,ale jedine,co si pamatam bolo to=ci bolo dobre :-D
Odpovedať
@terezka1947 Dakujem za komentare. V mensich mestach je tazsie zohnat miesto, ktore uplne vyhovuje. Verim, ze bude dobre. Teraz mozno rozoberam a riesim blbosti, ale v den svadby sa budem snazit byt v den svadby maximalne v pohode, uvolnena a dobre naladena. Lebo to je zaklad :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis_k Ja sa ale toho obavam ze v pohode az tak nebude, predsa len su to strasy..
Odpovedať
@nicholka Ja sa tiez obavam, co ako bude. Vsetko vybavujem a rieism len ja. No planujem par dni pred svadbou rozdat ulohy najblizsim, nech uz v den svadby nemusiem nic vybavovat a na nic dohdliadat. dokonca som pribalila k pozvaniu k svadobnemu stolu par intrukcii pre hosti (o kolkej je odobierka, ako je zabezpecena doprava, kde je hotel, do kolkej sa tam maju ubytovat hostia, aby obmedzili pouzivanie smartfonov a nedavali mi vecne dary a tiez aj cislo na brata, ktoremu maju volat, ak by cokolvek potrebovali v den svadby..ja uz nechcem, aby mne niekto volal, ze sa mu pokazili auto a ze meska alebo ze nie su kvety, ktore sme objednali atd..) Ani v beznom zivote nie som streser, tak snad nebudem ani na svadbe. No zial, som perfekcionistka, co vobec nie je dobre, kedze Murphyho zakony funguju dokonale..a co sa moze pokazit sa, sa pokazi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?