Spoločenský dom v Trenčianskych Stankovciach

Mali ste niekto hostinu v Stankovciach, koľko vás vyšla, sála, strava...boli ste spokojní?
Odpovedať
Spoločenský dom...Trenčianske Stankovce
Odpovedať
Profilova fotka
@katka289 ceny neviem, ale boli sme tam na svadbách aj oslavách a boli sme spokojní
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@katka289 ahoj, čítala som že sa pýtaš na spoločenský dom v Tr. Stankovciach. Ja osobne vrele odporúčam. Boli sme veľmi spokojní - s prístupom pána Letka ako aj s personálom. Všetko tam boli mladé baby, veľmi milé, usmiate a ochotné ;-) Pán Letko je profesionál, vie poradiť. Výzdobu som si robila sama s kamoškami v piatok už hneď po obede a dokonca mi s niečím aj radi pomohli ak som potrebovala radu. Aj s jedlom sme boli spokojní, proste super a len odporúčam :-)
Odpovedať
@mimi2012 ďakujem za info...máme ho už rezervovaný, podarilo sa, máme svadbičku tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka289 tak som rada :-) isto budete spokojní :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte baby, a kolko vas to tam, priblizne, stalo na osobu..? dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, tiez by som bola rada za blizsie informacie, kedze nad tym priestorom rozmyslame :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade ak by ste mali záujem, dovoľte nám, aby sme Vám ponúkli: Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Facebook: restaurantfatima
Odpovedať
Ahojte,neviete akú mám ten spoločenský dom kapacitu? A koľko cca stojí prenájom? Ďakujem za info..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@katka289 Ak by ste mali zaujem v spolocenskom dome v T. Stankovciach mat na svadbe okruhle stoly, budem rada ak nas oslovite. S panom Letkom spolupracujeme a tieto priestory vrelo odporucam. Je to vyborny kompromis kvalita / cena. Urcite budete spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte neviete mi poradiť či sa dá spraviť sobáš pri tom kostolíku vedla spoloc.domu v stankovciach ? Vraj tam už niekto mal,len neviem ns koho sa mám obrátiť..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, čo sa týka pána Letka, 100% spokojnosť,boli sme strašne pozitívne prekvapení a to aj čo sa týka ceny, nakoľko sme si financovali svadbu len z vlastných zdrojov. Kedže sme veľkí pedanti, mali sme na neho pripravených "milion bodov" čo s ním chceme prebrať, ale to sme ho podcenili. Skrátka jedlo, servis, výzdoba, a milion drobností okolo, sme sa úplne spolahli na pána Letka, a sme strašne radi, že to tak všetko skvele dopadlo. (Mali sme svadbu v máji 2015) Ešte raz vrelo odporúčam. Fotky výzdoby (jutovina - vlastná výroba)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Môžem len potvrdiť, že pán Letko je 1000%-tný! Dnes som tam bola pozrieť prvýkrát, tiež som mala na neho milión otázok, ale on s prehľadom a úsmevom na všetko odpovedal, spravil mi orientačnú cenovú ponuku a aj keby ten priestor bol horší, tak už len kvôli nemu si ten priestor zoberiem ;) Palec hore! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Síce staršia diskusia, ale trocha ju zaktualizujem :) V Stankovciach máme svadbu v auguste 2020. Veľmi dlho sme vyberali sálu v okolí Trenčína, ktorá by nám vyhovovala ako cenovo, tak aj pocitovo. Oslovila som chatu Rozárku v Hornej súči ( to sme zistili, že by nám kapacitne nevyhovovalo, ale cena na menšiu svadbu je super), Chatu pod Ostrým vrchom ( dodnes sa mi nik od nich neozval), Hotel Brezina, aktuálne Veverica ( cena bola fajn, ale po ďalšom kontaktovaní sa mi už nik neozval na voľné termíny ), Ranč 13 (neodpovedali), Stodolu pri Nemšovej ( na nás veľmi vysoká cena za prenájom a ostatné služby), Gazdovský dvor v Trenčianskej Turnej ( cena okolo 3500-4000€ ). Napokon ma napadlo popýtať sa v Stankovciach. Prekvapilo ma, že mi odpoveď od pána Letka prišla do 10 minút so všetkými informáciami. Náš vysnený termín nemali, ale vyhovoval nám predsa len iný viac. Pán Letko odpovedal na všetky moje správy veľmi rýchlo. Napísala som mu všetky naše otázky, na ktoré mi odpovedal bez nejakého vyhýbania sa. Dohodli sme si obhliadku sály, pretože sme si najskôr mysleli, že by nám tam mohla stačiť aj malá sála. Napokon, keď sme videli veľkú a predstavili si tam našu svadbu, nebolo nám treba ďalej nič hovoriť. S pánom Letkom sme sa stretli asi o 2-3 dni keď sme sa rozhodli, že "to berieme", zaplatili sme zálohu, popýtali sme sa ešte ďalších milión otázok, na ktoré sme dostali odpoveď a odišli sme odtiaľ so super pocitom. Bolo vidieť, že je naozaj veľký profesionál a vie čo robí. Už sa veľmi tešíme na svadbu tam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?