Sobášny palác v Bytči.

Ahojte.... Mali ste niektorá obrad v Bytči v svadobnom paláci? Aké to tam bolo? Hľadám info o tomto mieste. :-) :-) :-) ;-)
Odpovedať
haloooooooo....nikto nič ??? :-( :-( :-(
Odpovedať
@lleall1111 neviem ako to je so sobášmi, ale celkovo svadby v tých priestoroch (teda hostina) sú povolené len 2 za rok a za pekné slovo ti to nedajú. Ale obrad je klasika ako všade inde. Čo sa týka tej hostiny, keby sa vám to podarí vybaviť, tak mne osobne sa to nepáči. Je to také chladné, prázdne, žiadna výzdoba tam nevyzerá pekne. Ale to je čisto len môj názor, popozeraj si tu tuším Jedna radosť robila výzdobu práve tam :)
Odpovedať
obrad v sobášnom paláci nie je problém, aj ja som tam mala. Máš na výber buď na prízemí v kaplnke - do 40 ľudí, alebo na poschodí pre viac ľudí. Najlepšie je si to tam ísť osobne pozrieť a porozprávať sa so správcom, lebo sú tam určité podmienky, ktoré treba splniť.
Odpovedať
@janka2601 a aké boli poplatky za ten obrad?? pýtajú si veľa? vieš poradiť? páčilo sa ti to tam?
Odpovedať
Ahoj,my ta budeme mať tiež sobáš...Čo sa týka poplatkov,keďže ani jeden nie sme z Bytče,tak na jednej matrike kde nám vypísali papiere sme platili 16,50 € a v Bytči keďže to je mimo ich určenej miestnosti na sobáš sme platili 82,50 €, takže spolu je to 99 €. A tá spodná kaplnka je len taká menšia,keď je hostí menej,ale v tá horná miestnosť je pekná,tam sobášia keď je hostí cca od 80 a viac :-)
Odpovedať
@leni1407 my by sme mali len civilný sobáš a málo ľudí (max. tak 20 ľudí spolu). Ďakujem za info..tiež sme mimo Bytče, tak pravdepodobne to bude stáť tak isto.. :-)
Odpovedať
nas bolo menej, takze sme mali kaplnku. poplatok je vlastne prenajom sobasneho palaca a podpisujes dohodu, ze v regionalnych novinach zverejnis oznam o svojej svadbe s uvedenim, ze si sa vydavala v sobasnom palaci. taktiez im na dvd das tusim10 svadobnych fotiek. nasledne ti celu vysku prenajmu vratia, takze ak to vsetko splnis, mas to zadarmo :-)
Odpovedať
@janka2601 ďakujem za informácie..:) pôjdeme sa tam popýtať a uvidíme, čo nakoniec "spáchame" ;-)
Odpovedať
@lleall1111 v sobasnom palaci tusim mozes mat obrad aj priamo hore v tej tanecnej sale, ale musis si vypisat ziadost, ktoru musis ist zaniest do PMZA . :) a zaplatit tusim 150e , ale tie ti tusim vratia ak das potom do novin fotku vasu ze ste tam mali sobas :) :) kuk tu http://pmza.sk/?s=Poskytnutie+priesto...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
tak ako ste dopadli dievčata? Aj ja tam plánujem mať obrad, ale naozaj len civilný obrad, žiadnu hostinu a tiež by mazaujímalo aké poplatky ste platili a koľko to všetko vyšlo. Ďakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, viete ako to je v sobasnom palaci v BY, ked chceme cirkevny sobas, ale mame okolo 80 hosti ? ... ak to spravne chapem, ta kaplnka je tak mala, ze tam sa nepomestime, ak sa robi obrad ´´hore´´ , da sa aj cirkevny, ci len civilny? =-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, prosím vás tie čo ste mali sobáš v Sobášnom paláci, tú dohodu ste podpisovali v Považskom múzeu v Žiline alebo priamo v Sobášnom paláci v Bytči? Ďakujem! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danielka1313 ahoj, ja som síce svadbu ešte nemala ale o pár dní ma to už čaká :) a zmluvu sme podpisovali priamo v paláci so správkyňou paláca. V paláci preto, že nám ukazovala priestor a všetko čo tam je, lebo ste zodpovedný za poškodenie inventáru paláca...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?