Sála v okolí Námestova s kapacitou viac ako 100 ľudí

ahojte, prosím vás, chystáme svadbu, ale máme problém zohnať nejakú peknú sálu na úrovni, kde by sa zmestilo viac ako 100 ľudí! prosím vás viete niečo poradiť? Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@pohodacka265 Spolocenska sala Dolina / Namestovo ?
Odpovedať
Okolie NO mas dost siroky pojem, ak to nemas daleko do Zakamenneho tam je prerobena krasna sala v kulturaku, kamoska tam mala svadbu o 200ludi a pohoda. Co ale neodporucam je hotel Goral, je to sice pekne prerobene, ale maju tam strasne cachre machcre, vela ludom po tom co sa opytaju kolko ludi maju povedia ze akurat ich termin sa uvolnil....aj nasim tak urobili, zajednali salu a o tri mesiace volali ze salu dali inym co mali o 30ludi viac ....takze tam to naozaj neodporucam ;-)
Odpovedať
No vdaka za info, lebo akurat sme ten Goral zvažovali, keďže ten je asi jediný s takou kapacitou, som sklamaná, že tam je taký prístup :-|
Odpovedať
Sto ludi sto chuti, ja som zas nic zle o Gorali nepocula, len same chvaly, mame ho zarezervovany uz 9 mesiacov bez ziadnych problemov, skvela komunikacia s majitelkou, splni ti (takmer) vsetko :D takze odporucam. Nie je to ziaden kulturak, maju vsetko prisposobene na svadby + kuchyna a ubytko pre cezpolnych hosti priamo pod jednou strechou. Skus tam zajst a uvidis aky budes mat z toho pocit. Drzim palce :)
Odpovedať
v DK hotel Orava, neskutočná terasa aj výhľad v NO? Asi Orávia.
Odpovedať
Viete prosim kontakt na spolocensku salu dolina v namestove??? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra909 Ahoj, tak to som "rozčarovaná" nakoľko v rezerváciach mám poriadok a rozhodujúca je záloha. Ja mám vyrezervované termíny (na tento rok sú už iba 2 voľné) rok dopredu, tak to svedčí o dlhoročnej spokojnosti a tiež rodiny, ktoré tu robia druhú ak nie aj tretiu svadbu. Na počet ľudí sa pýtam, aby som im vedela povedať cenu menu, ktorá sa od toho odvíja. A ja si robím tie svadby od 2008meho a určite som nikomu "nevolala o tri mesiace" že dávam sálu niekomu inému. Ak ste nemali zaplatenú zálohu, tak ja nebudem čakať, či sa ozve niekto o pár mesiacov predsa. Tak to funguje všade.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka178 Ďakujem za podporu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?