Sála v Košiciach (nad 300 ľudí)

Ahojte žienky, píšem veľmi neskoro, no chcela som sa opýtať, či mi viete poradiť miestnosť v Košiciach, do ktorých sa zmestí 300 - 350 ľudí? Som už zúfalá, lebo voľnú miestnosť na júl 2015 s takou kapacitou neviem nájsť :( ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Spoločenský pavilón, veľká sála, tam je kapacita do 400 osôb. Ale či majú voľný termín na júl, to netuším.
Odpovedať
@domdom7 dakujem, a mohla by si mi napisat, kolko stoji priblizne svadobne menu na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 ty budeš mať na svadbe toľko ľudí?????
Odpovedať
@nikkas: ano, lebo keby sme boli len rodina, tak je nas len 30 ludi. ale kedze nas pozyvalo velmi vela ludi na svadbu, tak teraz pozyvame naspat...
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 Svadobné menu majú za 30e alebo 40e, podľa toho, aké si vyberieš.
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 chápem,,,tak my máme 150 ľudí a už sa všetkým zdá že fihaaaa koľko veľa,,,držím palce nech nájdeš salu
Odpovedať
@domdom7 dakujem za informacie, @nikkas dakujem, dufam, ze tuto situaciu coskoro vyriesim
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 za málo ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 waaau uz sa tesim na fotky! tak tomu hovorim organizacia! :) budem drzat palce. ps: som zvedava na progres so zasadacim poriadkom haha
Odpovedať
@chris131313 no, nemam ani potuchy, kde zacat, ked nemam este salu a ani nechcem pomysliet na to, ako to vsetko dopadne...
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 ale pozri, ber to tak, ze ''okrem toho'' ze mas tak vela hosti, vsetko je rovnake. :)
Odpovedať
@chris131313 no, to je pravda :) ale okrem spolocenskeho pavilonu asi nic ine neprichadza do uvahy, lebo mam pocit, ze cesty v celych Kosiciach sa opravuju a budeme mat dost aj nie Kosicanov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hmirka90 a co mimo kosic? Mozno nejake kulturne domy v dedinach. Haniska alebo Cana ved kedysi boli vzdy taketo velke svadby. A teraz su uz prestavane.
Odpovedať
@chris131313 no, este sa pokusim skontaktovat s Domom umenia a ak nebude nic volne, budem musiet opustit KE. Dakujem za tipy ;)
Odpovedať
@hmirka90 Aj na internate na Jedlikovej maju take velke saly. Skus sa pozriet aj tam
Odpovedať
@erika04 a bola si uz tam? maju pekne priestory?
Odpovedať
@hmirka90 a tanecna sala Tabacka? A aj tu mas nejake plesy co boli tak tie saly musia mat dostatocnu kapacitu http://kosice.dnes24.sk/plesova-sezon...
Odpovedať
Profilova fotka
spoločensky pavilon, alebo nejake kulturaky v dedinach (šebastovce, ždaňa...) alebo pretried ludi, to by bol najrozumnejsi napad :)
Odpovedať
@reni1512 pri najhorsom to musim asi spravit, nech si vravi kto chce, co chce...
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 Skúsim Vám poradiť. Podľa môjho názoru sú KD v okolí na takúto kapacitu malé. Väčšinou realizované svadby o počte cca 150-200 osob sú akurát. Treba počítať, že potrebujete aj parket pre takýto počet hostí a nielen sedenie. Určite spomínané Spoločenský pavilón (800m2 = cca 350 osob), Hotel Hilton- podľa cenových možností. Potom Hotel Centrum - môžem len doporučiť skúste sa informovať. Tanečná sála Tabačka takými priestormi nedisponuje. Možno ešte zrekonštruované priestory Jumbo Centra.- kedysi mali taku kapacitu. Mimo Košíc doporučujem ODK Prešov alebo PKO Prešov. Veľké priestory. Nie je toho veľa. Snáď som aspoň trochu ešte poradila. V prípade otázok ma kludne kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@hmirka90 Pre veľkú svadbu je mozne vyuzit: Spoločenský Pavilon, Dom umenia, moznost su i party stany s hostinou pod hviezdami napr. v PO Saris Park. Moznostou su i sportove haly s bufetovymi stolmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Zrekonštruované Jumbo centrum má teraz kapacitu až nejak 500 ľudí, priestor je krásny, personál príjemný, takže určite odporúčam sa aspoň informovať :)
Odpovedať
Dakujem Vam za rady, urcite sa s nimi coskoro skontaktujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?