Sála v BJ - vaše tipy :)

Ahojte. Svadbu mám síce až budúci rok, ale sálu si hľadám už teraz. . Hostí budem cca. 110. Ktorú by ste odporúčali a prečo? Ako ste boli spokojné s jedlom, ktoré vám pripravili? :) Ďakujem za odpovede
Odpovedať
My sme mali tiež približne 110 až 120 ľudí a mali sme svadbu v Kesli - v hornej sále. Bola veľmi pekne vyzdobená, nasvietená, aj s jedlom sme boli spokojní. Za výhodu som považovala to, že sme mohli nasledujúcu noc s manželom stráviť v apartmáne, ktorý je tam k dispozícií.
Odpovedať
@tomka04 Ahoj pridávam svoje referencie z vlastnej skúsenosti : Nová sála SuSane - dobrá cena skvelé jedlo, alebo Hasppo pri Bille, tiež výborná cena a skvelé jedlo a hlavne v oboch majú majitelia ľudský prístup :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, u mňa jednoznačne jedáleň hotelovej akadémie :-) Boli sme spokojní úplne so všetkým, ľudia si chválili a mali sme 141 ľudí ;-)
Odpovedať
My sme mali svadbu tiež v Keseli a bolo super. Mala som hosti a rodinu zo zahraničia a boli uneseny. Krasna vyzdoba, farebne svetla, bufetove stoly az dorana a stale upravene a plne, velky tanečny parket, proste vysoka uroven. Svokrovci su z BB a ich to prekvapilo, ze v BJ su taketo svadobne priestory. A apartman, nic lepsie ked koncite svadbu a mate sa hned kde zlozit. NO PROBLEM
Odpovedať
Kesel má naozaj super sálu, len ja chcem mať výzdobu od Merlot a Kesel má v ponuke vlastnú výzdobu, ktorá sa mi veľmi nepáči....no a včera som obehala sály, a očividne som nebola jediná, lebo už sú rezervácie aj na budúci rok a ostala mi na výber Ľudová jedáleň alebo Bocian, ale tam už je jedna rezervácia na môj termín /i keď bolo povedané, že to nie je na 100%/...tak asi to to bude nakoniec tá Ľudovka....
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme mali mať svadbu v Hoteli Bardejov, ale pre isté drby, že ho zatvoria sme objednali "pre istotu" ešte Dolinu :)
Odpovedať
my sme mali v Strojáňach pri Bille a všetci sme boli veľmi spokojní, majiteľ je super :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
Profesionálne a slušné je zvládať prácu aj zábavu naraz. Svadobný rodičia sú moji dlhoročný priatelia a aj obchodný partneri. Bolo mi cťou byť spoluorganizátorom a aj pozvaným hosťom. S pozdravom a ďakujem
Odpovedať
Jednoznačne HASPRO pri Bille. Mali sme tam my aj brat a boli sme nad mieru spokojní. Vo všetkom nám vyhoveli, ľudský prístup majiteľa aj personálu. Keby bola svadba teraz,určite je opäť tam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?